Įkraunama...
Įkraunama...

Stuburo išvarža - 3

Užsiregistravau pas Girskį....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

nuoširdžiai patariu perskaityti knygą Healing Back Pain, ypač toms, kurios viską išbandėte, o rezultatų nėra arba pagerėjimas tik laikinas.
Yra, berods, vertimas ir į rusų kalbą.

Aš taip pat ieškau atsakymų ir šioje knygoje daugelį radau.

Sveikatos visoms!
Atsakyti
QUOTE(hipokrene @ 2016 04 28, 13:46)
Sveikos  4u.gif

nuoširdžiai patariu perskaityti knygą Healing Back Pain, ypač toms, kurios viską išbandėte, o rezultatų nėra arba pagerėjimas tik laikinas.
Yra, berods, vertimas ir į rusų kalbą.

Aš taip pat ieškau atsakymų ir šioje knygoje daugelį radau.

Sveikatos visoms!

Belieka tik nurodyti tekstą suprantama kalba
Atsakyti
Laba diena,
gal kuri susidūrusi su diganoze: radikuliarinė stuburo kanalo kišenės cista?
Atsakyti
Ieskau visokios informacijos ir bandau atsakyti sau i klausimus. Ar jums yra/buvo, kad nuo uzspausto nervo stipriai butu istinusi koja ir tinimas nepraeitu? Ar gali koja skaudet labiau nei nugara? Nerandu pozos nei diena, nei nakti kur neskaudetu. Naktimis visada pabundu nuo kojos skausmo, viskas sustinge kaip limfa ar kraujas neprateketu. Tada nors keliais eik kaip skauda. O skauda ir kluba, ir kryzkauli, ir sausgysles. Jei vaikstau tiesiog surakina viska. Ka gydytojai? Ogi nieko. 5 men diagnozes nera. Kadangi turejus daug sveikatos problemu, pirmiausia iesko ar ne ankstesnes ligos gryzo. Ir niekas nesigilina kad gal man isvarza, gal nervai spaudziami. Liga rasiu, tik man labai svarbu ar tokiu simptomu esate patyre. Kokius vaistus geriate, nes be ju negaliu iskest skausmo.....
Atsakyti
QUOTE(Gebe @ 2016 07 09, 20:03)
Ieskau visokios informacijos ir bandau atsakyti sau i klausimus. Ar jums yra/buvo, kad nuo uzspausto nervo stipriai butu istinusi koja ir tinimas nepraeitu? Ar gali koja skaudet labiau nei nugara?

Man yra užspaustas kojos nervas. Skauda labiau nei stuburą. Tinimo nėra, bet vaikščioti negaliu
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2016 07 09, 21:57)
Man yra užspaustas kojos nervas. Skauda labiau nei stuburą. Tinimo nėra, bet vaikščioti negaliu

O kokius vaistus geriate? Ar nakti skauda? Beda ta, kad man limfmazgiai salinti yra kirksnyje. Iki tol niekada neturejau problemu su limfa, bet dabar... ir neaisku ar tai sutapimas, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Gebe @ 2016 07 09, 21:42)
O kokius vaistus geriate? Ar nakti skauda? Beda ta, kad man limfmazgiai salinti yra kirksnyje. Iki tol niekada neturejau problemu su limfa, bet dabar... ir neaisku ar tai sutapimas, ar ne.

Jeigu skauda, tai skauda ilgai ir be reabilitacijos nepraeina . Geriu Gordus 300
Atsakyti
Sveikos,gal žinote gerą mikrochirurgą Klaipėdoje?Ačiū smile.gif
Atsakyti
Ateinu pasiguosti unsure.gif
Man pagerejimas buvo gera pusmeti,lapkricio gale praejau visas proceduras,nedarbingumas buvo beveik 2men.turejau ir masazus ir visas siulomas proceduras (tempinus,mankstas,masazus,baseina ir t.t.)pripazinsiu isejau i darba dar su nedideliu skausmu (manau nepasigydzius)tiesiog visi kale i galva,kad kitaip nebus,teks priprast prie skausmo ir su juo gyvent,beto pabodo nedarbingume sedet,norejau i darba (darbas sedimas-LIEPE KEIST 4u.gif )
labai lengva pasakyt doh.gif .
Nuo liepos pradzios jauciau,kad vel pamaudena koja ir dubeni.Kentejau,geriau nuo skausmo vaistus,bet tie padejo neilgam.Kol sestadieni taip surakino,kad negalejau net is lovos islipt unsure.gif ,teko pirmadieni vel imti nedarbinguma,israse vaistu,bet jie man nieko nepadeda,gal tris dienas buvo truputuka lengviau,bet dabar antra savaite vaikstau kaip antis,nei sedet,nei stovet negaliu,nedarbingunas tesesi jau dvi savaites,nusimato vel rebilitologai ir t.t.
sakiau bandysiu si karta issigydit daugiau,su gyd.kalbejau,sake buna visaip,vieniem atsinaujina,kiti ir po 5is metus neturi problemu,nesuprantu ar cia man taip jau trecia syk i metus karta grista ,ar cia as ko nepadarau/padarau,nejaugi tikrai yra kam buna pagerejimas keliem metam?
Siuo metu skausmas stiprus dubens kauluose ir kirksnyse,nugara nutirpus,bandau mankstintis,bet per skausma nieko nesigauna. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchideja @ 2016 07 22, 08:09)
Sveikos,gal žinote gerą neurochirurgą Klaipėdoje?Ačiū smile.gif

Papildyta:
QUOTE(laumir @ 2016 07 22, 09:09)
Man pagerejimas buvo gera pusmeti,lapkricio gale praejau visas proceduras,nedarbingumas buvo beveik 2men.turejau ir masazus ir visas siulomas proceduras (tempinus,mankstas,masazus,baseina ir t.t.)pripazinsiu isejau i darba dar su nedideliu skausmu (manau nepasigydzius)tiesiog visi kale i galva,kad kitaip nebus,teks priprast prie skausmo ir su juo gyvent,beto pabodo nedarbingume sedet,norejau i darba (darbas sedimas-LIEPE KEIST 4u.gif )
labai lengva pasakyt doh.gif .
Nuo liepos pradzios jauciau,kad vel pamaudena koja ir dubeni.Kentejau,geriau nuo skausmo vaistus,bet tie padejo neilgam.Kol sestadieni taip surakino,kad negalejau net is lovos islipt unsure.gif ,teko pirmadieni vel imti nedarbinguma,israse vaistu,bet jie man nieko nepadeda,gal tris dienas buvo truputuka lengviau,bet dabar antra savaite vaikstau kaip antis,nei sedet,nei stovet negaliu,nedarbingunas tesesi jau dvi savaites,nusimato vel rebilitologai ir t.t.
sakiau bandysiu si karta issigydit daugiau,su gyd.kalbejau,sake buna visaip,vieniem atsinaujina,kiti ir po 5is metus neturi problemu,nesuprantu ar cia man taip jau trecia syk i metus karta grista ,ar cia as ko nepadarau/padarau,nejaugi tikrai yra kam buna pagerejimas  keliem metam?
Siuo metu skausmas stiprus dubens kauluose ir kirksnyse,nugara nutirpus,bandau mankstintis,bet per skausma nieko nesigauna. verysad.gif

Man tas pats kaip ir Jums tik mano darbas fizinis tai šiandien gydytoja pasakė,kad man reikalinga operacija,nes aš turiu 3 išvaržas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2016 07 22, 09:09)
kalbejau,sake buna visaip,vieniem atsinaujina,kiti ir po 5is metus neturi problemu,nesuprantu ar cia man taip jau trecia syk i metus karta grista ,ar cia as ko nepadarau/padarau,nejaugi tikrai yra kam buna pagerejimas  keliem metam?

2 - 3 kartai metuose būna labai stiprūs paūmėjimai. Netikiu aš pagerėjimu keliems metams, nors užmuškit. NETIKIU schmoll.gif
Atsakyti