Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 13

QUOTE(b.kite @ 2014 09 16, 09:39)
nereali, kaip graziai atrodo

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pacios mano megstamiausios mylimiausios geles wub.gif
Atsakyti
Taip jau gavosi, kad turiu perkelti rožę į kitą vietą ax.gif Prašau patarti, kada tai geriau daryti: rudenį ar pavasarį? Rožė keturių metų, arbatinė. Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2014 10 08, 11:58)
Taip jau gavosi, kad turiu perkelti rožę į kitą vietą  ax.gif Prašau patarti, kada tai geriau  daryti: rudenį ar pavasarį? Rožė keturių metų, arbatinė. Ačiū atsakiusioms  4u.gif

manau šio mėnesio galas bus geriausias laikas, bet čia mano nuomonė
gal dar kas pasisakys.
nes sibirka siusti prades iškastas rožes iš grunto tik spalio antoje pusėje.
Atsakyti
4u.gif Jau siunčia Sibirka, vakar gavau ir pasodinau smile.gif
Atsakyti
Pritariu b.kite, kad ruduo pats geriausias metas sodinti rožes smile.gif
Atsakyti
oi kaip laukiu as savojo siuntinuko smile.gif jau ruosiuos ruosiuos po truputi, kad nebur labai sunki viena diena smile.gif
Papildyta:
gal kas patars iš patirties turinčių ar kokią panašią auginančių

reikia man aplink terasą eilės raudonų arbatinių rožių noriu kad butų bent 120 aukščio, butu idealu, kad kvepėtų ir aišku atsparumai ligoms ir šalčiams.
gal kas turi kokia raudoną favoritę ar labai mėgiamą
būčiau dėkinga už pasidalinimą patirties
Atsakyti
Gal Vilniete noretu kartu su manimi uzsisakyti roziu is sibirkos? pigiau butu. laukiu Az smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Reikėtų patarimo.
Visiškai nieko nenutuokiu apie rožių auginimą, gal galėtumėt kas paprotint?
Situacija tokia. Rugsėjo 22d. gavau dovanų rožę. Kolegos irgi gavo po tokią pačią. Bet jų nuvyto po 2-3 dienų, o maniškė kaip plastmasinė stovi... Lapus numetė iš karto, bet pradėjo leisti naują iš to pliko stiebo.
Ar įmanoma tokią gėlę kažkaip įšaknyti ir kaip tai darosi?
Gal tai būtų mano naujos aistros pradžia...

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Perkėliau antrametes rožes į nuolatines vietas, bet jau tiek mažai naujų šaknų, viską į viršų išvarę, lb sunerimau, kažką ne taip darau matyt, vos po kelias šakeles iš šono ir 15-20cm ilgio, ar čia normalu? Tikrai tikėjausi daugiau. Priemolis pas mane, bet kur jas sodinau, buvau pilusi durpių substrato Profi.
Tikriausiai reikia nuskabyti pumpurus ir neleist jėgų eikvoti žydėjimui?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti