Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 09, 23:38)
nebijot ranku antspaudu? g.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 04 09, 23:41)
Ant baltos  blizgios mažai matosi.  Vat ant juodos ar tamsios kokios blizgios - tai žiauriai doh.gif

va ir atsakymas smile.gif

QUOTE(baibai @ 2014 04 09, 23:55)
Gartraukis tiesiog liko is senesnes virtuves. kad buciau patenkinta tai nelabai. Pirkom ji pries trejus metus, kaip naujas, tai nemesi lauk. Tiesiog pastumem arciau lango, tai dabar ir langas tarnauja, kaip gartraukis smile.gif nebesirinkciau tokio, tuo metu kai pirkom buvo , kaip cia pasakius, madoj tokie labai, tai ir mes pasikeiteme . siaip jis garsiai dirba, jei galinguma padidini ir kaip aiskino virtuve state meistrai, kai jau ka verdi ar kepi tai reikia laikyti ji atidarius, o tai tikrai trugdytu . ..Deciau imontuojama, kiek imanoma tyliau dirbanti. pas mus tai jau ir palikta su rezervu, jei kada sumastysim tik virtuves spinteles dar pasidarysim ir imontuosimes...
Po virsutinem spintelem ir gartraukiu bus stiklas. Zinoma, kad graziai ziurisi stiklas. Be to daug varijaciju apipavidalinimo galima prigalvot. smile.gif...Jusu baldininkas gerai pataria, del stiko smile.gif

Nezinau, gal kur ikelet nemaciau, kaip ten tos palanges atrodo jusu virtuvej, bet jei vienoj patalpoj salia, tai mano manymu turetu but vienos spalvos g.gif

o žinot modelį tikslų? pažiūrėčiau, kiek jame rašo garsumą, kad jau sakot labai garsiai dirba

nu vat palangių kitokių tikrai vyras neleis daryt, nesutinka griežtai, stalviršio keist jau irgi nebenoriu, bet gal reiks pasvarstyt... palangės bus medinės, bet baltai dažytos
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 10, 07:42)
nu vat palangių kitokių tikrai vyras neleis daryt, nesutinka griežtai, stalviršio keist jau irgi nebenoriu, bet gal reiks pasvarstyt... palangės bus medinės, bet baltai dažytos

Dėk baltą stalviršį hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 10, 09:50)
Dėk baltą stalviršį  hihihi.gif

nejuokinga bebe.gif būtų akmens masės, dėčiau, plokštės bijau
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 10, 09:59)
nejuokinga bebe.gif būtų akmens masės, dėčiau, plokštės bijau

nu nepyk, nepyk console.gif ... o kodėl bijai plokštės?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 10, 10:14)
nu nepyk, nepyk console.gif ... o kodėl bijai plokštės?

nepykstu gi biggrin.gif
aš matai galvoju, kad jei lygi balta plokštė, tai matysis visokie įpjovimai ir pan, tas kur aš išsirinkus šiuo atveju labai "dėkingas", tai nesinori kito
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 10, 10:28)
nepykstu gi biggrin.gif
aš matai galvoju, kad jei lygi balta plokštė, tai matysis visokie įpjovimai ir pan, tas kur aš išsirinkus šiuo atveju labai "dėkingas", tai nesinori kito

Tai Tu nesirink lygaus balto, rinkis su faktūra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 10, 10:29)
Tai Tu nesirink lygaus balto, rinkis su faktūra  mirksiukas.gif

kažkaip nemačiau nete gražių, o kai gyvai buvau nuvarius, tai nekreipiau dėmesio į tokius
Atsakyti
O ko vyras nenori palangių abiejų tokių tamsių kaip stalviršis daryt? Visai gražiai turėtų atrodyt unsure.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 04 10, 10:49)
kažkaip nemačiau nete gražių, o kai gyvai buvau nuvarius, tai nekreipiau dėmesio į tokius

Tai va, kad dėmesio tada nekreipei, o gal ir susigundytum kokiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 10, 10:51)
O ko vyras nenori palangių abiejų tokių tamsių kaip stalviršis daryt? Visai gražiai turėtų atrodyt unsure.gif  g.gif

nes jis pas mane toks biggrin.gif be to prie baltų langų man kažkaip noris baltų palangių g.gif ar tu kalbi apie palanges iš stalviršio plokštės ar kad rudos?
Papildyta:
nu biesai žino, bus virtuvė tadu visa balta balta, kaip kad išpi...jot čia neseniai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 10 balandžio 2014 - 09:53
QUOTE(Teka @ 2014 04 10, 07:42)
va ir atsakymas smile.gif
o žinot modelį tikslų? pažiūrėčiau, kiek jame rašo garsumą, kad jau sakot labai garsiai dirba

gorenje gartraukis, pilna ju buitines technikos parduotuvese ir topo centre maciau ir internete . dar skaicius siuos radau i vidu ilindus 238471/01 nezinau ar pagal juos modelis nustatomas, dar pagal dizaina paziurekit.

o jusu stalvirsis auksciau uz palanges ? jei taip tai kirsciau ji ties palange ir viskas. nedeciau balto, jei nusprendet sita. kiekvienas kavos, arbatos lasas netycia paliktas nenuvalytas gresia stalvirsio nenoreta puosmena. jei akmuo tada taip , vien del grozio bigsmile.gif , bet ir ji reikia labai priziuret, turi giminaiciai balta.. mazi ir nemazi vaikai dar smile.gif,o seimininke pedante , tai doh.gif ...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2014 04 10, 10:55)
gorenje gartraukis, pilna ju buitines technikos parduotuvese ir topo centre maciau ir internete . dar skaicius siuos radau i vidu ilindus 238471/01 nezinau ar pagal juos modelis nustatomas, dar pagal dizaina paziurekit.

o jusu stalvirsis auksciau uz palanges ? jei taip tai kirsciau ji ties palange ir viskas. nedeciau balto, jei nusprendet sita. kiekvienas kavos, arbatos lasas netycia paliktas nenuvalytas gresia stalvirsio nenoreta puosmena. jei akmuo tada taip , vien del grozio bigsmile.gif , bet ir ji reikia labai priziuret, turi giminaiciai balta.. mazi ir nemazi vaikai dar smile.gif,o seimininke pedante , tai doh.gif ...smile.gif

hm, kiek žiūrėjau pagal decibelus, tai nėra jie garsūs, kažin parduotuvėj paklausyt nesigautų g.gif

kaip kirstumėt? ką kirstumėt? stalviršis gausis lygiai su palange...
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 10, 10:54)
nu biesai žino, bus virtuvė tadu visa balta balta, kaip kad išpi...jot čia neseniai biggrin.gif

Nu balta būt, balta, kaip pas Mindiją smile.gif . Ir kas taip negražiai apie baltas atsiliepė? g.gifblink.gif ... man rodos tik sakiau kažkada, kad baltoj pati gyvent nemokėčiau, nes man jin sterili tokia atrodo, tai turi būti tvarkinga visada - o to pas mane turbūt niekad nebus lotuliukas.gif

QUOTE(baibai @ 2014 04 10, 10:55)
nedeciau balto, jei nusprendet sita. kiekvienas kavos, arbatos lasas netycia paliktas nenuvalytas gresia stalvirsio nenoreta puosmena.

Nemanau, kad plokštės stalviršis toks lepus schmoll.gif . Laminuotų plokščių atsparumas turėtų būti geras, tikrai kiekviena lašelis neįsigers mirksiukas.gif .
Atsakyti