Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 23, 10:53)
siunčiausi, jokio kosmoso siunčiantis nebuvo, bet man asmeniškai smagiau pačiai vietoje išsirinkti augalus.

Ir visas susisiekimo priemones turi, tiek tel numeriukas yra, tiek e-paštas nurodytas. Jei įdomu: geles eta daugiametes.lt

tikrai ne kosmosas? o tai super thumbup.gif as kazkaip prisidėjau prie kiekvieno norimo augalo po 30 lt ir galvojau man per brangu..
ir mailo neradau. blush2.gif
atsiprašau daugiametes.lt kad jus apšmeižiau smile.gif
ir AČIŪ labai Gaudvile mirksiukas.gif

QUOTE(ispamas @ 2014 04 23, 10:59)
Jei norėtum paprastos, galėčiau pasidalinti, bet kažkokios ypatingos - ne, nes pernai pirkau ir galvoju, kaip čia man ją atgaivinus - uždengiau žiemai, atsprogo tik atšilus, tai aš iš tos baimės, kad sušus, nedengiau, bet nušalo sad.gif Vos vienas stiebas liko, šiek tiek želia.

ispamas, o paprasta tai kokia? man šiaip reikia 4, nes pas mane 4 vazonai.
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2014 04 23, 11:33)
tikrai ne kosmosas? o tai super  thumbup.gif  as kazkaip prisidėjau prie kiekvieno norimo augalo po 30 lt ir galvojau man per brangu..

tai, kad ne 30Lt kainuoja, o iki 30kg siunta 19Lt ( dar peržiūrėjau savo užsakymo istoriją) 4u.gif Tiek, jei mokėti pavedimą, o jei kurjeriui tiesiai į rankas, tai dar 5Lt prisideda. Bet tai ne prie kiekvieno augalo, o tiek kainuoja iki 30 kilogramų siuntinys.
Atsakyti
Ir dar patarimo prasau: vasari gavau dovanu labai grazia hortenzija, jau tokiais dideliais baltais ziedais thumbup.gif , negalejau atsigrozet. O dabar jai kaskas atsitiko, lapai susitrauke, lyg voratinkliu matosi, bandziau purksti muilo tirpalu, bet nieko nepadeda. Turbut lapus isvis nuimti? nezinau ka daryt?
[/quote]
O kur ji dabar yra? Kambaryje? Pagal aprašymą panašu į voratinklinę erkutę. Jei vazone, tai nuplaukit iš visų pusių po dušu, po to purkškit akaricidu pagal instrukciją.
Atsakyti
Noriu patarimo 4u.gif turiu stogine, masinas laikom, noreciau kazkuom apauginti ja. visad galvojau apie laipiojancia hortenzija, bet pasake,kad neaugs mano norimoje vietoje,kadangi ten visad saule bus unsure.gif . Dabar kitoj temoj radau tokia hortenzija, gal kas turi,zinot, augtu ??? http://www.daugiamet...s...t&Itemid=99
Atsakyti
[quote=Daisoja,2014 04 23, 11:31]
[/quote]
O kur ji dabar yra? Kambaryje? Pagal aprašymą panašu į voratinklinę erkutę. Jei vazone, tai nuplaukit iš visų pusių po dušu, po to purkškit akaricidu pagal instrukciją.
[/quote]
Dekui 4u.gif taip, dar kambary stovi, du kartus nuploviau dusu, bet negereja, bandysiu akaricidu - man negirdetas pavadinimas, o kur jo nusipirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 23 balandžio 2014 - 15:35
Dar atidžiai su padidinamu stiklu pažiūrėkite, ar tikrai tuose voratinkliuose yra erkutės. Gal tik sąlygos netiko (laiku nepalaistėte, gavo pro pravirą langą šalčio, laikote saulėkaitoje...).
Akaricidai skirti būtent erkių naikinimui. Prekiauja visose parduotuvėse, skirtose sodui, daržui. Klausti reikia konsultantų, nes užrakinti spintose. Pasirinkti galima iš:
http://www.emolus.lt...-akaricidas_5ml
http://www.vatzum.lt...prof_naud.1.pdf
http://www.balticagr...x.dsp?page=2791
Seniau dar būdavo Karate Zeon, dabar nežinau ar būna, bet pavadinimą lengva atsiminti.
Atsakyti
LABAS VISOMS PIRMOJ EILEJ smile.gif
Nezmoniskai uzsinorejau hortenziju palei terasos gala 6-7 metrai. Kazi kiek ju reiktu? Kaip suprantu sluotelines reiktu pirkti? Ir ten vejas labai vakarinis, mes laukuose gyvenam...

QUOTE(Dalelė @ 2014 03 17, 21:35)
Marmaledas, gal jums sodyboje tiktų tokia- neužmušama?
user posted imageHosted on Fotki]My Webpage[/URL]

Kokia cia ta nezumusama ??????????????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 23 balandžio 2014 - 23:41
Laba diena 4u.gif

Visad svajojau apie hortenzijas, tačiau nieko neišmanau apie gėles blush2.gif Taip nutiko, jog pavyko įsigyti 4 hortenzijų krūmelius. Įsigijau labai pigiai - mažiau nei 4 Lt vienetas. Hortenzijos didžialapės, Nikko Blue. Aišku, kaina tokia, nes gėlytės nuskurusios, suvargusios. Nelabai išmanau, ar tai tiesiog nepriežiūros rezultatas,, ar yra užpuolusi kokia liga. Neįsivaizduoju, ar jas galiu persodinti į lauką, ar kol kas jomis rūpintis namuose.

Pridėčiau nuotraukas, tačiau nežinau, kur jas internete išsaugoti, kad galėčiau įkelti nuorodą....

Būčiau dekinga už bet kokią pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Pirkau pernai iš daugiametės.lt hortenziją „Forever& Ever” ® Red , sakė, kad žiemai pridengti nereikia, o dabar jokių gyvybės ženklų g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 04 24, 07:13)
Pirkau pernai iš daugiametės.lt hortenziją „Forever& Ever” ® Red , sakė, kad žiemai pridengti nereikia, o dabar jokių gyvybės ženklų  g.gif

Gal dar iš šaknų atžalėles išleis..... Aš turiu "endless summer" the original, nedengiau pirmais metais, tai nušalo iki pat žemės, bet iš šaknų atžėlė. Kitamet pridengiau, tai viskas tvarkoje buvo, o šiemet buvau sniegu apklojus, tai netiko, nes pumpurėliai žaliuoja tik stiebų apačioj, o aukščiau esantys sudžiuvę, tik labai nepergyvenu, nes atželia ir dar keliais žiedeliais palepina smile.gif .Bet truputėlį abidna, kad šokinėt tenka kaip ir su eiline didžialape, nors kainavo trigubai brangiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2014 04 24, 00:39)
LABAS VISOMS PIRMOJ EILEJ  smile.gif
Nezmoniskai uzsinorejau hortenziju palei terasos gala 6-7 metrai. Kazi kiek ju reiktu? Kaip suprantu sluotelines reiktu pirkti? Ir ten vejas labai vakarinis, mes laukuose gyvenam...
Kokia cia ta nezumusama ?

Sveiki, greičiausiai šviesioji hortenzija ,,Annabelle"
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2014 04 23, 23:39)
Kokia cia ta nezumusama ??????????????????

Čia tikriausiai šviesioji hortenzija (hydrangea arborescens).
Atsakyti