Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 13

QUOTE(Idda @ 2014 09 07, 10:32)
Sveikos, gal patarsite kaip man išgelbęti savo rožes, visos be lapų, serga juoduoju dėmėtumu, jau purškiau įvairiais preparatais, bet nepadeda, toks kurios pirmos užsikrėtė jau leidžia naujus lapelius, bet kitos tai vieni stagariukai, taip gaila žiūrėti  verysad.gif

Maniskes taip pat. Atrodo laisciau, tresiau, lyg ir neturejo trukti doh.gif
Atsakyti
Idda, naca, be fungicidų panaudojimo neišsigydysite. Galbūt per tankiai susodintos, prastas vėdinimas tarp lapų... ir t.t.
http://www.roziu-sod...aktualijos.html
Kai serga, reikia rimtesnių fungicidų,pvz. iš Baltic Agro.
Savas profilaktiškai purškiau Amistar. Pasidalino viena SM wub.gif
Atsakyti
Gal kas noretu kooperuotis ir sisustis rozes is Sibirkos rozyno, kad butu pigiau? Butu smagu, jei kas atsirastu gyvenentis prie naujininku (Vilnius) 4u.gif
Atsakyti
"Lavaglut" puokštė smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 09 13, 22:28)
"Lavaglut" puokštė  smile.gif

nereali, kaip graziai atrodo
Atsakyti
Sveikos, priminkite man Knirpsas žydi visą sezoną ar tik vieną kartą?smile.gif blush2.gif AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 09 16, 22:27)
Sveikos, priminkite man Knirpsas žydi visą sezoną ar tik vieną kartą?smile.gif blush2.gif AČIŪ 4u.gif

visą sezoną turbūt. Maniškis mažutis pirmametis knirpsiukas ir dabar žydi ir dar pumpurus krauna mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas pasiulys kokia roziu rusi, kad i gelyna pasodinti ir augtu neaukstos o palei zeme labiau ir visa vasara zydetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2014 09 17, 08:35)
Gal kas pasiulys kokia roziu rusi, kad i gelyna pasodinti ir augtu neaukstos o palei zeme labiau ir visa vasara zydetu smile.gif

Na tai Knirpsai tinka:)
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 09 17, 20:02)
Na tai Knirpsai tinka:)

tai vat ir galvoju apie jas, bet sibirkos rozynas ju neturi sad.gif gal zinote kur galeciau gauti?
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2014 09 18, 11:07)
tai vat ir galvoju apie jas, bet sibirkos rozynas ju neturi sad.gif gal zinote kur galeciau gauti?

http://www.roziu-sodinukai.lt/ yra asortimente. Reikia klausti ar dabar dar turi ju
Atsakyti
sodo roze knirpsu turedavo 4u.gif
Atsakyti