TuDa,
kaip prigijo?
Lauksiu nuotraukų šiemet... uždengėt rudenį?
QUOTE(*Inga:) @ 2015 04 21, 15:39)
Aš norėjau irgi iš ten užsisakyt, bet kadangi negavau užsakymo patvirtinimo, tai ir pervedimo nedariau. Keistai kažkaip.
Aš keli metai iš jų augalus užsisakinėju. Dažniausiai užsakymą siunčiu el.laišku, o po to dar pasiskambinu. Vienintelė problema, kad ne visus užsakytus augalus vienu kartu gaudavau. Kadangi mokėdavau kurjieriui, tai kaip ir nuostolio nebūdavo. Dabar jau antri metai kai pati su drauge nuvažiuojame ir iš ten nusiperkame ko mums reikia Žinoma geriau yra jiems užsakymą pateikti iš anksto, nes ne visus augalus jie turi savo prekybos vietoje. Merginos dabar labai užsakymais užsivertę, prieš dvi savaites siuntė augalus tiems, kas sausio mėn. buvo norus pareiškę. Kai tai išgirdau, tai nelaukdama lėkiau su drauge į Mariampolę Beveik viską ko reikėjo ir nusipirkau.
Zinoves, prasom pasisakyti
Jei db nupirkciau melynai zydincia didzialape hortenzija ir ji jau su ziedais, ar ji zydetu pakartotinai vasara ar jau nebe
Nes db gi dar anksti lauke su vazonu statyti, o kai jau bus galima ji bus prazydejusi
Jei db nupirkciau melynai zydincia didzialape hortenzija ir ji jau su ziedais, ar ji zydetu pakartotinai vasara ar jau nebe
Nes db gi dar anksti lauke su vazonu statyti, o kai jau bus galima ji bus prazydejusi
QUOTE(Dideja @ 2015 04 23, 10:31)
Zinoves, prasom pasisakyti
As kartais perku zydincia, tai labai graziai stenkdamasi nepazeisti ne tik saknu, bet ir zemiu graziai perkeliu i kita didesni vazona arba jei tinkama lauke, tai i lauka ir nenustoja zydeti.
Karta per televizoriu maciau, kad reikia padaryti duobe (zemeje ar didesniame vazone) istatyti vazona ir apipilti zeme, gerai sutrambuoti aplinkui. Paskui iskelti vazona, is vazono iskelti gele su visom saknym ir zemem ir vel pasodinti i paruosta vieta (kur buvo su vazonu sodinta) tada tik truputi paspausti aplinkui zeme ir palieti. Taip maziausiai pasizeidzia saknu sistema. As siemet visus augalus taip persodinu.
QUOTE(VakareRyte @ 2015 04 20, 18:48)
Uzsisakiau siandien sias dvi is Daugiametes lt, apmokejau... taciau jokio laisko nesulaukiau... Galvoju, kad gal dabar ten didelis apkrovimas... belieka laukti... o el.pasto ju-neradau...
Jau gavau!!! Šiandien kurjeris atvežė!!! Net į 5 a. užnešė!!! Jokio laisko, jokio pranesimo, tik is vakaro sm is kurjeriu tarnybos gavau, kad siand.bus siunta...
Belieka atsiprasyti Daugiametes.lt...
Aš skambinausi, tai sakė kai užsakoma reikia žiūrėti į terminus nuo kada tos gė;lės teikiamos, nes jai hortenzija sausi užsakysite, o ji teikiama tik IV.01 tai anksčiau negausite.
aš irgi galvoju užsakyti hortenzijų, o tai jos židinčios atėjo?
aš irgi galvoju užsakyti hortenzijų, o tai jos židinčios atėjo?
QUOTE(VakareRyte @ 2015 04 24, 10:53)
Jau gavau!!! Šiandien kurjeris atvežė!!! Net į 5 a. užnešė!!! Jokio laisko, jokio pranesimo, tik is vakaro sm is kurjeriu tarnybos gavau, kad siand.bus siunta...
Papasakokit, kokio stovio, dydžio augaliukai?
Aš irgi prisidėjau pilną krepšį augalų, tai smalsu, kaip ten kas pas juos:)
Sitokios. daug nauju pumpuru...
Aš šiandiena iš Ermitažo išėjau nešina dviem hortenzijomis. Reikėjo vienos didžialapės Xian, planavau iš Daugemetės.lt nusipirkti, bet kai pamačiau rausvą ant juodų kotų, panašią į Pink BallPBR (Black Steel) (tik manoji vos rausva) negalėjau atsilaikyti nepirkusi. Dar nuolaida augalams, tai malonu visai pirkti. O hortenzijų daug ir įvairių atsivežę, tik deje, visos didžialapės. Beje, vieną su super nuolaida išbelbėjau nuo pražūties, tik 2.99 eur. Vakare pasirodysiu savo pirkinius ir taip pat kaip atrodo hortenzijos iš daugiametės.lt.
Aš pati galėsiu išsodinti lauke tik po 3 sav... Kai namas bus jau pilnai mūsų...
O kol kas teks kambaryje palaikyti... Bet galvoju, kad gal tą žemaūgę pasodinti į vazoną ir jos šiais metais nebeliesti...
I kokio dydžio vazonus sodinate?
O kol kas teks kambaryje palaikyti... Bet galvoju, kad gal tą žemaūgę pasodinti į vazoną ir jos šiais metais nebeliesti...
I kokio dydžio vazonus sodinate?
QUOTE(BevardeX @ 2015 04 24, 11:19)
Papasakokit, kokio stovio, dydžio augaliukai?
Anksciau esu pirku, gal pries pora metu, tai tikrai nenusivyliau, kai kurios dar like vazanuose (10l kibiruose) nes statybos ir negaliu pasodinti i pastovia vieta. Bet pernai augo labai graziai ir zydejo, tik gektona nelabai geltona buvo. Siemet as jiems parasiau uzklausa, gal kuo reikia spec. tresti, bet jie neatsake. Siemet pirkau dar ir Juragiu medelyne, nors dali uzsisakiau ir daugiametese.
QUOTE(Auda @ 2015 04 24, 15:49)
Anksciau esu pirku, gal pries pora metu, tai tikrai nenusivyliau, kai kurios dar like vazanuose (10l kibiruose) nes statybos ir negaliu pasodinti i pastovia vieta. Bet pernai augo labai graziai ir zydejo, tik gektona nelabai geltona buvo. Siemet as jiems parasiau uzklausa, gal kuo reikia spec. tresti, bet jie neatsake. Siemet pirkau dar ir Juragiu medelyne, nors dali uzsisakiau ir daugiametese.
Ačiū, merginos, kad pasidalinat patirtim.
Prisidėjau krepšą ir mąstau, vieni augaliukai jau pas juos pardavime, kiti mano norimi nuo gegužės ar net birželio tik bus. Siųstų per kelis kartus? Sorry, kad ne visai į temą