pas mus dabar virš stalviršio yra dvi po 3 rozetes. Man per akis daugiau tikrai nereik
QUOTE(Cererakennel @ 2014 04 07, 13:50)
pas mus dabar virš stalviršio yra dvi po 3 rozetes. Man per akis daugiau tikrai nereik
o pas mane dabar tik dvi baisiau nei baisu. o turėsiu 7 tiek nereiks, bet nu dėl visa ko, kad per maža nebūtų
Mano dabartineje virtuveje neskaitant orkaites su virykles ir saldytuvo, yra 3 rozetes virs stalo, tikrai gana, virs darbastaliu yra 4 blokai po 2 vnt. Man per akis. Kita karta darysiu tikrai maziau. Nes daug ju yra nenaudojama.
QUOTE(Amelita @ 2014 04 07, 14:00)
Mano dabartineje virtuveje neskaitant orkaites su virykles ir saldytuvo, yra 3 rozetes virs stalo, tikrai gana, virs darbastaliu yra 4 blokai po 2 vnt. Man per akis. Kita karta darysiu tikrai maziau. Nes daug ju yra nenaudojama.
na orkaičių, šaldytuvų ir pan rozečių aš net neskaičiuoju
pas mane 3 prie salos, ir 4 virš darbastalio priešingoj pusėj
Mergaitės, turiu klausimą - čia toms, kurios turi elektrines ar indukcines kaitlentes. Kame kepate "čirvinius"/valinius/ar dar kažkaip kitaip vadinamus blynus? Turėjau vieną elektrinę keptuvę - sugriuvo.. Prieš kelias dienas vyras nupirko Clatronic keptuvę (kažin ar išvis yra kitos firmos ), bem koks šūdas - viršus kepa, apačia nelabai ... jei noriu blyną normaliai iškept, tai viršus jau pajuosta, ir tai ne tolygiai, o žiedu tokiu . Misliu dabar, gal reiktų grąžinti tą nevykusią keptuvę ... nedideli pinigai, bet vistiek ... Ale kokios tada ieškoti? Ar nebus taip, kad brangiau sumokėjus panašų rezultatą turėsiu ?
QUOTE(Juodai @ 2014 04 07, 14:15)
Prieš kelias dienas vyras nupirko Clatronic keptuvę (kažin ar išvis yra kitos firmos ), bem koks šūdas - viršus kepa, apačia nelabai .
turiu tokią pačia, tai kepa viskas normaliai. Tik minusas, kad kai blynas pučiasi, tai tenka paspaudus laikyt...
Tai matyt tikrai koks brokas pasitaikė ... reiks nešt priduot ..
QUOTE(Juodai @ 2014 04 07, 15:15)
jei noriu blyną normaliai iškept, tai viršus jau pajuosta, ir tai ne tolygiai, o žiedu tokiu . Misliu dabar, gal reiktų grąžinti tą nevykusią keptuvę ... nedideli pinigai, bet vistiek ... Ale kokios tada ieškoti? Ar nebus taip, kad brangiau sumokėjus panašų rezultatą turėsiu ?
oi as tai is vis is Maximos uz 20 LT (su akcija) pirkau sirduciu keptuve Vulcano bet visai gerai kepa, tik ir man minusas, kad ji neuzsifiksuoja kaip pvz sumustiniu keptuves, tai reikia prispaudus palaikyt ir manau galingumo jai truksta, nes ilgokai kepa blynas
turiu ir gera, brangia keptuve tiems ploniems vafliams kainavo daug, bet ir kokybe manau visai kita
Papildyta:
Dar svajoju apie belgisku vafliu keptuve
Kokios tos brangesnės keptuvės? Ir tos belgiškos kokios?
QUOTE(Juodai @ 2014 04 07, 14:15)
Mergaitės, turiu klausimą - čia toms, kurios turi elektrines ar indukcines kaitlentes. Kame kepate "čirvinius"/valinius/ar dar kažkaip kitaip vadinamus blynus? Turėjau vieną elektrinę keptuvę - sugriuvo.. Prieš kelias dienas vyras nupirko Clatronic keptuvę (kažin ar išvis yra kitos firmos ), bem koks šūdas - viršus kepa, apačia nelabai ... jei noriu blyną normaliai iškept, tai viršus jau pajuosta, ir tai ne tolygiai, o žiedu tokiu . Misliu dabar, gal reiktų grąžinti tą nevykusią keptuvę ... nedideli pinigai, bet vistiek ... Ale kokios tada ieškoti? Ar nebus taip, kad brangiau sumokėjus panašų rezultatą turėsiu ?
aš tai turiu dar caro maro laikų keptuvę čirviniams blynams. ant elektrinės viryklės labai retai kepu, nes ilgai kepa, o ant dujinės dažniau o kad pučias, tai taip ir turi būt, tešla tokia, jei nesipūstų, būtų neskanu
buvau pasiskolinus elektrinę keptuvę, kur į rozetę kišt reik, nepamenu kokios firmos, "no name" kažkokia, kepė gerai, bet siaubingai ilgai ko man trūksta jose, tai to suspaudimo, tikrai sunku laikyt, o ir užknisa, be to esi pririšta prie keptuvės
juodai, reik žiūrėt galingumo didesnio, tada greičiau kepa, o tavo gali būt, kad brokuota kokia, nešk priduot
QUOTE(Juodai @ 2014 04 07, 16:16)
Kokios tos brangesnės keptuvės? Ir tos belgiškos kokios?
Belgisku vafliu keptuves tokios:
http://shopzone.lt/b...cloer-1445.html
tokie stori, minskti vafliai gaunasi, man jie jau kaip biskvitai kokie, sesuo turi, tai vis prasau jos, kad iskeptu man ju
O cia ir visos kitos tos brangesnes - geresnes:
http://shopzone.lt/b...ptuves-vaflines
siaip pritariu Teka, reikia ziureti galinguma ir kad nebutu brokas zinoma
Teka, matyt brokuota... dar šiandien pabandysiu iškept, jei bus blogai, reiks vežt priduot...
Papildyta:
Buvau užmačius šitą tinklapį... ale kainos kaip skiriasi ... nors galingumai ir vienodi. Tai kurią rinktis?
Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2014 04 07, 16:02)
Buvau užmačius šitą tinklapį... ale kainos kaip skiriasi ... nors galingumai ir vienodi. Tai kurią rinktis?