Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 13

QUOTE(Teka @ 2014 04 04, 15:00)
mano nuomone, reik visgi didint atstumą tarp kaitlentės ir kriauklės, nes dabar gaunas du suskaidyti nedideli darbiniai plotai.

Pritariu. 4u.gif Iskart kilo mintis, kur as sioje virtuveje gaminciau koldunus...Man butu maza tu dvieju mazu darbastaliu. Gal kaitlente nors per 30 cm patraukti i desine ir bus didesnis 1 darbastalis, bus patogiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 04 balandžio 2014 - 15:07
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 04, 12:46)
Man pirolize netinka del kitu priezasciu. blush2.gif

Tai jau ko dabar spaudžiat su atsakymu, kodėl netinka?

QUOTE(Ruta7777 @ 2014 04 04, 14:07)
tai va, reiks sita nama, kita nama ir dar prisizadejot atvykt i naujaja virtuve kavos atsigert   cool.gif 

dėl kavos - tai nie vopros, būtinai atkėksiu drinks_cheers.gif thumbup.gif
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 04 04, 14:07)
g.gif  skaiciau orkaiciu temoj kad ziauriai smirda kai pirolize daros?

O vat aš nežinau, kas ten žiauriai smirdi per tą pirolizę unsure.gif ... Kiek esu darius, visad namuose būdavau, saugumo sumetimais - visgi temperatūra aukšta doh.gif. Ir nesmirdėjo niekas schmoll.gif . Tik reikia nepamiršti pašaliti visus metalinius daiktus iš jos, stambesnius trupinius, balas pavalyt. Gal nepavalo žmonės unsure.gif , nors aš ir nevalydavau - nelabai būdavo ką blush2.gif .
Tiesa, naujoj virtuvėj dar nebandžiau. Vat neužilgo pabandysiu ir parašysiu kas ir kaip mirksiukas.gif . Gal dar nuo gamintojo priklauso unsure.gif - pas mane buvo ir dabar yra Elektrolux.

QUOTE(Vil_ma @ 2014 04 04, 14:56)
Beje, gėda, bet nelabai supratau Juodai pasiūlymo dėl 3 varianto blush2.gif  Sakykit, kaip atsisakyti to užsukimo? Nes, kaip suprantu.. jei ten siūlot palikt tuščią vietą, tai tada išsikiša tie visi šaldytuvai, orkaitės ir ūkinė siaura spinta.. o gal turit minty pastumt visus per 30 cm šaldytuvą, orkaitę ir ūkinę spintą, kad susilygintų su plautuve?  ax.gif

Ištiesų, turėjau galvoje kaip tik tai, ką pasipaišėt dabar, galvodama apie patobulintą 3 variantą - gal neaiškiai parašiau, o gal ne iki galo viską blush2.gif . Ūkinių spintų išsikišimą dailiai sulyginot baldine plokšte su likusiu virtuviniu ir thumbup.gif . O gal ten dar kokios spintutės išeis - tada visai liuks thumbup.gif . Apačioj pavyzdžiui tokia batų dėžės principo atverčiama - ten kokias folijas, kepimo popierius, o gal ir skardas būtų galima sisidėt bigsmile.gif . O viršuj irgi kokia spintelė negiliom lentynėlėm mažiem dalykiukam rolleyes.gif .
Dėl kaitlentės - pritariu merginom, reikia ją stumti dešiniau, juo labiau, kad gartraukis įmontuojamas bus, jei gerai pamenu. Bus tada didesnis darbastalis drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 04 balandžio 2014 - 15:27
QUOTE(Vil_ma @ 2014 04 04, 13:56)
Sveikos dar kartą, "apvirškinau" Jūsų informaciją, tai ateinu su pastebėjimais ir nauju projektuku  4u.gif  Šitas pagal Ntu-Kpi pasiūlymą  (tik kaitlentės nesinorėjo visai prie sienos):

Teisingai, kažką tokio įsivaizdavau.
Tik dabar reiktų padelioti - gal trumpojoj pusėje kitaip padelioti: žiūrint nuo kairės - ūkinė spinta-orkaitės blokas-šaldytuvas arba orkaitės blokas-šaldytuvas-ūkinė spinta... Čia žiūrėkite kaip jums patogiau.
Prie ilgosios sienos visai neblogai gaunasi. Ji 2.77 m ilgio.
Tai žiūrint nuo kairės eina 30cm tarpas iki kriauklės, 60cm kriauklė, poto kažkur ~100cm darbastalio, 60cm kaitlente, ~30cm tarpas iki sienos.
O apačioje turit 277cm-30cm(tarpas iki kriauklės)-60cm(kriauklės spintele)-60cm(indaplove)=127cm vietos stalčiams. Galima dalinti į du blokus.

Beje, o jum mikrobangine būtina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 04 balandžio 2014 - 15:41
Ačiū už patarimus 4u.gif trauksim kaitlente dešiniau smile.gif
Mikrobangė būtina,nes jaunimo pas mus daug ax.gif
Papildyta:
Ačiū už patarimus 4u.gif trauksim kaitlente dešiniau smile.gif
Mikrobangė būtina,nes jaunimo pas mus daug ax.gif
Atsakyti
Sakykit, o kiek rozečių turit ar planuojat virtuvėj? Arba kokius el.prietaisus laikot ant stalviršio? 4u.gif
Atsakyti
Juodai, vyras galinosi del tos pirolizes, tai mums ta auksta temp netinka (nepatinka), plius balta jau lb brangi, jei su pirolize. Visai patiko vyrui ta ideja su clean emale, nes dar kitas budas valymo yra, tai kazkas ten su cheminiais elementais neocyn.. as tiek nesigilinau blush2.gif

Jauciu teks imti ta gorenje, nes tiek, kiek mes gaminam, tai turetu mums uztekti.. siaip buvom boscha issirinke, su katalitinem sienelem, bet vat juodas stiklas.. arba jau kaina kosmosas.. o man ta juodas stiklas nu baisiai ne i tema.. man is tiesu visa virtuve ne i tema, man tai lažo vieta doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cuaren @ 2014 04 04, 19:35)
Sakykit, o kiek rozečių turit ar planuojat virtuvėj? Arba kokius el.prietaisus laikot ant stalviršio? 4u.gif

Virdulys, skrudintuve, kavos aparatas.
Tik su virduliu lb atsargiai reikia del garu, kad nesugadintu spinteliu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 04, 22:42)
Virdulys, skrudintuve, kavos +370 699 85 929 .

O vat idomiai su tais garais, kasdien verda virdulys po kelis kartus per diena, kuris stovi po spintele, dar neseniai stebejaus, kad spintelei visiskai nieko nesidaro. Cia taip du metai, anksciau buvo 6... kaip suprast, nezinau, plokste paprasciausia
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 04, 11:07)
Per visus sarsalus pasimete mano klausimas del Gorenje orkaites.
Ne gi niekas neturit? Baisiai man tas valymas aktualus blush2.gif

https://www.varle.lt...-bo-75-syb.html

pas mane tokia.. tik nieko nesibandziau pasinaudojau 3 menesius ir teko vel ismontuoti, pakeiciau gyvenama vieta.. blush2.gif

bet kepa puikiai!
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 04 05, 05:41)
O vat idomiai su tais garais, kasdien verda virdulys po kelis kartus per diena, kuris stovi po  spintele, dar neseniai stebejaus, kad spintelei visiskai nieko nesidaro. Cia taip du metai, anksciau buvo 6... kaip suprast, nezinau, plokste paprasciausia

Kiek virtuviu praeje, visur virdulys stovedavo po spintele, nieko nesidare schmoll.gif Virtuves ir mdf, ir paprastos klijuotos plokstes, ir azuolo masyvo buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 04 05, 17:22)
Kiek virtuviu praeje, visur virdulys stovedavo po spintele, nieko nesidare schmoll.gif  Virtuves ir mdf, ir paprastos klijuotos plokstes, ir azuolo masyvo buvo ax.gif

Ir pas mus virdulys po spintele, niekam nieko nenutiko.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 04, 22:42)
Juodai, vyras galinosi del tos pirolizes, tai mums ta auksta temp netinka (nepatinka), plius balta jau lb brangi, jei su pirolize.

Virdulys, skrudintuve, kavos aparatas.

Tai papasakokit ir mums, ką ten apie pirolizę išsiaiškinot, kuom ta aukšta temperatūra Jums netinka/nepatinka g.gif

Virdulį ir aš stengiuosi laikyt ne po spintelėm bent jau kai verdu... o šiaip tai planuoju jo iš viso atsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(cuaren @ 2014 04 04, 19:35)

Ankstesnėj virtuvėj turėjom berods 5 kištukinius lizdus - 2 vienoj vietoj, kavos aparatą jungėm ir rezervas, ir 3 kitam bloke, ten jungėm visa kita - virdulys nuolat, kiti prietaisai pagal poreikį.
Dabar situacija ta pati, tik prisidėjo po 2 kištukinius lizdus salos šonuose, taigi iš viso 9 turim ax.gif
Atsakyti