Aqvilux, ar galit visą aukšto planą su matmenimis įkelt, ar jau buvot kėlę ?
Turiu 45 cm indaplove, tai telpu, kai ka praplaunu kriauklej, pvz. didelius puodus. Tada viskas man telpa i indaplove. Bet dejau ja tokia, nes nebutu tilpus didesne.
Dėl indaplovės - jei didesnė netilptų, dėčiau 45cm. Turėjau tokią 7 metus - viskas puikiai . Tik tiek, kad tokios kaina bus ne ką mažesnė, nei analogiškos 60cm...
Dėl lieto akmens (granito) Franke plautuvės - turėjau tokią juodą, daugiau nenorėčiau, būtent juodos . Nu man žiauriai matės kalkių nuosėdos, mat su padėklu pas mane buvo. Jei to padėklo būt nebuvę, tai gal pusė velnio. Apie šviesią nuomonės neturiu, tačiau manau, kad ji priežiūros prasme daug geriau.
Ir išvis, pas mane dabar keramikinių plautuvių era ... arba plieninių .
Dėl lieto akmens (granito) Franke plautuvės - turėjau tokią juodą, daugiau nenorėčiau, būtent juodos . Nu man žiauriai matės kalkių nuosėdos, mat su padėklu pas mane buvo. Jei to padėklo būt nebuvę, tai gal pusė velnio. Apie šviesią nuomonės neturiu, tačiau manau, kad ji priežiūros prasme daug geriau.
Ir išvis, pas mane dabar keramikinių plautuvių era ... arba plieninių .
KĄ DARYT??? Kuo dengt man šitą sieną? kadangi gartraukis ne spintelėj ir net ne toks, o dar mažesnis greičiausiai, tai sienos daug matysis. būtų tik plotas tarp spintelių, sugalvočiau ką, o dabar kuo??? plytelių nelabai noriu. stiklas man asocijuojasi su modernu labiau, man tai visai netinka, nes modernu mes nekvepiam kas dar galėtų būt? virš viršutinių spintelių bus paslėpta gartraukio gofra per visą sienos ilgį ir spintelių pločio, taigi gausis, kad virš spintelių nebus ertmės
Juodai, tavo brėžinio nekėliau, nes pažiūrėjau, tas gartraukis beveik visą sieną dengia, o kadangi to nebenoriu, tai ir ne į temą būtų
Juodai, tavo brėžinio nekėliau, nes pažiūrėjau, tas gartraukis beveik visą sieną dengia, o kadangi to nebenoriu, tai ir ne į temą būtų
QUOTE(Amelita @ 2014 04 09, 11:20)
O kiti zmones keikiasi, turedami tas granitines Franke kriaukles...O jus sakot visai priesingai...
Man jos asmeniskai labai grazios. Tik va del prieziuros pergyvenu. Tikrai nepirksiu nei juodos, nei baltos, manau kokia pilka, sveisiai rusva.
Man jos asmeniskai labai grazios. Tik va del prieziuros pergyvenu. Tikrai nepirksiu nei juodos, nei baltos, manau kokia pilka, sveisiai rusva.
As turiu balta Franke kriaukle, labai bijojau pries perkant bet man spalviskai labiausiai tiko, taciau viskas su ja ok. Na kaip, visgi jei kazkas spalvoto issipila tai nebandziau eksperimentuot ir palikt per nakti, nupilu su vandeniu is karto kad nestovetu pvz burokeliu bala. O ta akmenuka naudoju kaip valikli kriaukles, kadangi nesu labai pedantiska, tai gal kas pora savaiciu Nezinau ar cia daznai ar ne, bet kadangi plaunu indus su plovikliais tai ta kriaukle kaip ir savaime plaunasi jei dar kempinele per krastus perbrauki indus isplovus
Tai va po pusmecio pakankamai intensyvaus naudojimo, kriaukle kaip nauja. Kaip bus toliau ziuresim.
Siaip Frankes pavirsius braukiant slidesnis nei kai kuriu kitu gamintoju, tai gal ir ne taip isigeria purvas Turbut kito gamintojo nebuciau rizikavus su balta spalva. Na kalbu apie tuos ekonomiskesnius variantus, ne Plados
QUOTE(Amelita @ 2014 04 09, 10:20)
O kiti zmones keikiasi, turedami tas granitines Franke kriaukles...O jus sakot visai priesingai...
Nesikeikia tos , kurios nusausina arba turi vandens filtrus. Mes neseniai naudojames akmens spalvos franke, tai galiu pasakyti, kad siek tiek kalkiu matosi, nors ir ne per tamsiausia (vanduo kietas, nesausinu, megstu nuvarvinti koki puoda ar puoduka apvozusi). Manau, kad ant sviesesnes nesimatytu. O siaip tai nieko, riebalai nelabai kimba. Manau labiausiai priklauso nuo prieziuros, pedantiskumo. As tai netarnauju virtuvei, neturiu nei noro, nei laiko
QUOTE(naca @ 2014 04 09, 14:12)
As tai netarnauju virtuvei, neturiu nei noro, nei laiko
QUOTE(brumbrumai @ 2014 04 08, 15:26)
o, nežinojau, kad tokių būna nes va man ir klausimas buvo, kokią viryklę rinktis, kad tiktų mano senovinei čirvinei:)
Jei del virykles galvojat, tai vien del cirviniu blynu negalvociau vis viena rinkciaus indukcine Ekonomiskesne.
QUOTE(Juodai @ 2014 04 08, 14:01)
o ant elektrinės viryklės ta senovinė čirvinė tinka? na, turbūt turite omeny tą su blynais viryklę , bet vistiek, ar tinka?
as tai galvoju kad tinka, ju anksciau irgi ne visi dujas turejo jei jau nekeps elektrine cirviniu keptuve pirksiu tokia:
http://www.e-senukai...latronic_2.html ir ta savo senovine pasiliksiu.manau kad tiks ir keps o virtuve didele planuoju tai viena dezele daugiau ar maziau
o tas adapteris indukcinei kazkaip idomiai atrodo
Sveikos, cia as rodausi su savo virtuve, buvau kazkam zadejusi parodyti virtuve su pilkom grindim ir pilku stalvirsiu. Tik foto nelabai cia kokia gavosi.Grindys kazkokios murzinos atrodo, o yra pilkos sviesesnes. Tik neziureti i minkstus baldus ir kedes, tiesa matosi tik ju atlosai, cia is buto pries remonta. Nera stiklo prie sienos, lempu ir kedziu ir romaneciu dar ant langu. Ir del kedziu man didziausia dilema kokios spalvos turetu buti ar tiktu juodos . Cia reikia baro kedziu ir tame problema, kad pasirinkimas patogiu su atlosais labai menkas , radau accanto, ar kaip ten ta parduotuve, bet spalvos balta, juoda ir kazkokia kremine, tai jau menesi taip ziuriu i savo virtuve negaledama nieko nusprest, na gal dar del to, kad nera dar viso kambario apipavidalinimo.
P.S prie galo pusbario dedasi kede, toks buvo sumanymas trys is eiles ir viena prie galo .
P.S prie galo pusbario dedasi kede, toks buvo sumanymas trys is eiles ir viena prie galo .
Del kedziu spalvu tai manau juodos tikrai puikiai tiktu
O jos statys ten, kur dabar sofA?
O jos statys ten, kur dabar sofA?