QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 04 04, 12:46)
Man pirolize netinka del kitu priezasciu.
Tai jau ko dabar spaudžiat su atsakymu, kodėl netinka?
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 04 04, 14:07)
tai va, reiks sita nama, kita nama ir dar prisizadejot atvykt i naujaja virtuve kavos atsigert
dėl kavos - tai nie vopros, būtinai atkėksiu
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 04 04, 14:07)
skaiciau orkaiciu temoj kad ziauriai smirda kai pirolize daros?
O vat aš nežinau, kas ten žiauriai smirdi per tą pirolizę
... Kiek esu darius, visad namuose būdavau, saugumo sumetimais - visgi temperatūra aukšta
. Ir nesmirdėjo niekas
. Tik reikia nepamiršti pašaliti visus metalinius daiktus iš jos, stambesnius trupinius, balas pavalyt. Gal nepavalo žmonės
, nors aš ir nevalydavau - nelabai būdavo ką
.
Tiesa, naujoj virtuvėj dar nebandžiau. Vat neužilgo pabandysiu ir parašysiu kas ir kaip
. Gal dar nuo gamintojo priklauso
- pas mane buvo ir dabar yra Elektrolux.
QUOTE(Vil_ma @ 2014 04 04, 14:56)
Beje, gėda, bet nelabai supratau Juodai pasiūlymo dėl 3 varianto
Sakykit, kaip atsisakyti to užsukimo? Nes, kaip suprantu.. jei ten siūlot palikt tuščią vietą, tai tada išsikiša tie visi šaldytuvai, orkaitės ir ūkinė siaura spinta.. o gal turit minty pastumt visus per 30 cm šaldytuvą, orkaitę ir ūkinę spintą, kad susilygintų su plautuve?
Ištiesų, turėjau galvoje kaip tik tai, ką pasipaišėt dabar, galvodama apie patobulintą 3 variantą - gal neaiškiai parašiau, o gal ne iki galo viską
. Ūkinių spintų išsikišimą dailiai sulyginot baldine plokšte su likusiu virtuviniu ir
. O gal ten dar kokios spintutės išeis - tada visai liuks
. Apačioj pavyzdžiui tokia batų dėžės principo atverčiama - ten kokias folijas, kepimo popierius, o gal ir skardas būtų galima sisidėt
. O viršuj irgi kokia spintelė negiliom lentynėlėm mažiem dalykiukam
.
Dėl kaitlentės - pritariu merginom, reikia ją stumti dešiniau, juo labiau, kad gartraukis įmontuojamas bus, jei gerai pamenu. Bus tada didesnis darbastalis
.