Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos

QUOTE(mumrikas @ 2014 05 29, 19:58)

nesiimsiu nei pritart ar tokia, nei paneigt- keli metai žiedų nemačiau- ar tai nušaldavo, ar kas nepatiko- nežinau. rudenį persodinau, išskirsčiau, tai dabar žiedų -daug daug. Kiek pamenu- nemaži, aukštoki krūmai, lapai nestambūs jos, šiuo metu gan šviesūs ( gal kuo patręšt būtų gerai g.gif ). Žydėjo rugpjūčio pradžio, švelniais rožiniais žiedais, bet žiedynas kumščio dydžio buvo, o krūmas iki juosmens nuo žemės. Gali būti ir rūšinė- senoji šeimininkė mėgo gėles, bet tikriausiai ružavas labiausiai, kaip pastebėjau pertvarkydama). Laukiu žiedų- koki jie bebūtų, pasirodysiu vėliau- gal kas atpažins.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 05 29, 22:17)
nesiimsiu nei pritart ar tokia, nei paneigt- keli metai žiedų nemačiau- ar tai nušaldavo, ar kas nepatiko- nežinau. rudenį persodinau, išskirsčiau, tai dabar žiedų -daug daug. Kiek pamenu- nemaži, aukštoki krūmai, lapai nestambūs jos, šiuo metu gan šviesūs ( gal kuo patręšt būtų gerai g.gif ). Žydėjo rugpjūčio pradžio, švelniais rožiniais žiedais, bet žiedynas kumščio dydžio buvo, o krūmas iki juosmens nuo žemės. Gali būti ir rūšinė- senoji šeimininkė mėgo gėles, bet tikriausiai ružavas labiausiai, kaip pastebėjau pertvarkydama). Laukiu žiedų- koki jie bebūtų, pasirodysiu  vėliau- gal kas atpažins.

Bus tokia pati kaip pas mane mirksiukas.gif Jų žydėjimas priklauso nuo žiemos - šios žiemos galima sakyt nebuvo, tai manau pas daug ką jos sėkmingai žydės, o jei pasitaiko šalta žiema ir dar su atlydžiais, tai tenka džiaugtis gražiu žaliu lapų kupstu.

Pas mano senelį tokia auga jau daugybę metų prie pietinės namo sienos, kitų augalų užuovėjoje. Dengiama kasmet kartonine dėže ir durpėmis. Vienais metais vienas žiedas, kitais nė vieno, o trečiais visad dvidešimt biggrin.gif

man tokia loterija netinka, todėl noriu auginti dirvoje tokias, kurios žydi šimtu procentų kasmet, o tas lepesnes su vazonais žiemai į garažą vežioju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2014 05 29, 21:20)
Bus tokia pati kaip pas mane

nu jau su apibūdinimu tai- toč toč tokia, manyčiau lotuliukas.gif
ir šiemet keista- vienas krūmas vienokio aukščio, su žiedynų kalnu, kitas- perpus žemesnis, žiedynų nematyt. Atstumas tarp jų- 1,5m doh.gif
Atsakyti
noriu paprasyti patarimo, turiu nulauzta sakele ir noriu pabandyti ja isaknydinti, tik nelabai zinau kaip ax.gif ten apie 7 cm sumedejusi sakele (praeitu metu kaip suprantu ir toliau eina siu metu kotelis zalias, ziedeli nuskyniau). Man ja tiesiog kisti i zeme, ar dar kokia nors procedura atlikti? kiek cm kisti i zeme ir ar reikia kuom pridengti jei vazona pastatysiu i siltnami?
Atsakyti
Žydi vazonines
user posted image
user posted image
O čia busimieji žiedai. Žiema ir pavasaris pas mane palanki buvo jiems
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 06 08, 12:42)
O čia busimieji  žiedai. Žiema ir pavasaris pas mane palanki buvo jiems
user posted image

wub.gif

ar čia toji kur ir aš turiu ax.gif
pas mane vargana ji,sunkiai atsigavinėjo po to netikėto nušalimo doh.gif
bet gyva,šiai žiemai reiks paruošt ir pavasarį per greit nenudengti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 08, 12:44)
wub.gif

ar čia toji kur ir aš turiu  ax.gif
pas mane vargana ji,sunkiai atsigavinėjo po  to netikėto nušalimo  doh.gif
bet gyva,šiai žiemai reiks paruošt ir pavasarį per greit nenudengti  ax.gif

Taip,ta pati rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes isigyjau hortenzijas ir ar gali cia jos buti svyrancios?
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Atleiskit, kad kaip nekviestas svečias čia įsibraunu, bet norėjau pasiteirauti, gal kuri vilnietė liepos gale norėtų parduoti keletą skintų hotenzijų (būtų reikalingi maždaug 5 žiedai)? Žinau, kad jūs labai mylit ir puoselėjat savo gėles ir tikriausiai jų neskabot, na bet gal koks vienas šonas lenda į nedraugiško kaimyno sklypą ir jums nesinori gražinti jo kiemo savo gėlėmis... ax.gif 4u.gif

Tik nepykit, nieko nenorėjau įžeisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2014 07 01, 06:46)
Sveikutes isigyjau hortenzijas ir ar gali cia jos buti svyrancios?

Nea, kad svyrančių lyg ir nebūna, o šakelės tiesiog nulinko neatlaikę žiedų svorio smile.gif
Atsakyti
manoji, jau ružavinasi po biskutį, bus ryškiai ružava. žiemą nedengiau, neklosčiau, iš 2 krūmų 1 žydi kita ne. Bet lapai tai kažkoki ne sodrios spalvos, kažin ko trūksta jai?
user posted image
Atsakyti
Daugelio augalų šiemet tokie lapai. Spėju, kad dėl šaltų naktų.
Atsakyti