Aš prieš savaitę šluotelines nugenėjau. Jau visai nemenki pumpurai matėsi. Pernai beveik sulig žeme nupjoviau ir vis tiek dvimetrinės užaugo. Šiemet pusmetrines ataugas palikau. Tarp jų gražiai tulpės lenda. Labai patiko čia užmatyta nuotrauka su melsvėmis Pas mane jų labai daug,pasiskolinsiu idėją
Merginos, labai reikia patarimo. Auginu sodyboje paprastas, baltas lietuviškas hortenzijas. Auga gerai. Dabar labai jau norisi spalvotų tik bijau, kad jos nušals. Ar galiu pirkti Šluotelinę hortenzija PINKY WINKY - Hydrangea paniculata PINKY
ir Šluotelinę (šluotinė) hortenzija Vanille Fraise
Merginos, labai reikia patarimo. Auginu sodyboje paprastas, baltas lietuviškas hortenzijas. Auga gerai. Dabar labai jau norisi spalvotų tik bijau, kad jos nušals. Ar galiu pirkti Šluotelinę hortenzija PINKY WINKY - Hydrangea paniculata PINKY
Laba dienele, noriu pasidometi kaip didžialapes hortenzijos kurios laike žiemojo ar jau su lapeliais pas jus. Pas mane dar sausos šakos, o važiavau pro kitas sodybas tai žiūriu jau žaliuoja.
Mano didžialapės su žaliais lapeliais viršūnėse, bet buvo pilnai apsaugotos, o senuosius lapus rudenį nubraukiau. Šluotelinių pumpurai pabrinkę, ąžuolialapės nelabai.