Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos

QUOTE(Dalelė @ 2015 04 08, 12:49)
Nežinau net kokia  blush2.gif Pirkta "mėlyna", gal daugiau nei prieš 10 m. Bet žydi ant antramečių stiebų. Žinoma aš negeniu jos per pusę jos aukščio. Tik pašalusias viršunėles ir, kad krūmas ovalus būtų. Niekada net nesusimąsčiau, tad viršūnėse gali būti susiformavę žiedai, kai pats augalas dar neišsprogęs. Bet žydi kiekvienais metais, išskyrus vieną kartą, kai nebuvo uždengta ir nušąlo iki pat apačios.

Ne visi žiedai yra viršūnėse, žemiau irgi yra, gal todėl ir nenukerpat netyčia biggrin.gif
O šiaip hortenzijoms, žydinčioms ant antramečių šakų, reikėtų tik žiedus nukirpti iki pirmų, tikrų lapų.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 03 19, 11:26)
ir į žemkę, ir į landšafto dizainą, ir virimo/kepimo profkę, ir medicinkę (dėl vaikų) lotuliukas.gif

Labai taikliai ir smaiksciai wink.gif

O kuf isigyjate rausvai zydinciu hortenziju? Noreciau tokiu kaip Endles summer , kad galetu ziemoti lauke nepridengtos .

Aciu supermamoms pasidaljnusioms papr as tomis hortenzijomis.
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 04 09, 07:57)
Labai taikliai ir smaiksciai wink.gif

O kuf isigyjate rausvai zydinciu hortenziju? Noreciau tokiu kaip Endles summer , kad galetu ziemoti lauke nepridengtos .

Aciu supermamoms pasidaljnusioms papr as tomis hortenzijomis.

va cia yra, mirksiukas.gif http://www.vitaflora...ar-p23c5-detail
Atsakyti
Vakar apžiūrėjau šluotelines hortenzijas ir tas kurias nugenėjau - jos visos dar miega. Pernai man atrodo anksčiau atsibudo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, labai ieškau Endless Summer the Bride - kokia patirtis jas auginant ir kur būtų galima rasti?
Atsakyti
Sveikos, iškilo man toks klausimas, persodintas hortenzijas (vakar persodinau) kada galiu tręšti? Dideli krūmai kokių 8 metų.

Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Uzsisakiau siandien sias dvi is Daugiametes lt, apmokejau... taciau jokio laisko nesulaukiau... Galvoju, kad gal dabar ten didelis apkrovimas... belieka laukti... o el.pasto ju-neradau... g.gif

user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(VakareRyte @ 2015 04 20, 19:48)
Uzsisakiau siandien sias dvi is Daugiametes lt, apmokejau... taciau jokio laisko nesulaukiau...  Galvoju, kad gal dabar ten didelis apkrovimas... belieka laukti... o el.pasto ju-neradau... g.gif

gal dar reiketu palaukti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auda: 20 balandžio 2015 - 20:44
Teks palaukti... Tik keista, nes daugumoje el.parduotuvių, kiek esu pirkusi...uzsiregistravus ateina laiskas, uzsisakius - taip pat... Po apmokejimo velgi... Kazkaip viskas automatiskai buna...
O cia nieko... unsure.gif truputi keistoka ir tiek... Bet, kadangi mergaites is ten sulaukdavo, lauksiu ir as... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VakareRyte @ 2015 04 20, 21:43)
Teks palaukti... Tik keista, nes daugumoje el.parduotuvių, kiek esu pirkusi...uzsiregistravus ateina laiskas, uzsisakius - taip pat... Po apmokejimo velgi... Kazkaip viskas automatiskai buna...
O cia nieko...  unsure.gif  truputi keistoka ir tiek... Bet, kadangi mergaites is ten sulaukdavo, lauksiu ir as...  ax.gif

Aš norėjau irgi iš ten užsisakyt, bet kadangi negavau užsakymo patvirtinimo, tai ir pervedimo nedariau. Keistai kažkaip.
Atsakyti
As padariau pavedima, surizikavau... Suma ne tokia didele gavosi... Kitos gaudavo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2015 04 21, 14:39)
Aš norėjau irgi iš ten užsisakyt, bet kadangi negavau užsakymo patvirtinimo, tai ir pervedimo nedariau.  Keistai kažkaip.

Man irgi pernai taip nutiko lotuliukas.gif Visi jų laiškai buvo šlamšto gautuosiuose doh.gif O jei nenorit rizikuoti, nedarykit išankstinio pavedimo. Gausit prekes- apmokėsit kurjeriui biggrin.gif
Mano pernykščiai nuotykiai ax.gif http://belvederis.bl...-projektas.html
Atsakyti