QUOTE(TuDa @ 2014 07 11, 10:55)
Sveikos
ar kas bandėte užsisakyti hortenzijas iš Daugiametės.lt. Aš prieš kelias dienas užsisakiau, bet labai keistai ten gaunasi- atsiuntė sąskaitą ir tiek. Jokio patvirtinimo, kad toks kiekis (30 vnt) yra pas juos. El paštu jokio atsakymo, nurodytu tel. irgi prisiskambinti nepavyksta. Suma gaunasi nemenka, tai įsivelti nesinori į nemalonumus. Pas pačius nuvaziuoti į medelyna tolokai gaunasi. O tų hortenzijų laaaabai man reikia
Atsiliepkit, prašau, ir pasidalinkit savo patirtimi jei teko pas juos užsisakinėti.
QUOTE(BevardeX @ 2014 07 11, 11:13)
Planuoju taipogi iš jų daryti užsakymą, tai labai įdomu ir man.
TuDa, pasidalinkit, kokias hortenzijas perkat?
o aš pasakysiu
kokia nepatenkinta esu daugiametes.lt ir daugiau iš ten tikrai nepriksiu.
pvz hortenzijas kai pirkau tai neparasyta buvo kad gausiu 10-12 cm pypliukus, jau pamirskim isvis kad jie siemet zydes. aisku kad ne.
jeigu tai buciau zinojus, buciau tikrai gerai pasvarscius ar man verta is ju pirkt.... nes as uzsakydama tai noriu dar ziedu siemet!!!!
toliau... uzsakiau, pervedziau pinigus ir tylu.. nieko neatsako.. kokia 2 sav dinge. tada paraso kad atsius po menesio.
kai ateina jau laikas mano uzsakymui po menesio, parasau jiems paklausdama KADA bus. - neatsako...
ir viena diena skambina man kazkoks nezinomas numeris, o as esu susitikikime. atmetu. tada ikyriai skambineja kelis kartu. pakeliu. sako cia kurjeris, as prie jusu duru, atidarykite. nieko nesuderinta.
galiausiai as po to po visa miesta dvi valandas ji gaudziau, kad pasiimti, nes jis persitartu laiku neatvaziavo, po to nekele, tada privaziavau iki jo, jis nekele vel. bet galiausiai pasiemiau ir dar gavau soka nuo tu zaliu hortenzijuku
kur net nezinau ar tikrai an idejo ta ka uzsakiau.. nes gi zydes.. GAL..
kitais metais..?