Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos

Man vakar iš daugiamečių atrašė, kad užsakymą pildys apie gegužės vidurį...maniau greičiau sulauksiu..
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2015 04 29, 19:45)
Man vakar iš daugiamečių atrašė, kad užsakymą pildys apie gegužės vidurį...maniau greičiau sulauksiu..

reikia žiūrėti ten gi yra parašyta kada augalais prekiauja, užsakaiu hortenzija, sakė gegužės 8 jau gausiu
Atsakyti
Gaudvile, o kaip sita? ar reikia spalvint? pamasciau kad net jei ir apsaltu pumpurai labai puostu lapai. g.gif

http://www.blackdiam...black-diamonds/
Atsakyti
Gal kas esat Vilniuje šiemet užmatę kur pirkti hortenzijų iš Endless Summer serijos??? Laaabai noriu wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ir as noreciau is tos serijos isigyti tik Klaipedoj gal kas matet ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vita rudaake @ 2015 05 12, 17:30)
Sveikos merginos ir as noreciau is tos serijos isigyti tik Klaipedoj gal kas matet ? smile.gif

Aš ieškojau, neradau, manau nėra Klaipėdoje unsure.gif , gaila
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 05 01, 17:45)
Gaudvile, o kaip sita? ar reikia spalvint? pamasciau kad net jei ir apsaltu pumpurai labai puostu lapai. g.gif

http://www.blackdiam...black-diamonds/

nu doh.gif Garsiau šūktelt reikėjo, tik dabar pamačiau. Nea, šios nereikia spalvint. Bet turbūt jau taip ar taip nusipirkai biggrin.gif

QUOTE(Pelėdė @ 2015 05 26, 17:24)
http://www.youtube.c...h?v=x2fuHtnZO4s
Ir kaip jas tokias užaugina  g.gif. Man nesigauna  verysad.gif

čia daug skirtingų, tokios šluotelinės ir šviesiosios 'riebios' būna ir pas mus wink.gif

pvz., manoji šluotelinė būna tokia
user posted image
Tai jei pasodint gyvatvorę vienodų, bus kaip ir filmuke wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 26 gegužės 2015 - 18:17
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 05 26, 18:14)
nu  doh.gif Garsiau šūktelt reikėjo, tik dabar pamačiau. Nea, šios nereikia spalvint. Bet turbūt jau taip ar taip nusipirkai  biggrin.gif 
čia daug skirtingų, tokios šluotelinės ir šviesiosios 'riebios' būna ir pas mus wink.gif

dar nepirkau biggrin.gif laukiau profo atsakymo biggrin.gif vadinas ieskosiu kur arciau ir pirksiu. aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 26 gegužės 2015 - 18:20
Mano didžialapė Grafin Cosel išleido tik kelis lapelius. Tai normalu? O šluotelinė jau kokį 20 сm pastypo... g.gif
Atsakyti
Šiandien apžiūrėjau visas dvi didžialapes. Bus joms antroji vasara. Tai viena jų jau prikrovusi žiedynų. Kita - kažko laukia (nors jai tenka keliomis valandomis saulės mažiau).
Atsakyti
Turiu ir aš hortenziją... jau keli metai auga, atrodo viskas gerai jai, netgi dvi vasaras žydįėjo kaip išprotėjus ( čia kai žiemos buvo su daug daug sniego), o va dabar antra vasara niekaip nepavyksta jų sutvarkyt... Vis apšąla stiebai, ir nesulaukiu žiedų.... Atsprogsta iš apačių bet jau nežydi... Šiemet atrodo ir dengiau ilgokai ir vis tiek nepavyko... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 04 28, 12:25)
nuo dirvos pH priklauso, kiek laikysis. Tręšiant rūgščiamėgių trąšomis kurį laiką galima išlaikyt, vėliau teks geležies chelatą įterpinėt.

O kur to geležies chelato gauti? ax.gif
Atsakyti