Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos

QUOTE(profas @ 2016 03 15, 21:19)
Gal biski ankstoka g.gif  g.gif
As geniu kai pasimato pumpurai.

QUOTE(Daisoja @ 2016 03 15, 22:17)
Aš jau žiemą šluotelines nugenėjau. Buvo geras oras, o pavasarį laiko mažai būna.

na va kaip skirtingai, palauksiu kiek siltesniu oru ir genesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(profas @ 2016 03 15, 21:19)
As geniu kai pasimato pumpurai.

drinks_cheers.gif lygiai taip pat.
Atsakyti
Aš prieš savaitę šluotelines nugenėjau. Jau visai nemenki pumpurai matėsi. Pernai beveik sulig žeme nupjoviau ir vis tiek dvimetrinės užaugo. Šiemet pusmetrines ataugas palikau.
Tarp jų gražiai tulpės lenda. Labai patiko čia užmatyta nuotrauka su melsvėmis wub.gif Pas mane jų labai daug,pasiskolinsiu idėją blush2.gif
Atsakyti
Gal kur nors šiemet "Endless summer" serijos pasirinkimą matėte? Nerandu, kad kas nors prekiautų...
Atsakyti
Merginos, labai reikia patarimo. Auginu sodyboje paprastas, baltas lietuviškas hortenzijas. Auga gerai. Dabar labai jau norisi spalvotų tik bijau, kad jos nušals. Ar galiu pirkti
Šluotelinę hortenzija PINKY WINKY - Hydrangea paniculata PINKY

user posted image
ir
Šluotelinę (šluotinė) hortenzija Vanille Fraise

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2016 03 31, 13:44)
Merginos, labai reikia patarimo. Auginu sodyboje paprastas, baltas lietuviškas hortenzijas. Auga gerai. Dabar labai jau norisi spalvotų tik bijau, kad jos nušals. Ar galiu pirkti
Šluotelinę hortenzija PINKY WINKY - Hydrangea paniculata PINKY

Pirkit ir nebijokit wub.gif sitos nenusala wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2016 03 31, 16:03)
Pirkit ir nebijokit wub.gif sitos nenusala wub.gif

Labai dėkoju už patarimą 4u.gif
Atsakyti
Laba dienele, noriu pasidometi kaip didžialapes hortenzijos kurios laike žiemojo ar jau su lapeliais pas jus. Pas mane dar sausos šakos, o važiavau pro kitas sodybas tai žiūriu jau žaliuoja.
Atsakyti
ar tikrai didzialapes? nes mano siltnamyje ziemojo ir tai tik sprogsta lapeliai ax.gif sluoteliniu pumpurai lauke jau isbrinke ir rodo gyvybe ax.gif
Atsakyti
Mano didžialapės su žaliais lapeliais viršūnėse, bet buvo pilnai apsaugotos, o senuosius lapus rudenį nubraukiau. Šluotelinių pumpurai pabrinkę, ąžuolialapės nelabai.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti