Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

pas mus dabar virš stalviršio yra dvi po 3 rozetes. Man per akis smile.gif daugiau tikrai nereik
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 07, 13:50)
pas mus dabar virš stalviršio yra dvi po 3 rozetes. Man per akis smile.gif daugiau tikrai nereik

o pas mane dabar tik dvi biggrin.gif baisiau nei baisu. o turėsiu 7 biggrin.gif tiek nereiks, bet nu dėl visa ko, kad per maža nebūtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 07 balandžio 2014 - 12:53
Mano dabartineje virtuveje neskaitant orkaites su virykles ir saldytuvo, yra 3 rozetes virs stalo, tikrai gana, virs darbastaliu yra 4 blokai po 2 vnt. Man per akis. Kita karta darysiu tikrai maziau. Nes daug ju yra nenaudojama.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 07, 14:00)
Mano dabartineje virtuveje neskaitant orkaites su virykles ir saldytuvo, yra 3 rozetes virs stalo, tikrai gana, virs darbastaliu yra 4 blokai po 2 vnt. Man per akis. Kita karta darysiu tikrai maziau. Nes daug ju yra nenaudojama.

na orkaičių, šaldytuvų ir pan rozečių aš net neskaičiuoju biggrin.gif
pas mane 3 prie salos, ir 4 virš darbastalio priešingoj pusėj
Atsakyti
Mergaitės, turiu klausimą - čia toms, kurios turi elektrines ar indukcines kaitlentes. Kame kepate "čirvinius"/valinius/ar dar kažkaip kitaip vadinamus blynus? Turėjau vieną elektrinę keptuvę - sugriuvo.. Prieš kelias dienas vyras nupirko Clatronic keptuvę (kažin ar išvis yra kitos firmos g.gif ), bem koks šūdas doh.gif - viršus kepa, apačia nelabai verysad.gif ... jei noriu blyną normaliai iškept, tai viršus jau pajuosta, ir tai ne tolygiai, o žiedu tokiu doh.gif . Misliu dabar, gal reiktų grąžinti tą nevykusią keptuvę unsure.gif ... nedideli pinigai, bet vistiek blush2.gif ... Ale kokios tada ieškoti? Ar nebus taip, kad brangiau sumokėjus panašų rezultatą turėsiu unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 07, 14:15)
Prieš kelias dienas vyras nupirko Clatronic keptuvę (kažin ar išvis yra kitos firmos g.gif ), bem koks šūdas  doh.gif - viršus kepa, apačia nelabai verysad.gif .

turiu tokią pačia, tai kepa viskas normaliai. g.gif Tik minusas, kad kai blynas pučiasi, tai tenka paspaudus laikyt... doh.gif
Atsakyti
Tai matyt tikrai koks brokas pasitaikė unsure.gif ... reiks nešt priduot ..
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 07, 15:15)
jei noriu blyną normaliai iškept, tai viršus jau pajuosta, ir tai ne tolygiai, o žiedu tokiu doh.gif . Misliu dabar, gal reiktų grąžinti tą nevykusią keptuvę unsure.gif ... nedideli pinigai, bet vistiek blush2.gif ... Ale kokios tada ieškoti? Ar nebus taip, kad brangiau sumokėjus panašų rezultatą turėsiu  unsure.gif ?

oi as tai is vis is Maximos uz 20 LT (su akcija) pirkau sirduciu keptuve Vulcano biggrin.gif bet visai gerai kepa, tik ir man minusas, kad ji neuzsifiksuoja kaip pvz sumustiniu keptuves, tai reikia prispaudus palaikyt unsure.gif ir manau galingumo jai truksta, nes ilgokai kepa blynas smile.gif

turiu ir gera, brangia keptuve tiems ploniems vafliams thumbup.gif kainavo daug, bet ir kokybe manau visai kita biggrin.gif
Papildyta:
Dar svajoju apie belgisku vafliu keptuve wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskius: 07 balandžio 2014 - 14:00
Kokios tos brangesnės keptuvės? Ir tos belgiškos kokios?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 07, 14:15)
Mergaitės, turiu klausimą - čia toms, kurios turi elektrines ar indukcines kaitlentes. Kame kepate "čirvinius"/valinius/ar dar kažkaip kitaip vadinamus blynus? Turėjau vieną elektrinę keptuvę - sugriuvo.. Prieš kelias dienas vyras nupirko Clatronic keptuvę (kažin ar išvis yra kitos firmos g.gif ), bem koks šūdas  doh.gif - viršus kepa, apačia nelabai verysad.gif ... jei noriu blyną normaliai iškept, tai viršus jau pajuosta, ir tai ne tolygiai, o žiedu tokiu doh.gif . Misliu dabar, gal reiktų grąžinti tą nevykusią keptuvę unsure.gif ... nedideli pinigai, bet vistiek blush2.gif ... Ale kokios tada ieškoti? Ar nebus taip, kad brangiau sumokėjus panašų rezultatą turėsiu  unsure.gif ?

aš tai turiu dar caro maro laikų keptuvę čirviniams blynams. ant elektrinės viryklės labai retai kepu, nes ilgai kepa, o ant dujinės dažniau wub.gif o kad pučias, tai taip ir turi būt, tešla tokia, jei nesipūstų, būtų neskanu smile.gif
buvau pasiskolinus elektrinę keptuvę, kur į rozetę kišt reik, nepamenu kokios firmos, "no name" kažkokia, kepė gerai, bet siaubingai ilgai doh.gif ko man trūksta jose, tai to suspaudimo, tikrai sunku laikyt, o ir užknisa, be to esi pririšta prie keptuvės smile.gif
juodai, reik žiūrėt galingumo didesnio, tada greičiau kepa, o tavo gali būt, kad brokuota kokia, nešk priduot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 07 balandžio 2014 - 14:24
QUOTE(Juodai @ 2014 04 07, 16:16)
Kokios tos brangesnės keptuvės? Ir tos belgiškos kokios?

Belgisku vafliu keptuves tokios:
http://shopzone.lt/b...cloer-1445.html
tokie stori, minskti vafliai gaunasi, man jie jau kaip biskvitai kokie, sesuo turi, tai vis prasau jos, kad iskeptu man ju wub.gif

O cia ir visos kitos tos brangesnes - geresnes:
http://shopzone.lt/b...ptuves-vaflines

siaip pritariu Teka, reikia ziureti galinguma ir kad nebutu brokas zinoma smile.gif
Atsakyti
Teka, matyt brokuota... dar šiandien pabandysiu iškept, jei bus blogai, reiks vežt priduot...
Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2014 04 07, 16:02)

O cia ir visos kitos tos brangesnes - geresnes:
http://shopzone.lt/b...ptuves-vaflines

siaip pritariu Teka, reikia ziureti galinguma ir kad nebutu brokas zinoma  smile.gif

Buvau užmačius šitą tinklapį... ale kainos kaip skiriasi doh.gif ... nors galingumai ir vienodi. Tai kurią rinktis? g.gif
Atsakyti