Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos

QUOTE(bumsik @ 2015 08 17, 13:46)
TuDa, kur gavote šią dekoracija? Žiūriu ir atsižiūrėti negaliu, kaip patinka  thumbup.gif . Ir savo sode norėčiau kažko panašaus.

Kaune bazej maciau kaip tik savaitgali viena llaaaaaabai panasu tik be berniuko.... Ciupinejau ir TuDa prisiminiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 08 18, 10:22)

girene, aš tręšiu Compo ilgalaikėmis trąšomis, dar kartais kas lieka nuo kitų augalų su purkštuvu nupurškiu per lapus.  mirksiukas.gif

aciu
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2015 08 18, 09:34)
Ciupinejau ir TuDa prisiminiau smile.gif

biggrin.gif friends.gif o aš jau galvojau, kad iš vis kelią į čia pamiršai 4u.gif
Labai paprasta idėja ORBS rutuliui http://fortheloveofa.....e of a house)
Tik reikia turėti lankų nuo statinių tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(girene @ 2015 08 18, 10:28)

Aš irgi pasidalinsiu kaip tręšiu savo hortenzijas- pavasarį visada tręšiu tam skirtomis trąšomis, o paskui karts nuo karto palaistau kefyru biggrin.gif . dar nė karto nepavedė.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 08 18, 11:48)

Aš irgi pasidalinsiu kaip tręšiu savo hortenzijas- pavasarį visada tręšiu tam skirtomis trąšomis, o paskui karts nuo karto palaistau kefyru biggrin.gif . dar nė karto nepavedė.

sit kaip? smile.gif na to dar negirdejus,bet reikalas ismeginamas.dekui
Atsakyti
Gal galit pasakyti, kokia cia pas mane hortenzija?

Taip atrode pernai:
[URL=http://www.part.lt/perziura/5e4cfd99b411876d19894c6a6387f20a613.jpg]
user posted image[/URL]
user posted image

Taip atrodo siais metais
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 08 18, 12:48)
biggrin.gif  friends.gif o aš jau galvojau, kad iš vis kelią į čia pamiršai 4u.gif
Labai paprasta idėja ORBS rutuliui http://fortheloveofa.....e of a house)
Tik reikia turėti lankų nuo statinių tongue.gif
Papildyta:

thumbup.gif Liuks idėja
Kefyro nebandžiau g.gif dabar žinosiu, bet gal bus gerai ir išrūgos mastau.gif

http://www.ebay.com/...s-/10025/i.html Gal kuriai pravers, visokio grožio yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 18 rugpjūčio 2015 - 21:23
Nuorodos thumbup.gif

Savo hortenziją mėginsiu traukti iš užuovėjos kitiems metams, jaučiu dar ir trąšesne žeme reikėtų pasirūpinti.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 08 18, 11:48)
biggrin.gif  friends.gif o aš jau galvojau, kad iš vis kelią į čia pamiršai 4u.gif

friends.gif na kur jau ciapamirsi mirksiukas.gif o net ir pamirsus kelia, kaikuriu zmoniu neimanoma pamirst mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Rudojilape @ 2015 08 18, 13:40)

manau kad SI smile.gif

as ir pati tokios siaubingai noriu.... kazi gal verta pas juos nuvaziuot i vieta apsidairyt.... ar esat kas ten buve????

mano vanila fraise pradejo riuzavet.... gaila siemet problematiska su laistymu buvo, tai ziedai toli grazu ne tokio dydzio kaip pernai pirkau, bet ju daug smile.gif bet kitiem metam vandens problema turetu but isspresta tai tikiuos pacio geriausio bigsmile.gif

susitvarkem kiema tai noriu ta Wims Red pasisodint... bet susimeciau, nes ten praktiskai visada saule sad.gif tai galvoju rizikuot ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2015 08 20, 16:48)
susitvarkem kiema tai noriu ta Wims Red  pasisodint... bet susimeciau, nes ten praktiskai visada saule sad.gif  tai galvoju rizikuot ar ne  g.gif

As turiu is sluoteliniu sias : Lime light. Silver dollar, Bobo, Early sensation, Grandiflora. Vanila frais, Sunday frais, Pinkiy vinky, Diamant rouge, iGreat Star ir Pink diamant ( pavadinimai gali buti su klaidom) ax.gif
Ant saules geriausia jauciasi Lime light ir Bobo....nu dar Silver dolar neblogai.. Visos kitos "slepiasi nuo saules", lapus nuleidzia... Vnzo Ne kaifuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo profas: 20 rugpjūčio 2015 - 16:59
QUOTE(profas @ 2015 08 20, 17:49)
As  turiu is sluoteliniu sias : Lime light. Silver dollar, Bobo, Early sensation, Grandiflora. Vanila frais, Sunday frais, Pinkiy vinky, Diamant rouge, iGreat Star ir Pink diamant  ( pavadinimai gali buti su klaidom)  ax.gif
Ant saules geriausia jauciasi Lime light ir Bobo....nu dar Silver dolar neblogai.. Visos kitos "slepiasi nuo saules", lapus nuleidzia...  Vnzo Ne kaifuoja smile.gif

Oho kokia kolekciaj bigsmile.gif manes tos baltos nezavi visai...noriu rausvu atspalviu.... Po kokiu 5 metu bus ten sioks toks pavesis... Bet ne anksciau.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudojilape @ 2015 08 18, 14:40)

Taip atrode pernai:

user posted image

user posted image

Taip atrodo siais metais
user posted image
user posted image

Juokingiausia, kad pirko kaip Hortenzija šluotelinė 'Pinky Winky', bet man ji nepanasi į šią hortenzija:(
Atsakyti
QUOTE(Rudojilape @ 2015 08 21, 14:24)
Juokingiausia, kad pirko kaip Hortenzija šluotelinė 'Pinky Winky', bet man ji nepanasi  į šią hortenzija:(

Į Wim's Red man irgi nepanašu, nes jos pirmametės šakelės būna raudonos, patamsėja tik į vasaros pabaigą, o pas jus matyti juodos šakelės.

čia mano Wim's red praeitais metais, šiek tiek matosi, kad pirmamečiai ūgliukai rausvi (gyvai atrodė netgi ryškiai raudoni).
Atsakyti