Įkraunama...
Įkraunama...

Stuburo išvarža - 3

Orchideja, nueikit pas Džiugienę Naftininkų g. ir paaiškins.
Man panašiai, dvi išvaržos, pirmo laipsnio osteochondrozė su užspaustu nervu į dešinę koją.
Dabar einu į vertikalias vonas, tai blogiau nėra, bet iš po 3 procedūrų sunku ką pasakyt. Dar galvoju pas manualistą gal reikia nueit, radau vieną Telšiuose, bet jokių atsiliepimų internete.
Atsakyti
QUOTE(delaine @ 2016 09 06, 19:37)
Orchideja, nueikit pas Džiugienę Naftininkų g. ir paaiškins.
Man panašiai, dvi išvaržos, pirmo laipsnio osteochondrozė su užspaustu nervu į dešinę koją.
Dabar einu į vertikalias vonas, tai blogiau nėra, bet iš po 3 procedūrų sunku ką pasakyt. Dar galvoju pas manualistą gal reikia nueit, radau vieną Telšiuose, bet jokių atsiliepimų internete.

Vertikalios vonios jėga, bet po 2 - 3 iki kokių 5, man pastoviai viskas ūmėja . Po to pusmetį skraidau smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi, man 24 metai, nesenai ir man nustate stuburo isvarza juosmenyje l5-s1 -4,5mm. l4-l5 diskas nezymiai pasigaubes - kas aisku jei nesiimsiu veiksmu virs dar viena isvarza. Aciu dievui dar nekankina koju skausmai, bet iatariu ateis ta diena su kaupu, mano nelaimei mano stuburo kanalas yra gerokai plonesnis negu kitu vyru ar moteru mano amziaus grupeje, del to yra nezymi stetoze, o prie isvarzos net vidutine... Kai supratau ka turiu, mano gyvenimas labai pasikeite i bloga puse. Isnarsiau skersai isilgai interneta ka galima daryti ateityje kokios operacijos vyrauja ir pan. Tad susidariau nuomone, kad disku fiksacija yra blogis ir retai kada kam pasiteisina. Mikrodisektomija yra sekminga jei isvarza yra nemazesne kaip 7-8mm, ir kojos atjungimas nepraeina iki 5 men, jei delsiama su laiku tuomet pazeidziamas nervas yra skausmai niekada nepraeis, o dar kaip tik gali sustipreti. Pastariuoju metu skaiciau daug jaunu zmoniu blogu, ir galiu sakyti, kad susidare teigiamas vaizdas apie disko implanta. Taciau tokios operacijos yra brangios.

Jei norima isvengti operacijos, vienintelis palengvejimas tai kasdiene manksta, labai daug zmoniu pastate ant koju Linas is Fizioklinika.lt, naudojantis redcord iranga.
Pats asmeniskai kaune pradejau lankyti sveiko stuburo mokykla, kol dar jauciu nezymius skausmus ir galiu dirbti su giluminiu raumenu stiprinimu.
Atminkit, tie kas turi stuburo isvarza turi venkti manualistu, kaulu lauzymu ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo segtuks: 12 rugsėjo 2016 - 15:32
sestadieni dariausi magnetini,laukiu atsakymo,apkalbejus su darancia gyd.sake ,kad mato didesnius pakitimus,bet su praeito pusmecio kompiuterine,nelygina,tiesiog reikes laukti atsakymo ir neurochirurgo verdikto,taip vis ir kankinuosi unsure.gif
Atsakyti
Teko šiandien pabuvoti sodros komisijoj-išnaudojau metini nedarbingumo dienų limita blush2.gif
Pratesė dar men. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2016 09 13, 13:50)
Teko šiandien pabuvoti sodros komisijoj-išnaudojau metini nedarbingumo dienų limita blush2.gif
Pratesė dar men. 4u.gif

Oho blink.gif , o koks tas limitas? Reiktų žinot, kad neviršyt per daug cool.gif . Jei ne paslaptis, kur darėtės magnetinį?
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2016 09 13, 20:42)
Oho  blink.gif , o koks tas limitas? Reiktų žinot, kad neviršyt per daug  cool.gif . Jei ne paslaptis, kur darėtės magnetinį?

Tiksliai šiandien nepasakysiu.apie 130 dienu per metus.veliau galesiu patikslint.
Magnet. dare šilainių poliklinikoj.
Atsakyti
Vertikalias vonias einu jau trečia savaite (po 2 kar/sav.). Pamiksuota su mankšta. Dar šia savaite prisidėjo Ultragarso terapija ir Elektroterapija. Po to prisides masažas. Kineziterapeute sake kad reikia viska daryti kompleksiškai, daugiau proceduru vienu metu.
Pagerėjimas tikrai yra.
Atsakyti
pasiimiau magnet.atsakyma
zmoniska kalba daug pablogejimu, nei pries pusmety,kaip aptare dariusi magnet.sake visas kompleksas paumejusiu bedu,dabar su siuo israsu varysiu pas neurochirurga penktadieny,sake gero nesitiket,masto,kad tikrai operacija gresia.Bijau.
Pagerejimo jokio nejauciu,nes net mankstu ar masazu bijojo skirt,tai tik el. procedurose buvau(nepamenu kaip vadinasi,kur elektrodus ant nugaros deda 10 min) blush2.gif Nepadejo. unsure.gif
Atsakyti
Sveiki. Ziuriu visoms cia su stuburu nekaza. O yra kam is jusu dare operacija? Ar vis bandote kineziterapini gydyma?
Atsakyti
QUOTE(Red_hair @ 2016 09 23, 08:26)
Sveiki. Ziuriu visoms cia su stuburu nekaza. O yra kam is jusu dare operacija? Ar vis bandote kineziterapini gydyma?

Du kartus - 2001 ir 2014 m
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2016 09 23, 12:40)
Du kartus - 2001 ir 2014 m

Ar pagerejo po operacijos?koks procesas,guldo i ligonine,operacija,o paskui kaip po operacijos gydo?

Man del operacijos datos paskyrimo pirmadieny reik eit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumir: 23 rugsėjo 2016 - 12:57