Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(werika @ 2014 04 08, 12:06)
Kokie normalūs biudžetai

Mes suplanavom tam apie 10t - maždaug taip ir išėjo. Tik dar plius gartraukis (be apdailos žinoma smile.gif ) ir šaldymo dėžė. Nei labai piginomės, nei šustrinomės ax.gif ... vidutiniškai taip wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 08, 11:12)
Mes suplanavom tam apie 10t - maždaug taip ir išėjo. Tik dar plius gartraukis (be apdailos žinoma smile.gif ) ir šaldymo dėžė. Nei labai piginomės, nei šustrinomės  ax.gif ... vidutiniškai taip wink.gif.

mums irgi panašiai gavosi už visą buitinę. Dar dėl šaldytuvo neapsisprendėm, gali tekti praplėsti biudžetą dar smile.gif
Atsakyti
turiu tėvų užsakymą išsisaugojus.. buitinė ne su kažkokiais pribumbasais bet normali su garantijom smile.gif tėvam užtenka, patenkinti

kaitlentė - AEG HK634020XB - 800 Lt, pristatymas 2-3 savaitės
orkaitė - ELECTROLUX EOB2200BOX - 690 Lt, pristatymas 2-3 savaitės

šaldytuvas- INDESIT BIAA 12 - 870 Lt neintegruotas
gartraukis - WHIRLPOOL AKR 672 IX - 379 Lt
indaplovė - ZANUSSI ZDT12002FA – 870 Lt, pristatymas 2-3 savaitės

sakyčiau labai padoriai smile.gif
Atsakyti
Blem, kaip susinervijau doh.gif doh.gif doh.gif
Dvigubai, kitur net trigubai pabrango anglies filtrai į mūsų gartraukį gun_bandana.gif
Dabar už vieną filtruką - min 100Lt išmest reikia blink.gif ...
Nesąmonė kažkokia verysad.gif... Ir kaip nesužiūrėjau tokio momento doh.gif ... ne aš rinkaus gartraukį unsure.gif...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 07, 14:15)
Mergaitės, turiu klausimą - čia toms, kurios turi elektrines ar indukcines kaitlentes. Kame kepate "čirvinius"/valinius/ar dar kažkaip kitaip vadinamus blynus?

va, man irgi aktualu, kaip tik rinkomes ir norejom ta is senuku pirkt doh.gif
Geriau brangiau manau sumoket, nei nervintis, dar seniai nenori grazint pinigu taip paprastai... g.gif

Musu biudzetas buitinei technikai buvo nedidelis: orkaite, saldytuvas, kaitlente ir gartraukis apie 3500. Tai pasakem, kad norim nebrangiai ir gerai, padejo isrinkt, dar nuolaidas padare. Kol kas viskuom esu patenkinta, tik saldytuvas man ne toks talpus is karto pasirode, palyginus su mano senute Snaige biggrin.gif Baigui prirpast, isemiau ta metlaini daikta buteliams tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 08 balandžio 2014 - 12:36
nepasakiau kad su gartraukiu kiek prašovėm. pasirodo jis yra su oro išmetimu per šonus o ne į ventiliaciją.. tai tėvukas turėjo kiek pasukt galvą kaip viską padaryt.. sugalvojo smile.gif bet į tai atkreipt dėmesį reik, ypač kai perki internetu smile.gif
Atsakyti
va tas ir liudina su cirviniu blynu keptuve, kad indukcinem netinka..... turiu sena vyro vaikyste menancia. blynai nerealus. o su tom elektrinem..... kazi neina jos kazkaip paturbunt? bet butu baisoka vartyti... kad nesudauzyt pavirsiaus. blush2.gif jau mastau iseiti biggrin.gif pirkti vienos skyles paprasta eletrine plytele ir su ja naudoti ta senovine keptuve lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 04 08, 13:51)
jau mastau iseiti biggrin.gif pirkti vienos skyles paprasta eletrine plytele ir su ja naudoti ta senovine keptuve lotuliukas.gif

o ant elektrinės viryklės ta senovinė čirvinė tinka? na, turbūt turite omeny tą su blynais viryklę g.gif , bet vistiek, ar tinka?
Atsakyti
Juodai, o kas kiek mazdaug laiko reikia keista ta gartraukio filtra?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 08, 14:48)
Juodai,  o kas kiek mazdaug laiko reikia keista ta gartraukio filtra?

Įvairiai rašo - vienur kas 3-4 mėnesiai, kitur kad 0,5 metų doh.gif. Matyn nuo naudojimosi intensyvumo unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 08 balandžio 2014 - 13:49
QUOTE(Freke @ 2014 04 08, 13:51)
va tas ir liudina su cirviniu blynu keptuve, kad indukcinem netinka..... turiu sena vyro vaikyste menancia. blynai nerealus. o su tom elektrinem..... kazi neina jos kazkaip paturbunt? bet butu baisoka vartyti... kad nesudauzyt pavirsiaus. blush2.gif jau mastau iseiti biggrin.gif pirkti vienos skyles paprasta eletrine plytele ir su ja naudoti ta senovine keptuve lotuliukas.gif

Yra kazkokie padeklai indukcinems - metaliniai - pakisi po paprastu puodu ir verda, veikia. Tai gal toks tiktu... ax.gif
pvz toks
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 04 08, 15:19)
Yra kazkokie padeklai indukcinems - metaliniai - pakisi po paprastu puodu ir verda, veikia. Tai gal toks tiktu...  ax.gif
pvz toks

o, nežinojau, kad tokių būna smile.gif nes va man ir klausimas buvo, kokią viryklę rinktis, kad tiktų mano senovinei čirvinei:)
Atsakyti