Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos

QUOTE(Freke @ 2015 03 19, 08:52)
Kaži į žemkę stot nereik norint truputį užsiimt žemės ūkiu hihihi.gif

Reiks agromaxą  prazonduoti ir tada į didmiestį važiuot....

prašom, Kaune Šilainių turguj yra kioskas arba internetu pirkt.
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 03 19, 09:52)
Kaži į žemkę stot nereik norint truputį užsiimt žemės ūkiu hihihi.gif

ir į žemkę, ir į landšafto dizainą, ir virimo/kepimo profkę, ir medicinkę (dėl vaikų) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 03 19, 10:20)
prašom, Kaune Šilainių turguj yra kioskas arba internetu pirkt.

Ačiū ieškosiu 4u.gif

QUOTE(vija zemaite @ 2015 03 19, 10:26)
ir į žemkę, ir į landšafto dizainą, ir virimo/kepimo profkę, ir medicinkę (dėl vaikų) lotuliukas.gif

tiksliai bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmą kartą auginu hortenzijas. Praėjusias metais ermitažines (melsva + rausva)pasodinau, žiemai gerai pridengiau eglišakiais.
Skaitau, kad labai jautrios šalnoms, nudengiami vėliausiai visų augalų (?). Kai kurios šakutės, išsikišusios iš po eglišakio kūgio, matau yra su lapiukais jau.
Kada galima nudenginėti? Saulėtą, apniukusią dieną? Iš karto viską? Nakčiai užmetinėti agro? Kada, kiek ilgai?
Nenoriu pražudyti, klausiu patarimo. Veiksmas pajūryje. Pusė - saulėtoji.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 03 20, 16:13)
Pirmą kartą auginu hortenzijas. Praėjusias metais ermitažines (melsva + rausva)pasodinau, žiemai gerai pridengiau eglišakiais.
Skaitau, kad labai jautrios šalnoms, nudengiami vėliausiai visų augalų (?). Kai kurios šakutės, išsikišusios iš po eglišakio kūgio, matau yra su lapiukais jau.
Kada galima nudenginėti? Saulėtą, apniukusią dieną? Iš karto viską? Nakčiai užmetinėti agro? Kada, kiek ilgai?
Nenoriu pražudyti, klausiu patarimo. Veiksmas pajūryje. Pusė - saulėtoji.

Aš ne didelė hortenzijų augintoja, bet pernai per anksti nudengiau - nušalo. Paskui atžėlė, bet nebežydėjo - tik keletą lapelių išleido.
Atsakyti
Dar kelias dienas palaukite, nes šaltus orus praneša. Bet po kito savaitgalio gal jau bus galima atidengti smile.gif
Atsakyti
laba
o sluotelines jau genejot?siandien apziurejau,pumpurai link sprogimo
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 04 02, 15:30)
laba
o sluotelines jau genejot?siandien apziurejau,pumpurai link sprogimo

Aš jau apgenėjau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2015 04 02, 14:37)
Aš jau apgenėjau  rolleyes.gif

As irgi jau apgenejau. Pastebejau, kad hortenzijos kurios gali ziemoti lauke pas mane dar nesprogsta nors ir rusyje surikiuotos, o tos kurios privalo buti inesamos jau seniai pradejo sprogti, kai kurios nemazus lapelius isleide.
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2015 04 02, 15:27)
As irgi jau apgenejau. Pastebejau, kad hortenzijos kurios gali ziemoti lauke pas mane dar nesprogsta nors ir rusyje surikiuotos,

o kam ziemojancias tempiat rusin?ar teisingai supratau?
Atsakyti
Todel, kad vyko statybos ir nebuvo kur sodinti. O as esu skupoka tai is kart daug pinigu isleisti gaila, tai kiekvienais metais susiperkau po truputi. Dalis jau pernai pasodinta, o kita dalis siemet keliaus i pastovia vieta. Ir da zadu dasipirkti. Dabar turiu apie 8 rusis.
Atsakyti
O kaip apgenėti šluotelines hortenzijas? Kokio aukščio jas palikti? Dabar pas mane ji kokio 1,7 m. su pernykščiais sudžiūvusiais žiedynais...Ačiū. 4u.gif
Atsakyti