Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 13

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 24, 15:05)
Knirpsas biggrin.gif Iš Sibirkos su dvigubu ženklinimu ant kiekvieno krūmelio buvo, kitokios šliaužiančios neužsakinėjau wink.gif

Bet tai jis tada kazkoks kitoks nei pas mane ir pas googla ax.gif
is Sibirkos esu pirkus sliauziancia Bad Birnbach- va sita tai tikrai akis bado savo spalva ir sugeba issisiept taip, kad viduriukas matosi. gal netyciom pas juos susimaise , nes nu Knirpso ziedai tikrai ne tokio ''plauko'' kaip Jusu nuotraukoj...tiesiog per mazai ziedlapiu...
Papildyta:
http://www.plantify....bach/plant-8853
Atsakyti
Viskas su tomis mano rožėmis gerai, tiesiog augo šešėlyje. Tas pačias perkėliau į saulėtą vietą, atitinka internetines nuotraukas, tik pati neturiu savų fotkių wink.gif
Atsakyti
Adeliute, šeštadienį jau bus thumbup.gif Neišpirk visko, nes tik sekmadienį nulėkti galėsiu smile.gif
Arabija graži rožė, puikiai peržiemojo.
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2014 04 24, 00:13)
Prašau pasidalinti atsiliepimais (atsparumas ligoms, šalčiui, žydėjimo trukmė ir pan.), jei kas tokias auginate:
Krūminė
Arabie
[B]floribundinės:

Baronesse
Bengali
Queen of Hearts
Sommersonne
Lions - Rose
Hansestadt Rostoc [/b]

Iš visų paminėtų auginu tik Lions - Rose. Atsiliepimai apie ją- patys geriausi. Sveika, gražiais blizgančiais lapais, gausiai žydinti. Žiedai balti, tačiau iš žiedlapių vidaus "išleda" dramblio kaulo spalva. Vienas trūkumas, kad ji sužydi vėliau už kitas ir tarp žydėjimų daro nedidelę pertrauką.
user posted imageHosted on Fotki]My Webpage[/URL]user posted imageHosted on Fotki]My Webpage[/URL]
Nuotraukos darytos antrais pasodinimo metais. Dabar dar didesnės žiedų "jūros" būna, tik nuotraukų į albumą nesu nepersikėlus. Gal vakare suradusi kelias įmesiu 4u.gif .
Atsakyti
oi Dalele, kokia atgaiva akims, taip laukiam tu ziedu
Atsakyti
Gal kuri auginat sita roze? Gruss an Aachen , labai neatspari ligoms?
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2014 04 25, 19:58)

Aš ją auginu. Nepasakyčiau, kad labai serga. Nėra iš tų kurios suserga rožyne pačios pirmos, bet kai jau visos serga, tai ir ji prisijungia prie sergančiųjų. Jei auginsite nedaug rožių tai ir ligų nebus tiek daug. Ir tikimybė, kad jis sirgs bus mažesnė.
Gruss an Aachen
user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
Aciu Dalele ir Is kaimo uz pasidalinima pastebejimais.
O jei prasyciau is auginamu floribundiniu isrinkti pacia paciausia (ar kelias), kokia isrinktumet? Aciu,
Is kaimo, mano pirkiniai bus minimalus, tad tikrai liks ir Jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2014 04 25, 23:20)
Aciu Dalele ir  Is kaimo uz pasidalinima pastebejimais.
O jei prasyciau is auginamu floribundiniu isrinkti pacia paciausia (ar kelias), kokia isrinktumet?

Nėra už ką smile.gif . Aš atsmenu, kaip man pačiai reikėjo patarimų, kai rinkausi rožes rožynams ax.gif
Rašau tas floribundines rožes, kurias pati auginu ir gerai pažystu.
"Anne Harkness", "Aprikola", Aspirin Rose, Burgundy Ice (truputį kartais serga), "Home&Garden" (daro tarpą tarp žydėjimų), Iceberg (truputį kartais serga), Leonardo da Vinci, Lions Rose(daro tarpą tarp žydėjimų), Mariatheresia, Old Port, Paprika, Pastella, Sangerhauser Jubilaumsrose (daro tarpą tarp žydėjimų), Tickled Pink.
Dar labai graži Magenta, bet ji pas mane tik viena, tad nelabai suprantu jos krūmo formą. Ar ta vieta jai nepatinka, kad augina labai nedaug šakų, ar ji tokia ir yra g.gif . Bet žiedai- gražūs.
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2014 04 25, 20:58)

Aš irgi ją auginu (iš Sibirkos) - nepasakyčiau, kad pati lepiausia, bet žiemą apšalo ko gero labiausiai iš visų Sibirkos rožių (o yra ir AH tarp jų). Dėl ligų - gal nėra pati atspariausia, bet tokia per viduriuką.... tiesa, antri metai tik ji pas mane ax.gif

Kai kam ji labai patinka biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikis5: 26 balandžio 2014 - 10:14
QUOTE(Dalelė @ 2014 04 25, 21:18)
Aš ją auginu. Nepasakyčiau, kad labai serga. Nėra iš tų kurios suserga rožyne pačios pirmos, bet kai jau visos serga, tai ir ji prisijungia prie sergančiųjų. Jei auginsite nedaug rožių tai ir ligų nebus tiek daug. Ir tikimybė, kad jis sirgs bus mažesnė.

QUOTE(zuikis5 @ 2014 04 26, 09:57)
Aš irgi ją auginu (iš Sibirkos) - nepasakyčiau, kad pati lepiausia, bet žiemą apšalo ko gero labiausiai iš visų Sibirkos rožių (o yra ir AH tarp jų). Dėl ligų - gal nėra pati atspariausia, bet tokia per viduriuką.... tiesa, antri metai tik ji pas mane  ax.gif

Aciu jums abiem, tikrai grazi roze.Bet siandien buvau pas latvi nulekus,nieko jis neturejo is to ko man reik,tai nulekiau pas Elijosius ir nusipirkau roziu kokiu norejau ir vietoj tos Gruss an Aachen , pasiemiau sita,manau ne maziau grazuole bus http://www.rosenpark...n-of-Roses.html Is to gobsumo pasiemiau visu roziu po dvi, The Fairy, Iceberg ir sita rolleyes.gif Sianien dar atvaziuoja uzsakymas daugiameciu, turesiu veiklos savaitgaliui bigsmile.gif
Atsakyti
Nu ką, Leonardo negavau, nusipirkau Amulet. Gal kas turit? Internete nerandu apie ją jokios informacijos... blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 26 balandžio 2014 - 15:19