Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 13

QUOTE(Merii @ 2014 07 22, 11:05)
Man pernai nepasisekė prilenkti stiebinės rožės, stiebai buvo kieti ir stori, bijojau nulaužti  blush2.gif . Tai vyniojau agroplėvele kiek pasiekiau, o paskui ant viršaus moviau agroplėvelės maišą (yra senukuose gatavų pirkt, kur specialiai medeliams, krūmams dengt).
Biski apšalo, bet nusikarpė ir nieko jai nenutiko. Žiedas keičia žiedą, negaliu atsidžiaugt, viso kiemo puošmena.

wub.gif parodykit wub.gif
Atsakyti
Pas kaimyne tokia stiebine pridengta nusalo. Aisku, dengimo smulkmenu, nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2014 07 16, 08:19)
Rozes auginu pirmi metai...smile.gif

Visos rozes mulciuotos, atrodo ir laistau normaliai.

kelios rozes pirktos olisetoje , jei gerai pamanu "Cosmos" , "Kleopatra" dar kelios kuriu pavadinimu nepamenu. Jos sveikos, grazios.

vijokline nusipirkau maximoje, ji irgi pakankamai sveikai atrodo.

Ir daug roziu pirkau "Moki vezi", susigundziau akcijomis. Pradzioje buvo irgi grazios, bet po kurio laiko visos apsirgo miltlige. Pradzioje purskiau fungicidais. dabar jau bandau ivairius liaudiskus metodus. Viena bobute patare kaimisko pieno tirpalu, kita pazistama-pelenu tirpalu.
bandau viska is eiles  doh.gif . jau bijau, kad jos neatlaikys tokios ivairioves doh.gif

esu girdejusi kad gerai sodosir ukisko muilo tirpalas. Ar bandete kas nors?

Pabandykite nupurksti 1/1 vanduo ir pienas ir jodo pora lasiuku,jei i nedideli purkstuveli,man isgelbejo pomidorus ir kaimynes duota rozytes daigeli smile.gif pomidorai kiek supratom turejo visa puokste ligu,isskyniau lapus sergancius ir nupurskiau,bujavoja superiskai.O rozytes ir lapai gelto ir rudu skyluciu asiradebuvo,atrode irgi daug ligu supuole,tai labai greit isleido naujus ir super dabar auga,nesitikejau smile.gif nuo ligu priemoniu ieskojau ne valandom o dienu dienom,kad su jodu,tik vienam straipsny teradauir iskart begau gamint ir purkst,nes nej ukiskas muilas,nej pelenai nepadejo.Dar nepamenu,bet lygtais ir ukisko ciut idejau,kad prie lapu priliptu ir laikytusi geriau,nenusiplautu iskart.
Atsakyti
merginos, reikia pagalbos, siais metais pasodinau tris rozes , ir nesuprantu kas darosi, visu roziu pati apacia senu saku kotai juoduoja, pasidaro tokie lipnus, padariau pora nuotrauku bet gavosi labai neryskios, gal suprasit g.gif
user posted image
ir visu sodintu roziu seni stiebai juoduoja, tai normalu ???
user posted image
sitos dar labai nedaug
user posted image

nejaugi reiks mest lauk doh.gif verysad.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti

Jediara, kokia čia? labai jau gražus žiedas ax.gif
Atsakyti
Mano gražuolė Amulett... wub.gif O jau kvepia nuostabiai... wub.gif
Atsakyti
Przydo ir musu pirmosios rozes wub.gif wub.gif wub.gif
Abraham Darby ir Golden Celebration
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Žiedai pasipylė clap.gif

burgunt, nežinau, kas jūsų rožėms, bet pajuodavusius kotus išpjaučiau. Aš iš viso viską, kas ligotai atrodo, išpjaunu arba nukerpu.

Pas mane atsirado vietos naujoms rožėms, tai dairausi yahoo.gif Po miltligės jau maniau rožių atsisakyti cry.gif , bet rožligė turbūt nepagydoma biggrin.gif

Merginos, pasidalinkite, kokios rožės nuvylė ar pradžiugino 4u.gif
Iš mano pirmamečių:
Jasmina gausiai žydi, bet nuvysta po poros dienų, Heidi Klum ir Mainzer Nacht irgi greitai vyto g.gif Tikiuosi, kitais metais geriau elgsis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssmm202: 25 liepos 2014 - 13:04
Lovers, nuostabu... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ssmm202 @ 2014 07 25, 12:53)
Merginos, pasidalinkite, kokios rožės nuvylė ar pradžiugino  4u.gif
Iš mano pirmamečių:
Jasmina gausiai žydi, bet nuvysta po poros dienų, Heidi Klum ir Mainzer Nacht irgi greitai vyto  g.gif  Tikiuosi, kitais metais geriau elgsis  rolleyes.gif

Leo da Vinci labai gausiai zydinti, sioks toks minusas-mano saulekaitoje gan stipriai blunka ziedai.
Gana ilgai zydi, gerai laiko spalva -Satchmo (tikra raudona), Honey milk (pienas su medum : D ).
Labai patiko Cherry girl (sunkiai apibudinama raudona). Ilgai laikosi, stambus, pilnas ir tvirtas ziedas, didelej saulekaitoj keicia spalva,bet graziai, be „rudziu”.
Biedermaier ilgai laikosi ziedai, trumpiau, bet labai grazus, is tolo svieciantys ziedai - Heimatmelodie ir Jubilee Prince de Monaco (abi ryskiai rozines su balta „isore” ar krasteliais). Atleiskite,jei netiksliai parasiau pavadinimus.
Nuvyle neziniuke sviesiai alyvine is Maximos, labai trumpai zydi. Na, ir kol kas nieko kerincio is Hansestadt Rostoc.
Atsakyti
Gražu, žiedai žiedeliai 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti