Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

Vienu žodžiu, rozečių niekados nebūna per daug lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif na taip, geriau daugiau nei mažiau tongue.gif ... Dabar visur prisidėlioję esam, kad tik nepritrūktų lotuliukas.gif . Jergau, kiek naktų nemiegojau, kol elektros išvedžiojimų projektą padariau doh.gif ... O apie kiekius tai net prisiminti nesinori ... ypač kai juos LT paverti blink.gif ...
O ankstesnėj virtuvėj visgi tik 4 kištukiniai lizdai buvo - 1 + 3 ... ax.gif
Atsakyti
Su rozetem visada taip doh.gif Kad ir kiek ir kur darysi vietiek bus negana doh.gif Mes visur reikia nereikia pridarem, bet ir taip vis negana, nes keiciasi ir baldu vieta ir poreikiai doh.gif Tai ir as suku galvakur ir kiek tu rozeciu irengti virtuveje doh.gif Cia nekalbu apie buitine doh.gif
Atsakyti
aš rozečių ne tik virtuvėj, bet visam bute, kad pridėliojau, tai jetau jetau doh.gif bet tai čia labai sunkus darbas visgi visam bute numatyt viską, o jei baldų vietos paskeis ir nebus taip, kaip planuoji doh.gif biggrin.gif man tai čia stresas. name kai pridariau rozetes, nei viena neatitiko, nes ne taip visur baldus statėm, kaip buvo išdėstyta projekte doh.gif lotuliukas.gif tai bute taip bandžiau jau apgalvot, ale vistiek jaučiu prigrybavau. aš vis guodžiuos, kad jau kitam bute/name, tai jau tikrai viskas bus labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2014 04 05, 23:39)
Vienu žodžiu, rozečių niekados nebūna per daug  lotuliukas.gif

tai jau tikrai drinks_cheers.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 04 05, 23:51)
biggrin.gif  na taip,  geriau daugiau nei mažiau  tongue.gif ... Dabar visur prisidėlioję esam, kad tik nepritrūktų lotuliukas.gif

ir aš drinks_cheers.gif ir vistiek manau, ka trūks mums jų mastau.gif biggrin.gif

QUOTE(Teka @ 2014 04 06, 09:13)
aš vis guodžiuos, kad jau kitam bute/name, tai jau tikrai viskas bus labai gerai biggrin.gif

taip pat save guodžiu, kad nu jeigu ką, tai kitam bute bus geriau, nors dar šio neįsirengėm doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 04 06, 10:46)
taip pat save guodžiu, kad nu jeigu ką, tai kitam bute bus geriau, nors dar šio neįsirengėm doh.gif  lotuliukas.gif

mes ir dar neįsirengėm biggrin.gif
tuoj metai kai virtuvę planuoju, o ji dar neužsakyta gaminti doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 06, 08:13)
aš rozečių ne tik virtuvėj, bet visam bute, kad pridėliojau, tai jetau jetau  doh.gif bet tai čia labai sunkus darbas visgi visam bute numatyt viską, o jei baldų vietos paskeis ir nebus taip, kaip planuoji doh.gif  biggrin.gif man tai čia stresas. name kai pridariau rozetes, nei viena neatitiko, nes ne taip visur baldus statėm, kaip buvo išdėstyta projekte  doh.gif  lotuliukas.gif tai bute taip bandžiau jau apgalvot, ale vistiek jaučiu prigrybavau. aš vis guodžiuos, kad jau kitam bute/name, tai jau tikrai viskas bus labai gerai biggrin.gif

Tai jau taip, mergaites drinks_cheers.gif As si karta elektrikui leidau pagal save ir savo patirti viska isdeliot, tik daugmaz baldu isdestyma jam susakiau ax.gif Ir jauciu, kad tikrai neblogai pasielgiau thumbup.gif Nors pradzioj buvau issigandus, kad per daug tu rozeciu visur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 04 05, 23:51)
biggrin.gif  na taip,  geriau daugiau nei mažiau  tongue.gif ... Dabar visur prisidėlioję esam, kad tik nepritrūktų lotuliukas.gif . Jergau, kiek naktų nemiegojau, kol elektros išvedžiojimų projektą padariau doh.gif ...

Manes kaip tik sitas darbas laukia... doh.gif Nemiegojau, kol virtuve braiziau, bet smegenys perkaitos, tai iki galo dar nenutarta, kaip darysim, dabar elektros eile...teks viska iki galo nuspresti... unsure.gif
Atsakyti
PAskaicius, kiek pa sjus rozeciu, tai pas mane vadinas ju is viso nera lotuliukas.gif

PAs mane tik po rozete gartaukiui, viryklei ir orkaitei (3 vnt) plius dviviete virs stalvirsio. Viskas . Ai, dar ant kitos sienos saldytuvui.
Bet man pakanka, nes virdulys statomas ant kaitlentes. Tas dvi naudoju kombainui ir telefonui pakraut. Jeigu ir kavos aparatas butu, tai ir tai jauciu uztektu smile.gif
Na, bet cia matyt priklauso, kas kaip ko naudoja, kiek gamina ir t.t.
Atsakyti
Tai aš tų, kur stambi buitinė technika jungiasi net neskaičiavau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 04 05, 18:22)
Kiek virtuviu praeje, visur virdulys stovedavo po spintele, nieko nesidare schmoll.gif  Virtuves ir mdf, ir paprastos klijuotos plokstes, ir azuolo masyvo buvo ax.gif

o pas mus po 5 min toje vietoje jau matosi pusleles ant virsutiniu spinteliu g.gif tai mastau ka naujoje virtuveje sugalvoti g.gif

QUOTE(Teka @ 2014 04 06, 11:13)
name kai pridariau rozetes, nei viena neatitiko, nes ne taip visur baldus statėm, kaip buvo išdėstyta projekte  doh.gif  lotuliukas.gif tai bute taip bandžiau jau apgalvot, ale vistiek jaučiu prigrybavau

mes dabartiniame bute kai dareme rozetes tai prigrybavome kaip reikalas doh.gif visos rozetes gavosi arba uz spintos, arba uz sofos, arba uz sekcijos - zodziu beveik nepasiekiamos doh.gif biggrin.gif dabar kaip tik praeita savaite projektavome elektras visas, tai bandem isvengti dabartiniu klaidu, bet kazin ar imanoma, nebent jau turet visus baldus ir zinot tiksliai kur jie stoves g.gif kad ir dabar vaiko kambaryje nusprendem kur turetu buti rozetes, bet ir vienos puses reikia zinoti kiek cm apsisiltins sonine siena, kiek cm atms uzuolaidos, kiek cm bus suoliukas prie lango, o is kitos puses reikia zinoti, kokio ilgio lova nusipirksim, kad netektu paskui lovos ilgio pagal rozetes ieskot biggrin.gif ir mums elektrikas visur pripaise po 3-4 rozetes viename boke, na matyt daugiau, tai nemaziau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 04 06, 16:13)
g.gif kad ir dabar vaiko kambaryje nusprendem kur turetu buti rozetes, bet ir vienos puses reikia zinoti kiek cm apsisiltins sonine siena, kiek cm atms uzuolaidos, kiek cm bus suoliukas prie lango, o is kitos puses reikia zinoti, kokio ilgio lova nusipirksim, kad netektu paskui lovos ilgio pagal rozetes ieskot  biggrin.gif

na kodel, apytiksliai juk galima primesti: apsiltinimas ~10 cm (jei su vata, jei su putplasciu, tai 5 cm), užuolaidos ~15 cm ir lova tarkim 2 m.
Atsakyti