Vienu žodžiu, rozečių niekados nebūna per daug
na taip, geriau daugiau nei mažiau ... Dabar visur prisidėlioję esam, kad tik nepritrūktų . Jergau, kiek naktų nemiegojau, kol elektros išvedžiojimų projektą padariau ... O apie kiekius tai net prisiminti nesinori ... ypač kai juos LT paverti ...
O ankstesnėj virtuvėj visgi tik 4 kištukiniai lizdai buvo - 1 + 3 ...
O ankstesnėj virtuvėj visgi tik 4 kištukiniai lizdai buvo - 1 + 3 ...
Su rozetem visada taip Kad ir kiek ir kur darysi vietiek bus negana Mes visur reikia nereikia pridarem, bet ir taip vis negana, nes keiciasi ir baldu vieta ir poreikiai Tai ir as suku galvakur ir kiek tu rozeciu irengti virtuveje Cia nekalbu apie buitine
aš rozečių ne tik virtuvėj, bet visam bute, kad pridėliojau, tai jetau jetau bet tai čia labai sunkus darbas visgi visam bute numatyt viską, o jei baldų vietos paskeis ir nebus taip, kaip planuoji man tai čia stresas. name kai pridariau rozetes, nei viena neatitiko, nes ne taip visur baldus statėm, kaip buvo išdėstyta projekte tai bute taip bandžiau jau apgalvot, ale vistiek jaučiu prigrybavau. aš vis guodžiuos, kad jau kitam bute/name, tai jau tikrai viskas bus labai gerai
QUOTE(Streamy @ 2014 04 05, 23:39)
Vienu žodžiu, rozečių niekados nebūna per daug
tai jau tikrai
QUOTE(Juodai @ 2014 04 05, 23:51)
na taip, geriau daugiau nei mažiau ... Dabar visur prisidėlioję esam, kad tik nepritrūktų
ir aš ir vistiek manau, ka trūks mums jų
QUOTE(Teka @ 2014 04 06, 09:13)
aš vis guodžiuos, kad jau kitam bute/name, tai jau tikrai viskas bus labai gerai
taip pat save guodžiu, kad nu jeigu ką, tai kitam bute bus geriau, nors dar šio neįsirengėm
QUOTE(cuaren @ 2014 04 06, 10:46)
taip pat save guodžiu, kad nu jeigu ką, tai kitam bute bus geriau, nors dar šio neįsirengėm
mes ir dar neįsirengėm
tuoj metai kai virtuvę planuoju, o ji dar neužsakyta gaminti
QUOTE(Teka @ 2014 04 06, 08:13)
aš rozečių ne tik virtuvėj, bet visam bute, kad pridėliojau, tai jetau jetau bet tai čia labai sunkus darbas visgi visam bute numatyt viską, o jei baldų vietos paskeis ir nebus taip, kaip planuoji man tai čia stresas. name kai pridariau rozetes, nei viena neatitiko, nes ne taip visur baldus statėm, kaip buvo išdėstyta projekte tai bute taip bandžiau jau apgalvot, ale vistiek jaučiu prigrybavau. aš vis guodžiuos, kad jau kitam bute/name, tai jau tikrai viskas bus labai gerai
Tai jau taip, mergaites As si karta elektrikui leidau pagal save ir savo patirti viska isdeliot, tik daugmaz baldu isdestyma jam susakiau Ir jauciu, kad tikrai neblogai pasielgiau Nors pradzioj buvau issigandus, kad per daug tu rozeciu visur
QUOTE(Juodai @ 2014 04 05, 23:51)
na taip, geriau daugiau nei mažiau ... Dabar visur prisidėlioję esam, kad tik nepritrūktų . Jergau, kiek naktų nemiegojau, kol elektros išvedžiojimų projektą padariau ...
Manes kaip tik sitas darbas laukia... Nemiegojau, kol virtuve braiziau, bet smegenys perkaitos, tai iki galo dar nenutarta, kaip darysim, dabar elektros eile...teks viska iki galo nuspresti...
PAskaicius, kiek pa sjus rozeciu, tai pas mane vadinas ju is viso nera
PAs mane tik po rozete gartaukiui, viryklei ir orkaitei (3 vnt) plius dviviete virs stalvirsio. Viskas . Ai, dar ant kitos sienos saldytuvui.
Bet man pakanka, nes virdulys statomas ant kaitlentes. Tas dvi naudoju kombainui ir telefonui pakraut. Jeigu ir kavos aparatas butu, tai ir tai jauciu uztektu
Na, bet cia matyt priklauso, kas kaip ko naudoja, kiek gamina ir t.t.
PAs mane tik po rozete gartaukiui, viryklei ir orkaitei (3 vnt) plius dviviete virs stalvirsio. Viskas . Ai, dar ant kitos sienos saldytuvui.
Bet man pakanka, nes virdulys statomas ant kaitlentes. Tas dvi naudoju kombainui ir telefonui pakraut. Jeigu ir kavos aparatas butu, tai ir tai jauciu uztektu
Na, bet cia matyt priklauso, kas kaip ko naudoja, kiek gamina ir t.t.
Tai aš tų, kur stambi buitinė technika jungiasi net neskaičiavau...
QUOTE(Flirt @ 2014 04 05, 18:22)
Kiek virtuviu praeje, visur virdulys stovedavo po spintele, nieko nesidare Virtuves ir mdf, ir paprastos klijuotos plokstes, ir azuolo masyvo buvo
o pas mus po 5 min toje vietoje jau matosi pusleles ant virsutiniu spinteliu tai mastau ka naujoje virtuveje sugalvoti
QUOTE(Teka @ 2014 04 06, 11:13)
name kai pridariau rozetes, nei viena neatitiko, nes ne taip visur baldus statėm, kaip buvo išdėstyta projekte tai bute taip bandžiau jau apgalvot, ale vistiek jaučiu prigrybavau
mes dabartiniame bute kai dareme rozetes tai prigrybavome kaip reikalas visos rozetes gavosi arba uz spintos, arba uz sofos, arba uz sekcijos - zodziu beveik nepasiekiamos dabar kaip tik praeita savaite projektavome elektras visas, tai bandem isvengti dabartiniu klaidu, bet kazin ar imanoma, nebent jau turet visus baldus ir zinot tiksliai kur jie stoves kad ir dabar vaiko kambaryje nusprendem kur turetu buti rozetes, bet ir vienos puses reikia zinoti kiek cm apsisiltins sonine siena, kiek cm atms uzuolaidos, kiek cm bus suoliukas prie lango, o is kitos puses reikia zinoti, kokio ilgio lova nusipirksim, kad netektu paskui lovos ilgio pagal rozetes ieskot ir mums elektrikas visur pripaise po 3-4 rozetes viename boke, na matyt daugiau, tai nemaziau
QUOTE(kiskius @ 2014 04 06, 16:13)
kad ir dabar vaiko kambaryje nusprendem kur turetu buti rozetes, bet ir vienos puses reikia zinoti kiek cm apsisiltins sonine siena, kiek cm atms uzuolaidos, kiek cm bus suoliukas prie lango, o is kitos puses reikia zinoti, kokio ilgio lova nusipirksim, kad netektu paskui lovos ilgio pagal rozetes ieskot
na kodel, apytiksliai juk galima primesti: apsiltinimas ~10 cm (jei su vata, jei su putplasciu, tai 5 cm), užuolaidos ~15 cm ir lova tarkim 2 m.