QUOTE(zemec @ 2015 01 13, 21:46)
Aciu,viktute,uz recepta.
Reikes vyrui pasiulyti,kad isbandytu,nes beveik pastoviai skauda
O uzdejus ta kompresiuka,turbut kokia plevele ant virsaus uzdeti reikia ar tik tas blynukas ir is karto dirzu tvirtinti?
Prasom
Mano kolega sake, kad reikia su plevele ispradziu. As tai galvoju, kad su plevele, o tada as bandysiu aplinkui pleistru..nes kitaip neisivaizduoju kaip padaryt, kad laikytuso..
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2015 01 12, 09:24)
man panašų receptą pasakė manualistas, pas kurį lankiausi (sukišau pasakiškus pinigus, o jis mane pasirodo homeopatiniais preparatais gydė
), bet jis man patarė vien su druska - įpilti į drobinį maišelį, pakaitinti mikrobangėje ar orkaitėje ir karštą dėti pritvirtinant prie skaudamos vietos (arba mano atveju- prie išvaržos vietos, nes man ne prie išvaržos skaudėjo, o nuo sėdmens į koją skausmas ėjo). Na, man nepadėjo. Kaip ir juosta su šuns kailiu, masažai, vertikalios vonios, tempimo stalai ir visos kitos įmanomos procedūros.
Taip, sis receptas ir gi senas. As zinau recepta vien tik su pasildyta druska dar nuo tarybiniu/mokykliniu laiku. Naudojome nuo slogos, pasisiuvi maiseli, pakaitini keptuveje druska, o tada dedi ant nosies tiltelio ir laikai kol atves (t.y. gana trumpai). Cia tai kitoks truputi..ir druskos nereikia sildyti, ir miltai ruginiai dasideda, ir nakciai dar visai.. Dar vis nepradedu, nes turiu greitu laiku susirgti, tai bijau, kad kazkaip neitakotu menesiniu, noriu persirgti, o tada jau desiu. Labai tikiuosi, kad pades. Nes taip pat niekas nepadeda - nei masazai, nei magnetu terapija, nei sportas..vien tik laiko gaisinimas