Pas mus Cloer, tai tikrai patenkinti, nusiunciau Juodai linka, kur mes pirkom, lyg geresnes kainos. Nenoriu reklaminti viesai
Galit drasiai grazint be bandymu,mes 2 grazinom:pirma apkeite,kt.-pinigu grazino.Tada nusipirkom 2 pigesnes,sake jokio skirtumo,tos "Senukuose"brangesnes del kito gamintojo.Mane nervavo,kad vis tik ilgai kepa blyna,tai vyras kazkaip"uzturbino",dabar greit iskepa,bet 1 jau reik taisyti,sugedo
Labai prasau, parasykit,kas turit brangesnes,per kiek laiko iskepa blyna? Turetu ,jei normaliai,greit iskept,juk galinga..Nes tos"Clatronic",tai atsibosta laukti,kokias 5 min.tikrai kepa(kol neuzturbino),eina sau..
Ir dar:gal galetumet ir man atsiusti, kur galima pigiau pirkti.pe pirma daikta pirkdama pastebejau,kad geriau daugiau sumoketi,maziau nervu ir ilgiau laiko ,ir geresnis daiktas
Labai prasau, parasykit,kas turit brangesnes,per kiek laiko iskepa blyna? Turetu ,jei normaliai,greit iskept,juk galinga..Nes tos"Clatronic",tai atsibosta laukti,kokias 5 min.tikrai kepa(kol neuzturbino),eina sau..
Ir dar:gal galetumet ir man atsiusti, kur galima pigiau pirkti.pe pirma daikta pirkdama pastebejau,kad geriau daugiau sumoketi,maziau nervu ir ilgiau laiko ,ir geresnis daiktas
Kad jau tešlą blynam užmaišiau ... tak nori nenori gausiu dar kartą bandyt
QUOTE(Smaika @ 2014 04 07, 17:56)
Labai prasau, parasykit,kas turit brangesnes,per kiek laiko iskepa blyna?
Mes pirkom sita cloer uz 99 lt. http://www.krinona.l...p...478&lang=lt
Iskepa tikrai greitai... viens ir du
Bet dar noriu vaflines, kad butu plonesni
Turėjau ir aš Clatronic. Apačia kepė, viršus sunkiai. Tik iš antro karto grąžino pinigus, nes pirmą kartą gedimų nerado po kelių dienų vėl nunešiau, tada jau pinigus atidavė iš karto.
Nusipirkom Tefal, tai kaip diena ir naktis. IŠkepa greitai, skaniai.. Dar žiūrėjom Gastroback kažką tokio
Nusipirkom Tefal, tai kaip diena ir naktis. IŠkepa greitai, skaniai.. Dar žiūrėjom Gastroback kažką tokio
už tas senovines čirvines man kol kas jokia elektrinė nebuvo geriau o ir tokią nusipirk nereik daug pinigų išleist
QUOTE(brumbrumai @ 2014 04 07, 21:03)
už tas senovines čirvines man kol kas jokia elektrinė nebuvo geriau o ir tokią nusipirk nereik daug pinigų išleist
Visiškai su Jumis sutinku . Esmė tame, kad neturiu ant ko su ja kepti
Ačiū, mergaitės, kad pasidalinot info apie čirvines keptuves . Vakar kepiau bynus su ta savo Clatronic - kaip ir sakiau, viršus greičiau apkepa, apačia lėčiau . Bet sistemą truputį pagavau - pirma uždarius ją palaikau įjungtą, kad prakaistų tuščia, paskui dedu tešlą, neskubu uždaryt, nes viršų riebaliuku pamozoju (anksčiau pamozojus nuteka visi riebalai ant stalviršio ), ir uždarau. Tokiu būdu apačia bent jau ne pusžalė atrodo . Bet vistiek š... , kepa ilgai. Nežinau, ar benvešiu atgal , gal pataupysiu savo nervus (Senukuose pirkom) ir benziną . O taip kaitindama tuščią gal sudeginsiu greičiau ... Vat tada gal reikės iš to puslapio, kur Kiskius ar Žalia Rūta nurodė išsirinkt .
Mažos virtuvės idėja: http://www.arminesan...t320220086/?upd
QUOTE(jugp @ 2014 04 08, 09:23)
Šaunu, kaip viskas sutalpinta, tačiau stilius ir spalvinis sprendimas man niūrokas...
Sveikos
Apleidau visai šitą temą Permečiau kelis psl atgal, kažkas apie Gorenje orkaites klausėt.
Pas mane Gorenje, tai ką aš žinau.... Kadangi už ją mokėjau pusę kainos (700lt), tai viskas normaliai, bet šiaip, tai galėtų ir daugiau tų pliusų būt. Tarkim, kad ir švelnus durelių uždarymas, arba teleskopiniai bėgeliai. Bent pas mane jų nėra
Ta eco-clean danga, tai nesuprasi kas per danga. Man tai atrodo, kad paprasta emalė ir tiek. Bet valosi gerai. Yra ir kitų modelių su pirolize, bet jau kaina didoka.
O šiaip svarbiausia, kas kepimo funkciją turi Kažkaip orkaitei nekėliau didelių reikalavimų
Apleidau visai šitą temą Permečiau kelis psl atgal, kažkas apie Gorenje orkaites klausėt.
Pas mane Gorenje, tai ką aš žinau.... Kadangi už ją mokėjau pusę kainos (700lt), tai viskas normaliai, bet šiaip, tai galėtų ir daugiau tų pliusų būt. Tarkim, kad ir švelnus durelių uždarymas, arba teleskopiniai bėgeliai. Bent pas mane jų nėra
Ta eco-clean danga, tai nesuprasi kas per danga. Man tai atrodo, kad paprasta emalė ir tiek. Bet valosi gerai. Yra ir kitų modelių su pirolize, bet jau kaina didoka.
O šiaip svarbiausia, kas kepimo funkciją turi Kažkaip orkaitei nekėliau didelių reikalavimų
Sveikos
Ateinu su durnu klausimu- kaip visada
Kokie normalūs biudžetai šiems įrengimams - šaldytuvui, orkaitei, kaitlentei indukcinei, indaplovei? Nueini į parduotuvę, klausia biudžeto. Pasakai ir aišku tau pagal jį pasiūlo. Bet galbūt labai užsididinu tą biudžetą, gal galima būtų pigiau kažką. Aišku jie nepasiūlys pigiau, kai jau pradžioj pasakei, kad gali daugiau mokėti. Tai va ir idomu, kokia suma būtų tarkim normali
Ateinu su durnu klausimu- kaip visada
Kokie normalūs biudžetai šiems įrengimams - šaldytuvui, orkaitei, kaitlentei indukcinei, indaplovei? Nueini į parduotuvę, klausia biudžeto. Pasakai ir aišku tau pagal jį pasiūlo. Bet galbūt labai užsididinu tą biudžetą, gal galima būtų pigiau kažką. Aišku jie nepasiūlys pigiau, kai jau pradžioj pasakei, kad gali daugiau mokėti. Tai va ir idomu, kokia suma būtų tarkim normali