Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos

QUOTE(ismanioji @ 2014 07 27, 22:39)
Sveikos gėlininkės, skubu pasidžiaugti savąja Royal Red hortenzija. Pasodinta šią vasarą, bet puikiai adaptavosi ir žiedai tarsi plastmasiniai. Žemė pas mus sunki, rūgšti. Kasdien palaistau. Labai smagu stebėti kaip žalias žiedynas gražiai raudonuoja. Gal kas auginate tokią? Pirkta Lenkijoje, kiek supratau bus žemaūgė.user posted image
user posted image

Aš tokios pat rūšies hortenziją trejetą metų turiu. Ji pasodinta saulėtoje vietoje. Šiai dienai hortenzijos krūmelio aukštis apie 30-40 cm. Kiekvienais metais žiedai tokios pat spavos. Mūsų žiemas atlaiko, jei jas žiemai paruoši.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 07 26, 18:20)
Jetau jetau amarrile ir jediara  kaip gražu wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū 4u.gif Man šluotelinės labiau patinka, kad nereikia jokio papildomo paruošimo žiemai - apkarpiau ir viskas ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas galės pavasari pasidalinti krumelių ružavų hortenzijų? atrba nuruodyti kur arti Vilniaus galima nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luxor @ 2014 07 29, 10:10)
Aš tokios pat rūšies hortenziją trejetą metų turiu. Ji pasodinta saulėtoje vietoje. Šiai dienai hortenzijos krūmelio aukštis apie 30-40 cm. Kiekvienais metais žiedai tokios pat spavos. Mūsų žiemas atlaiko, jei jas žiemai paruoši.

O kaip nors ypatingai dengiant? Man bus pirma žiema, sakau gal patarimą kokį, kad nenušaltų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2014 07 29, 19:35)
Sveikos,  gal kas galės pavasari pasidalinti krumelių ružavų hortenzijų? atrba nuruodyti kur arti Vilniaus galima nusipirkti 4u.gif

Pabandyk paieškoti čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, hortenziju myletojos 4u.gif
noreciau patarimu...
svaigstu nuo siu geliu ir labai noriu susisodinti palei tvora visa juosta krumu... galvoju apie "endless summer"
tik nzn ar nepadarysiu labai kvailai, nes saule i ta vieta sviecia visa diena... doh.gif ar tokioj vietoj auginant uztekti tik laistyt dazniau? ar nunyktu?

ikeliu foto, aiskiasniam vaizdui user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dea: 30 liepos 2014 - 13:09
QUOTE(TuDa @ 2014 07 11, 10:55)
Sveikos 4u.gif ar kas bandėte užsisakyti hortenzijas iš Daugiametės.lt. Aš prieš kelias dienas užsisakiau, bet labai keistai ten gaunasi- atsiuntė sąskaitą ir tiek. Jokio patvirtinimo, kad toks kiekis (30 vnt) yra pas juos. El paštu jokio atsakymo, nurodytu tel. irgi prisiskambinti nepavyksta. Suma gaunasi nemenka, tai įsivelti nesinori į nemalonumus. Pas pačius nuvaziuoti į medelyna tolokai gaunasi. O tų hortenzijų laaaabai man reikia biggrin.gif
Atsiliepkit, prašau, ir pasidalinkit savo patirtimi jei teko pas juos užsisakinėti.

QUOTE(BevardeX @ 2014 07 11, 11:13)
Planuoju taipogi iš jų daryti užsakymą, tai labai įdomu ir man.
TuDa, pasidalinkit, kokias hortenzijas perkat?

o aš pasakysiu kokia nepatenkinta esu daugiametes.lt ir daugiau iš ten tikrai nepriksiu.
pvz hortenzijas kai pirkau tai neparasyta buvo kad gausiu 10-12 cm pypliukus, jau pamirskim isvis kad jie siemet zydes. aisku kad ne.
jeigu tai buciau zinojus, buciau tikrai gerai pasvarscius ar man verta is ju pirkt.... nes as uzsakydama tai noriu dar ziedu siemet!!!!

toliau... uzsakiau, pervedziau pinigus ir tylu.. nieko neatsako.. kokia 2 sav dinge. tada paraso kad atsius po menesio.
kai ateina jau laikas mano uzsakymui po menesio, parasau jiems paklausdama KADA bus. - neatsako...
ir viena diena skambina man kazkoks nezinomas numeris, o as esu susitikikime. atmetu. tada ikyriai skambineja kelis kartu. pakeliu. sako cia kurjeris, as prie jusu duru, atidarykite. nieko nesuderinta. sad.gif
galiausiai as po to po visa miesta dvi valandas ji gaudziau, kad pasiimti, nes jis persitartu laiku neatvaziavo, po to nekele, tada privaziavau iki jo, jis nekele vel. bet galiausiai pasiemiau ir dar gavau soka nuo tu zaliu hortenzijuku sad.gif
kur net nezinau ar tikrai an idejo ta ka uzsakiau.. nes gi zydes.. GAL.. sad.gif kitais metais..?
Atsakyti
Mamos hortenzijų gyvatvorė kaime, sodinta pernai rudenį, natūroj vaizdas tikrai geresnis nei nuotraukoje (fotografė nekokia blush2.gif ), nes gyvatvorė beveik per visą sklypą tęsiasi user posted image
Atsakyti
QUOTE(dea @ 2014 07 30, 13:09)
Sveikos, hortenziju myletojos 4u.gif
noreciau patarimu...
svaigstu nuo siu geliu ir labai noriu susisodinti palei tvora visa juosta krumu... galvoju apie "endless summer"
tik nzn ar nepadarysiu labai kvailai, nes saule i ta vieta sviecia visa diena... doh.gif ar tokioj vietoj auginant uztekti tik laistyt dazniau? ar nunyktu?

ikeliu foto, aiskiasniam vaizdui user posted image

Aš persodinau vidurvasarį savo hortenzijas į pavėsį, nes antrą vasarą iš eilės kepė. Bet gal jums labiau pasiseks.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 07 30, 14:39)
Mamos hortenzijų gyvatvorė kaime, sodinta pernai rudenį, natūroj vaizdas tikrai geresnis nei nuotraukoje (fotografė nekokia  blush2.gif ), nes gyvatvorė beveik per visą sklypą tęsiasi

fainiai biggrin.gif kas tarpuose???

kaip cia reikalai su saule???

QUOTE(ssmm202 @ 2014 07 30, 14:48)
Aš persodinau vidurvasarį savo hortenzijas į pavėsį, nes antrą vasarą  iš eilės kepė. Bet gal jums labiau pasiseks.

drinks_cheers.gif tom spalvotom saule schmoll.gif

o kazi kaip su sluotelinem??? man reik 50m ilgio patvori uzsodint... pietinej pusej be JOKIO pavesio... nes uz tvoros dirbami laukai... zadu levandas uzsodint, bet noriu i tarpus kazka pakaisiot.... kazi tos baltosisos neiskeptu ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssmm202 @ 2014 07 30, 13:48)
Aš persodinau vidurvasarį savo hortenzijas į pavėsį, nes antrą vasarą  iš eilės kepė. Bet gal jums labiau pasiseks.

Mano patirtis irgi tokia. Nors cia merginos rase,kad auga saulekaitoj, bet man neaugo, nes istisai „kepe”. Isleipsta, prilaistai, kazkiek atsigauna, bet to prilaistymo jos nemegsta, ir vistiek lapeliai „apskrusdavo”, saknu geru irgi neisaugino...
Atsakyti
Laba diena,
nepykit, jei apie tai buvo kalbėta, nesekiau temos, bet noriu paklaust: ružavą horternziją turiu gal beveik 10 metų, bet šiemet pirmąkart žiedai skleidžiasi tarp lapų. Kaip juos "iškrapštyt" į paviršių?
Atsakyti