Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(Juodai @ 2014 04 08, 14:01)
o ant elektrinės viryklės ta senovinė čirvinė tinka?

tai aš ir kepu ant elektrinės viryklės tą senovinę čirvinę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 08, 18:51)
tai aš ir kepu ant elektrinės viryklės tą senovinę čirvinę smile.gif

Bliam... cry.gif ... reikia vadinasi man tos tarpinės ir senobinės čirvinės... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 08, 19:01)
Bliam... cry.gif ... reikia vadinasi man tos tarpinės ir senobinės čirvinės... unsure.gif

o greit kepsiu ant dujinės, bus išvis kaip du pirštus apm... lotuliukas.gif
atvarysi gi sakei į svečius, tai pavaišinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 08, 19:14)
o greit kepsiu ant dujinės, bus išvis kaip du pirštus apm...  lotuliukas.gif
atvarysi gi sakei į svečius, tai pavaišinsiu smile.gif

Tai jau teks teks ax.gif ... greičiau tą savo virtuvę daryk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 08, 19:16)
Tai jau teks teks ax.gif ... greičiau tą savo virtuvę daryk mirksiukas.gif

nu iki vasaros įsikelt būtinai turim,o ji dar neužsakyta. jaučiu teks gyvent kiek laiko be virtuvės doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos, grįžtu aš pas jus su savo virtuve dar - nestandartas kiša koją smile.gif

tad gal galit duot pastabų?

user posted image

ir

user posted image

tad prie vonios darom trumpesnę sieninę spintą su orkaite ir šaldytuvu. O prie lango stalčiai ir bariukas. Turiu keletą klausimų - nes ten apatinis spintelių blokas yra dar nedabaigtas. Kampe šiuo metu yra spintelė pasiekiama iš svetainės, paskui eina plati kriauklė - apie metrą - ir indaplovė - likęs tarpas kur matosi tuščia yra apie 400 - bet nežinau ką ten daryt - palikt tarpą katino kraiko dežei? Po kaitlente ir šalia padarysim spinteles ar stalčius, o pakabintose bus gartraukis ir indauja manau. Tad gal labiau verta daryt kampinius stalčius ar karusėlę tame kampe prie baro? Bet tuomet kriauklė atsiranda ne lango vidury - ir aš nežinau ar tai sureikšmint ar ne.
ir dar viena idėja - ten kur yra tos spintelės virš kaitlentės - gal verta daryt pirmą nuo kolidoriaus kokią 400, sekančią - 600, ir dar pakabint vieną ant tos tuščios sienos jau siauriesnę - na toks gaunasi spintelių laiptai...

user posted image

ačiū už pastabas wink.gif
Atsakyti
Labas, o tau saldytuvas nebus per toli pvz nuo kriaukles? Kaip suprantu tavo pagrindinis darbastalis bus priesais svetaine, kur tas bariukas. O tu nenori tenai padaryti pussales? Ir darbastalis butu platesnis. Parasyk koks dabar toje vietoje tau gaunas darbastalio plotis ir ilgis.

Atsakyti
Kas turite Franke (granitines) kriaukles, ar patenkintos? Kokia spalva turite? Kuo jas valote? Kaip ju prieziura? Ar praktiskos?
[URL=
http://www.plautuves...-58-sachara.htm]pvz virtuves kriaukle[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 09 balandžio 2014 - 08:22
pataisau nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 09, 10:15)
Kas turite Franke (granitines) kriaukles, ar patenkintos? Kokia spalva turite? Kuo jas valote? Kaip ju prieziura? Ar praktiskos?

5 m. naudojam juoda Frankes kriaukle, jokiu priekaistu neturi uir ypatingos prieziuros nereikalauja, paprastai uztenka nuvalyti tik vandens likucius su pop ranksluosciu ir viskas, jokiu kalkiu ar dar ko nelieka schmoll.gif gal 2 k teko pasinaudoti prie jos pridedamu spec akmenuku, bet didelio stebuklo nepastebejau po jo panaudojimo - tieisog nera poreikio biggrin.gif
Dabar vel pirksi mFranke granitine kampine, tik dar nzn kokios spalvos, idomi butu nuomone del tu sviesiu? Kaip ju prieziura? Del juodos tai pati neturiu jokiu abejoniu
Atsakyti
O kiti zmones keikiasi, turedami tas granitines Franke kriaukles...O jus sakot visai priesingai...

Man jos asmeniskai labai grazios. Tik va del prieziuros pergyvenu. Tikrai nepirksiu nei juodos, nei baltos, manau kokia pilka, sveisiai rusva.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 09, 08:03)
Labas, o tau saldytuvas nebus per toli pvz nuo kriaukles? Kaip suprantu tavo pagrindinis darbastalis bus priesais svetaine, kur tas bariukas. O tu nenori tenai padaryti pussales? Ir darbastalis butu platesnis. Parasyk koks dabar toje vietoje tau gaunas darbastalio plotis ir ilgis.

na turbūt šiek tiek tolokai, bet turiu netoli jo tą darbastalį. Tieisog niekur kitus neįkomponavom šaldytuvo - nu nesižiūri ir tiek. Jo pagrindinis darbastalis būtų prie to baro ir plius jei kriauklę paslinkti labiau krašto o ne per vidurį lango dar ir kampas. Tai ilgis jaučiu gaunasi apie 1900 o plotis apie 500. Tai tavo pasiūlymas būtų tiesiog gilinti tą stalčių bloką priešais svetainę ir prie baro pasidaryt dar gilesnį darbastalį. Pagalvosiu, nes kažkaip apie tai nepamasčiau....

žinau kad kalbėjot, bet 4500 pločio indaplovė verta imti tik kraštutiniu atveju kai jau tikrai niekas netelpa?
Atsakyti