Įkraunama...
Įkraunama...

Stuburo išvarža - 3

QUOTE(Rodnega @ 2016 07 22, 17:22)
2 - 3 kartai metuose būna labai stiprūs paūmėjimai. Netikiu aš pagerėjimu keliems metams, nors užmuškit. NETIKIU schmoll.gif

Būna tikrai, jei nedarai nieko, ko negalima, ir maximaliai prisitaikai sau darbo vietą smile.gif Aš, pvz., paskutiniu metu dirbu sėdėdama ant dviejų pagalvių, kurios kartu su sėdynės atlošu sudaro taisyklingą stuburo padėtį smile.gif Bet jei tenka padirbti nesilaikant taisyklingos sėdesenos, ar padarius kažką, ko negalima (pvz., kelti per didelį svorį, ar nešti/kelti ką nors netaisyklingai)- taip, gali būti ryškus paūmėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2016 07 22, 16:22)
2 - 3 kartai metuose būna labai stiprūs paūmėjimai. Netikiu aš pagerėjimu keliems metams, nors užmuškit. NETIKIU schmoll.gif

Na ir as netikiu,bet sako,kad buna
As irgi zinau,kad viskas nuo to,kaip save vedi (nekeliu ,nenesu daug,bet sedet tenka ilgai ir kartais labai nepatogiai)dabar irgi lyg nieko nekeliau,nieko neivyko,bet verysad.gif vel nedarbingume,nes visiskai nepajegiu,nei eit,nei sedet,nei atsistot. verysad.gif

P.S.o dar persikraustymas nusimato doh.gif nusipirkom naujus namučius cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumir: 22 liepos 2016 - 17:34
QUOTE(laumir @ 2016 07 22, 18:33)
As irgi zinau,kad viskas nuo to,kaip save vedi (nekeliu ,nenesu daug,bet sedet tenka ilgai ir kartais labai nepatogiai)dabar irgi lyg nieko nekeliau,nieko neivyko,bet verysad.gif vel nedarbingume,nes visiskai nepajegiu,nei eit,nei sedet,nei atsistot. verysad.gif

Negi nėra galimybių įsitaisyti patogiau? Pvz., su įv. pagalvėlių pagalba, galbūt- kosmodiskas papildomai? Aš paūmėjimo metu jį dėvėjau darbo metu, bet tinka tik tada, jei nors kažkiek judi toje darbo vietoje- jis masažuoja ir neleidžia raumenims įsitempti. jei padėtis visiškai nejudama- tada bevertis .
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2016 07 22, 18:33)

Patikekit, galima isvengti umiu periodu.Bet kaip jus ir sakote: tenka sedet ilgai, nepatogiai.... MAne irgi dabar skausmas pagulde o lova.. siaubingi skausmai, ypac kojos. Uzdraude man sedet, o kaip nesedet, kai darbas absoliuciai sedimas? Ir man visiskai ne isvarza, o saaugos, kurios taip isklaipe stubura, uzspaudr slankstelius, dubens kaulus, uzspaude kraujagysles, limfagysles... zodziu, ne vien isvarzos paguldo i lova ir is esmes pakeicia gyvenimo kokybe....liudna, bet laikykites. Operacija nera vienintele iseitis, reikia keist gyvenimo buda. Tik kartais aplinkybes to daryt neleidzia. Visgi, ka jus geriat nuo skausmo?
Atsakyti
Noriu pasiguosti. Kaip man skauuuuda. Ad nebesuprantu kas man: isvarza, saaugos ar dar kokia rimtesne liga. Guliu lovoj 10 para, lasina lasines, kaukiu is skausmo ir ypac naktimis. Judu tik su vsikstyne. Gaila saves, gaila namiskiu. Apie saves pasirupinima be sansu. Na paguoskit kas nors, pasakykit kad viska galima istverti ir tie pleciantys, raminantys atpalaiduos tuos nervus. Gydytojai sako kad reikia kenteti, nes problema ne viena, o kol umaus skausmo nenuims, net ir maza intervencija mano ir taip pasilpusi otganizma pribaigs. Tiesa mano crb rodiklis didelis ir kraujo nusedimas. Tiesiog taip notisi padiguosti ir isgirsti kad ateiz diena kai atsistosiu ant savu koju, atleis kojos tinimus ir vel galesiu sypsotis😩. Issiliejau. Atsiprasau
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 07 22, 17:41)
Negi nėra galimybių įsitaisyti patogiau? Pvz., su įv. pagalvėlių pagalba

Nėra
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2016 08 06, 18:01)

ir man nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2016 08 06, 22:56)
ir man nera verysad.gif

Mums lieka vaistai ir reabilitacija
Atsakyti
Vaistai ir rebilitacija verysad.gif
Mane pas neurochirurgus siuncia.Masto, kafd vistik reiks operuot unsure.gif
Atsakyti
O niekas nebandė inversinių stalų? Man taip knieti pabandyti, o gal padės? Kiek klausiu pas gydytojus ir kineziterapiautus, tai vieni prieš, kiti be nuomonės, treti už... Gal teko ką girdėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audiga: 07 rugpjūčio 2016 - 18:44
QUOTE(audiga @ 2016 08 07, 18:43)
O niekas nebandė inversinių stalų? Man taip knieti pabandyti, o gal padės? Kiek klausiu pas gydytojus ir kineziterapiautus, tai vieni prieš, kiti be nuomonės, treti už... Gal teko ką girdėti?

Aš lapkričio menesy bandžiau.tiksliau kabino.bet va nuo liepos vel su nedarbingumu.nebuvo man didelio poveikio.
Atsakyti
Pasidariau magnetinį rezonansą,gal kas gali paaiškinti plačiau :) Išvada-juosmeninės stuburo dalies osteochondrozė,spondilioartrozė,L4-5 medialinė protrūzija.L5-S1medialinė išvarža su nedidele laterizacija kairėn siaurina kairę lateralinę kišenę,liečia kairę S1šaknelę,Ačiū atsakiusiems :)
Atsakyti