Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 13

QUOTE(b.kite @ 2014 07 14, 10:36)
parodykit kas auginat Gloria Dei is arciau zieda
nes as pirkau maksimoje, bet parzydo kazkoks baltas ersketis, o taip laukiau siu ziedu..
is kur patartumet pirkti ja kita met kad nenuviltu..?

Nenusivilk ir tomis maximinėmis. Dažnai jos savo grožiu irgi stebina mirksiukas.gif net ir į erškėčius panašios
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2014 07 14, 10:36)
parodykit kas auginat Gloria Dei is arciau zieda
nes as pirkau maksimoje, bet parzydo kazkoks baltas ersketis, o taip laukiau siu ziedu..
is kur patartumet pirkti ja kita met kad nenuviltu..?

Gloria Dei (dar vadinama ir Peace), pirkta Sibirkoje:
skleidžiasi: user posted image
prasiskleidė: user posted image
jei kitoks apšvietimas ir jau pabūna žiedas saulėje išsiskliedęs - kartais ir paruzavuoja gražiai: user posted image

tie ruzavi krašteliai turi violetinio atspalvio, fotikas gal taip neperteikia, šalia levandų žiedai atrodo nenusakomai.... wub.gif
Atsakyti
Šios "bevardės" žiedlapiai labai mieli smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 07 14, 13:16)
Šios "bevardės" žiedlapiai labai mieli smile.gif

user posted image

Ar tik ne šita gražuolė:
Heinz Winkler

Atsakyti
Sakykit, o kokie būna Glorios dei maži pumpurėliai?
Na, nelemta man maximinės Ninos Weibull turėt. Viena neprigijo, vietoj kitos - kažkas panašaus į minėtąją Gloria g.gif
Pažiūrėjau rosebook.ru daugiau nuotraukų, spėju, kad ta pati. Bet ir neliūdžiu, graži rožytė, tik maniškė dar silpnoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 14 liepos 2014 - 23:19
QUOTE(Adeliutė @ 2014 07 15, 01:16)
Sakykit, o kokie būna Glorios dei  maži pumpurėliai?
Na, nelemta man maximinės Ninos Weibull turėt. Viena neprigijo, vietoj kitos - kažkas panašaus į minėtąją Gloria  g.gif
Pažiūrėjau rosebook.ru daugiau nuotraukų, spėju, kad ta pati. Bet ir neliūdžiu, graži rožytė, tik maniškė dar silpnoka.

Rožė tikrai graži, nors gal ir silpnoka, palyginus su kitomis mano turimomis... pavasarį kažkas smarkiai jai pakenkė, bet ji tikrai labai labai stengiasi - jau tokį didžiulį pirmą žiedą visada sukrauna, kad tik jos nepamirštų... wub.gif
Pumpurai būna tokie gelsvi, paskui kraštai truputį paraudonuoja... ir kai skleidžiasi atrodo geltona, o paskui pradeda blukti ir ružavuoti, vis keičiasi spalvos, čia nuotraukos visos jai tinka, žiūrint koks apšvietimas ir kokia žydėjimo fazė:
https://www.google.l...a...600&bih=799

Aš, beje, maximoj irgi vis varvinau seilę prie Ninos Weibull, paskui kažkaip vietos nesusiorganizavau - tai taip ir liko ateičiai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikis5: 15 liepos 2014 - 07:48
Mergaites kaip kovojate su miltlige?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssmm202 @ 2014 07 14, 17:12)
Ar tik ne šita gražuolė:
Heinz Winkler

Tikrai labai panaši. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
As taip pat pirkau siemet maximine nina weibul bet manau irgi ne ji prazydo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2014 07 15, 09:42)
Mergaites kaip kovojate su miltlige?
Aciu 4u.gif

Reikia mulčiuoti ir per sausras laistyti.
Atsakyti
Ačiū, Zuiki, maniškiai pumpurėliai tokie į oranžinę spalvą panašūs, arba kaip Jūs sakot, geltoni, paraudonavę. Kaip gerai, kad prakalbote apie šią rožę, o tai būčiau turėjusi nežiniukę smile.gif
Ir mute, gal ir ji, tik daugoka žiedų palikta kaip pirmametei. Šie metai jai skirti šaknų auginimui, tad silpna ji dar. Maniškės rožės pilno žiedo nesuka, kai "jėgos" trūksta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 15 liepos 2014 - 17:12
Sveikos! Rekia profesionalu patarimo...
kas gali buti mano rozems? istiso, nuleipo pumpurai, kai kurie net sudziuvo, kai kurie zydi. Leipsta, istista ir lapai, o nuo apacios ruduoja ir dziusta sad.gif
ne visos taip, bet yra kelios

user posted image

user posted image
Atsakyti