Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 13

Sveikos 4u.gif gal galite patarti, kaip želdinti rožes iš sėklų? Nusipirkau pakelį, parašyta, kad prieš daiginant reik nupilti karštu vandeniu, net neįsivaizduoju, kam taip g.gif 4u.gif
Atsakyti
Girdejau, kad aplink rozes pila kakavos lukstus, gal kas bandete?
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2014 04 16, 15:32)
Sveikos 4u.gif  gal galite patarti, kaip želdinti rožes iš sėklų? Nusipirkau pakelį, parašyta, kad prieš daiginant reik nupilti karštu vandeniu, net neįsivaizduoju, kam taip g.gif  4u.gif

As nezinau ar tai tinka rozems, taciau visas seklas as mirkau mikrobiologiniam preparate Baikal EM 1. Mano nuomone seklos po to dygsta geriau ir greiciau. Plius kaip as suprantu, ten yra geruju bakterijus, jos tikriausiai ir paskatina greitesni ir saugesni dygima.
Atsakyti
as pirma kart girdziu apie roziu seklas, prasom placiau..
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2014 04 17, 12:52)
as pirma kart girdziu apie roziu seklas, prasom placiau..

Nieko labai blatno - nusipirkau kiniečiuose. Tiesiog, pabandymui. Aišku, gali būti, kad ir dobilai kokie išaugs iš jų, nenustebčiau. Bet pamėginti labai norėjau smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar verta dėmesio rožė The Fairy? g.gif
Atsakyti
Siandien jau pamaciau ant vienos skruzdziu, nors amaru dar neiziurejau, bet matyt, kad jau yra. Nors kai kuriu roziu tik lapeliai sprogsta... Ir paskutines salnos gerai pakenke. Kazi, ar nereikia stipriau genet - ant galo stiebo leidzia lapelius, per viduri nurudave, zemai vel sprogsta. Ant stiebu irgi vietomis matyti rudos demes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 22 balandžio 2014 - 22:44
QUOTE(Adeliutė @ 2014 04 22, 22:44)
Siandien jau pamaciau ant vienos skruzdziu, nors amaru dar neiziurejau, bet matyt, kad jau yra. Nors kai kuriu roziu tik lapeliai sprogsta... Ir paskutines salnos gerai pakenke. Kazi, ar nereikia stipriau genet - ant galo stiebo leidzia lapelius, per viduri nurudave, zemai vel sprogsta. Ant stiebu irgi vietomis matyti rudos demes  doh.gif

cia panasiau, kad saule nudegino. tokios menkos salnos senu saku neima...geneciau iki pazeistos vietos...
man irgi kiek apsalo tie nauji ugliukai. tai tokiom nurudavusiom virsunelem stovi...
Atsakyti
Kaunietes, gal zinot Zaliakalnio turguje,latvis kiekviena sestadieni buna? O gal dar kuriom dienom?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 04 18, 07:07)
Mergaitės, ar verta dėmesio rožė The Fairyg.gif

Net labai verta. Gerai žiemoja, šliaužianti, taigi žemei uždengti tiesiog nepakeičiama. Kaip ir Knirps, man jos gražu pakraščiuose.
Lėksiu šeštadienį į turgų, jau parveš rožes iš latvių, prašiau sudėti visas naujienas. Nekantrauju, ne tas žodis, tiesiog trypiu kojomis, kaip laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 04 23, 09:51)
Net labai verta. Gerai žiemoja, šliaužianti, taigi žemei uždengti tiesiog nepakeičiama. Kaip ir Knirps, man jos gražu pakraščiuose.
Lėksiu šeštadienį į turgų, jau parveš rožes iš latvių, prašiau sudėti visas naujienas. Nekantrauju, ne tas žodis, tiesiog trypiu kojomis, kaip laukiu biggrin.gif

nu va, pavėlavau jau... Maximoje buvo. Noriu rooožių... cry.gif Reiks ir man į turgų varyt... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 23 balandžio 2014 - 08:55
Maniškės, šiemet pirktos iš latvio Senukų mugėje, lb menkos, palyginti kokias pernai gavau. Bet gal db atsiveš didesnių krūmelių unsure.gif
Atsakyti