Auginu. Nežinau, gal kad dar jaunas augalas, bet kol kas stiebai neatlaiko tų didelių žiedų. Tenka paremti arba jos voliojasi ant žemės.
QUOTE(Dalelė @ 2016 02 23, 11:28)
Auginu. Nežinau, gal kad dar jaunas augalas, bet kol kas stiebai neatlaiko tų didelių žiedų. Tenka paremti arba jos voliojasi ant žemės.
ocho, grožis koks, spalvos labai
o jos žydi abt antramečių ūglių ar galima kasmet šnai iki žemės?
Jos būtent žydi ant pirmamečių šakų, bet kadangi man visada gaila būna tą šnai padaryti, aš jas prilenkiu ir uždengiu Dar truputis hortenzijų augančių kitoje tako pusėje.
Taip pas mane ten dabar pavėsis. Kažkada ten augo rožės, nes tai pietinė pusė. Bet pasodinta nedidelė pušis taip užaugo, kad vieta tapo gražiai pavėsinga Pušis kepa saulėje ir skleidžia puikų aromatą, o rožes teko iškelti ir į tą vietą susodinau hortenzijas, lelijas (nežinau kaip jos ilgą laiką augs ir žydės dėl dalinio pavėsio), astilbes, melsves ir alūnes. Dar susodinti dekoratyvūs česnakai. Štai kaip atrodo augalai pavasarį, vasarą ir rudenį.
Savaitgalį buvau sodyboj ir apžiūrėjau savo didžialapę hortenziją. Peržiemojo gerai, tik kiškis ar stirna buvo įsisukę ir visas viršūnėles nuskabę Likau šiemet be žiedų...
QUOTE(Adeliutė @ 2016 02 29, 23:52)
Zvirbli, jei tik viršūnes, tai tikrai turėtų būti žiedų, tik tiek, kad aukščio didelio nebus. Bent aš taip galvoju
Ir aš taip pat manau, tikrai žydės, jei tik iki žemės nenukramtė
QUOTE(Dalelė @ 2016 03 01, 13:00)
Ir aš taip pat manau, tikrai žydės, jei tik iki žemės nenukramtė
Ačiū, merginos, kad nudžiuginot O tie žvėrys tai "pasiuto" ar ką, nes ne tik hortenziją taip nukramtė, bet ir vieną pušaitę apskabė viršūnėles Sodyboj ne viena pušis, bet šita pati mažiausia, tai ją ir "patvarkė", nes matyt minkštos gal šakelės...
Sveikos, ar jau genit savo hortenzijas, turiu galvoje sluotelines Jau turbut laikas
QUOTE(luju @ 2016 03 15, 15:13)
Sveikos, ar jau genit savo hortenzijas, turiu galvoje sluotelines Jau turbut laikas
Gal biski ankstoka
As geniu kai pasimato pumpurai.