Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos

Nukrapščiau gegužės antroj pusėj tur būt g.gif Jau gerokai šilta buvo.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2014 07 04, 16:29)
Pernai rudenį jau nusprendžiau rauti ją,tai galvoju paeksperimentuosiu-užpyliau ant krūmo kokių 30cm aukščio kalną durpių.

Pas mane krūmas didelis, platus, tai reiktų penkių maišų durpių, kad visas šakas apipilti biggrin.gif Maniškė žiemojo po sniegu, pavasarį šakos buvo nelabai gražios,vietomis kaip pajuodusios,galvojau, kad nušuto, bet gražiai atsigavo ir sužaliavo. O va tos vėlyvos šalnos pakenkė...nors būčiau kokia agro plėvele apdengusi. Yra žiedų, bet ne tiek kiek buvo pernai. O kita mažiukė ,buvo pirkta mėlynais žiedais, tai galvojau, kad šita visai nušalo, tačiau vieną žiedelį turi thumbup.gif bet kiek girdėjau, kad žydės irgi ružavai, nes niekuo papildomai netręšiau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ar kas bandėte užsisakyti hortenzijas iš Daugiametės.lt. Aš prieš kelias dienas užsisakiau, bet labai keistai ten gaunasi- atsiuntė sąskaitą ir tiek. Jokio patvirtinimo, kad toks kiekis (30 vnt) yra pas juos. El paštu jokio atsakymo, nurodytu tel. irgi prisiskambinti nepavyksta. Suma gaunasi nemenka, tai įsivelti nesinori į nemalonumus. Pas pačius nuvaziuoti į medelyna tolokai gaunasi. O tų hortenzijų laaaabai man reikia biggrin.gif
Atsiliepkit, prašau, ir pasidalinkit savo patirtimi jei teko pas juos užsisakinėti.
Atsakyti
Aš irgi užpilu durpėmis, aišku ne tiek, kad visas šakas dengtų, bet ne mažą kalną, o šiemet kai buvo toks šaltas pavasaris, vėlai pradėjau judinti durpes, tai mano hortenzijos prileido šaknų į tas durpes. Kad ir viršutinės šakos apšalo bet pumpurų su žiedais jau pilna, jau viena hortenzija pradeda ir žydėti.

Marmaledai, kaip Jūsų ta šviesi hortenzija, ar patamsėjo?

Kiek skaičiau, kas užsisakinėjo iš daugiametes.lt, visos liko patenkintos. Pavasarį daug merginos rašė, kas ką iš jų užsakinėjo.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 07 11, 10:55)
Sveikos 4u.gif ar kas bandėte užsisakyti hortenzijas iš Daugiametės.lt. Aš prieš kelias dienas užsisakiau, bet labai keistai ten gaunasi- atsiuntė sąskaitą ir tiek. Jokio patvirtinimo, kad toks kiekis (30 vnt) yra pas juos. El paštu jokio atsakymo, nurodytu tel. irgi prisiskambinti nepavyksta. Suma gaunasi nemenka, tai įsivelti nesinori į nemalonumus. Pas pačius nuvaziuoti į medelyna tolokai gaunasi. O tų hortenzijų laaaabai man reikia biggrin.gif
Atsiliepkit, prašau, ir pasidalinkit savo patirtimi jei teko pas juos užsisakinėti.

Planuoju taipogi iš jų daryti užsakymą, tai labai įdomu ir man.
TuDa, pasidalinkit, kokias hortenzijas perkat?
Atsakyti
Kai suruošia daugiametes.lt užsakymą, tada patys paskambina. O kurjerių tarnyba iš vakaro parašo SMS kiek pinigų turėti be grąžos kitą dieną (jei tokiu būdu užsakėte).
Atsakyti
Uzsisakinejau per juos pernai pora hortenziju. Viskas tvarkoj, jokiu nusiskundimu. Augaliukai vazonuose, tikrai normalaus dydzio.
Atsakyti
ružavėjam
user posted image
user posted image
spalva ryški, tik sunku su mano gabumais ją perteikti. Gryna, be priemaišų riužava tampa po truputį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 12 liepos 2014 - 09:30
Taip ružava, bet kitokia ružava nei mano. Mamos šviesesnės nei Jūsų, o mano tokia elektrinė ružava. Ryt pasistengsiu nufotografuoti ir įkelti.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, gal kuri turite išsisaugojusi hortenzijų trąšų pavadinimą. Kažkada buvo įkėlusi Gaudvilė, tos kurios melsvina rožinius žiedlapius. Jau dabar tai šaukštai po pietų, bet kitiems metams noriu pasiruošti.
Atsakyti
Nusipirkau siandien didzialape hortenzija thumbup.gif supakuota kaip dovanai nuzydejusi, sake kainavo 30 lt , o pardave uz 10. Pagal ziedus speju kad gali buti "Green shadow" wub.gif kitais metais isitikinsiu ar ji kai zydes, bet jei bus ji tai busiu labai patenkinta pirkiniu wub.gif
Atsakyti
Mano vienos iš brugmansijų štai tokia spalva. Irgi ružava, bet kitokia:
user posted image
Atsakyti