Prisidedu prie klausimo?
Ir aš juos nužiūrėjau...
Augalų pavadinimų metalinius žymeklius pirkau prieš kelis metus Senukuose. Dar taikiau per 30% nuolaidą, nes baisiai daug man jų reikėjo. Jie gražiai įpakuoti būna sukabinti ten kur visokie vazonų laikikliai, įvairios plastiku ar guma trauktos vielytės skirtos augalams parišti sudėtos. Labai patogus dalykėlis dar ir tuo, kad su klaida ar nebereikalingą pavadinimą gali su nagų lako nuėmėju nuvalyti ir vėl naujai markeriu užrašyti
Hortenzijų negrūdinu, iš kart pamirkiusi vandenyje ružavą pasodinau. Pas mane ten lengvas ažūrinis šešėlis nuo pušies ir gan šilta. Kita pastatyta prie namo sienos laukia kol sugalvosiu jai vietą. Bet jaučiu iki rudens sodinsiu į vazoną.
Hortenzijų negrūdinu, iš kart pamirkiusi vandenyje ružavą pasodinau. Pas mane ten lengvas ažūrinis šešėlis nuo pušies ir gan šilta. Kita pastatyta prie namo sienos laukia kol sugalvosiu jai vietą. Bet jaučiu iki rudens sodinsiu į vazoną.
o man nei per vieną naršyklę iš daugiameties .lt neleidžia prekės dėti į krepšelį, rašo kad kažkokie slapukai yra
Vakar vakare užsisakiau - leido, parašė sąskaitos nr. Jau apmokėjau. Niekad iš jų nesu pirkusi internetu, tai negaliu pasakyti per kiek laiko atveš, bet užsisakyti leido.
QUOTE(Karina123 @ 2015 04 26, 13:35)
o man nei per vieną naršyklę iš daugiameties .lt neleidžia prekės dėti į krepšelį, rašo kad kažkokie slapukai yra
Bandykit dėti į krepšelį per čia:
http://www.daugiametes.lt/index.php?
jau susitariau kad nusiusiu el.paštu, neleidžia ne pro kur
Aš, savo abi, laikiau dėžėje, kol persikraustysime, bet l.pumpurai pradėjo skleistis, tai didžialapę persodinau į vazoną, o šluotelinę palikau dėžėje... bet po katės vizito-iškėliau į balkoną ir ją...
Vaizdelis..
Vaizdelis..
Jei nusipirkciau didzialape blaumeise. Ji butu visad melyna ar reiktu papildomai dar spalvint? Ar su laiku isblunka tas melynumas?
QUOTE(Freke @ 2015 04 28, 11:10)
Jei nusipirkciau didzialape blaumeise. Ji butu visad melyna ar reiktu papildomai dar spalvint? Ar su laiku isblunka tas melynumas?
nuo dirvos pH priklauso, kiek laikysis. Tręšiant rūgščiamėgių trąšomis kurį laiką galima išlaikyt, vėliau teks geležies chelatą įterpinėt.
QUOTE(VakareRyte @ 2015 04 28, 10:16)
Vizdelis nuostabus, as net issisaugojau nuotrauka. jei nieko pries?
QUOTE(Auda @ 2015 04 28, 14:41)
Vizdelis nuostabus, as net issisaugojau nuotrauka. jei nieko pries?