Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos

QUOTE(Para @ 2014 07 31, 19:59)
Radau, gražu, dalinuosi čia 4u.gif ir čia bigsmile.gif

Na va kaip  mūsų bobutinės hortenzijos, argi ne gražuolės  wub.gif čia ir čia ta pati  4u.gif ir nebūtina vien prašmatniomis puoštis mastau.gif O dar ir kiek litų ledams sutaupytume  g.gif  mastau.gif

Ir aš stipriai abejoju baltų sluotelinių grožiu. Toks baltumas nuo žiedų gausos ne joms schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif
Norėjau praktiško patarimo. Planuoju palei tvorą pasodinti hortenzijų eilę, tik nežinau kokiu atstumu man reikėtų jas sodinti, jei pvz., pirkčiau sodinukus 2 l vazonuose? Galvoju apie "Little Lime", "Magical Fire Bokraplume", "Grandiflora", "Phantom", "Vanille - Fraise".
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti hortenzijų veisles, kurių nereikia žiemą dengti ir garantuotai nenušals. Žinau, kad kažkokios baltos yra, bet gal yra dar kokių ir spalvotų?
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 08 16, 20:06)
Gal galite rekomenduoti hortenzijų veisles, kurių nereikia žiemą dengti ir garantuotai nenušals. Žinau, kad kažkokios baltos yra, bet gal yra dar kokių ir spalvotų?

Neturiu ka rekomenduoti. Nebent sluotelines hortenzijas, jos zydi ant pirmameciu sakeliu, jei nusala, atzelia ir zydi tais paciais metais.
Po atostogu pajuryje likau suzaveta tenyksciu didzialapiu hortenziju gausiu zydejimu. Ir taip vos ne kiekvienam kieme. Net pavydu Aukstaitijos gyventojams...
Atsakyti

Sveikos hortenziju myletojos. Prasau konsultacijos. Ar prazydejus ziedui hortenzijos didzialapes , kur ziedai ant antameciu sakeliu, reikia nupjauti tik zieda, ar visa saka iki apacios ? Aciu
Atsakyti
Jei pjausite, tai tik žiedą. Aš žiedus palieku iki pavasario, nes jie negražūs būna labai trumpą laiką, o paskui ant krūmo sudžiūna ir vėl būna gražūs ir žiemą krūmą saugo nuo iššalimo.
Atsakyti
Augintojos ar galite atsakyti i mano klausima, ar zydi baltos hortenzijos liepos pabaigoje?
Atsakyti
Prieš savaitę mano šluotelinės hortenzijos buvo baltos, o dabar ružavos. Tai liepos pabaigoje šluotelinės tikrai baltos būna.
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Gal matėt, kur Kaune pirkti trąšų mėlynoms hortenzijoms, neužmatau niekur.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2014 08 19, 08:21)
Jei pjausite, tai tik žiedą. Aš žiedus palieku iki pavasario, nes jie negražūs būna labai trumpą laiką, o paskui ant krūmo sudžiūna ir vėl būna gražūs ir žiemą krūmą saugo nuo iššalimo.

Va , aciu uz gera patarima, keleta nupjoviau saku, nezinodama, bet jos kazkaip ir ant zemes buvo, isgulde kazkiek kruma, o daugiau nepjausiu, kaimynysteje, tikrai graziai perzydeje sakos atrodo. O pavasari jau turbut nupjaut ?
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2014 08 22, 07:31)
Va , aciu uz gera patarima, keleta nupjoviau saku, nezinodama, bet jos kazkaip ir ant zemes buvo, isgulde kazkiek kruma, o daugiau nepjausiu, kaimynysteje, tikrai graziai perzydeje sakos atrodo. O pavasari jau turbut nupjaut ?

taip, tik anksti pavasarį, kol dar neprasidėjęs budimas.
Atsakyti
šios dienos žiedai-Vanilla Fraise
user posted image
ir Mega Mindy
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 329: 26 rugpjūčio 2014 - 23:05