Pats rožių gražumas. Priekyje Heimatmelodie, už jo baltuoja Elfe, toliau Pastella ir kitos .Dešinėje aprėmintame buksmedžiais gėlyne iš kairės tik skleidžiasi Gloria dei, virš jos didelis žiedas Quin Elizabeth, toliau Augusta Luisa, už jos tik skleidžiasi Charles Austin, toliau baltas Iceberg ir spiegiančiai raudona Kordes Briliant ie gale sviesiai alyvinė Hansa Park Rose.
Papildyta:
Priekyje sintetinė violetinė Heidi Klum, toliau smulkiažiedė Lupo, už jos visai jau nublukus nuo saulės Baby Maskarade.
Papildyta:
Dar viena naujokė. Rouge Meiland. Žiedai kieti, kaip plastikiniai.
Papildyta:
Mano naujokė mylimukė Belvedera. Nuostabaus švytėjimo žiedai, spalva kinta priklausomai nuo apšvietimo.
Papildyta:
Jau nebe naujokė, bet nuostabiai ilgai išsilaiko nenubyrėjusi ir milžiniški žiedai - History. Už jos Heimatmelody, toliau truputėlis rožinės spalvos- Maria Teressa. Tolumoje ant tako gulasi šakelė Vatertag, žiedeliai maži, kaip burbuliukai.
Belvedera roze be galo grazi
nuostabios rožės visų
Pasakiskos visu rozytes
Maniskes Queen Elizabeth atrodo pirmasis ziedas
Maniskes Queen Elizabeth atrodo pirmasis ziedas
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 07 11, 16:36)
Mano naujokė mylimukė Belvedera. Nuostabaus švytėjimo žiedai, spalva kinta priklausomai nuo apšvietimo.
biaisiai panasi i mano neziniuke , kuria as del ryskios orandzines vadinu tiesiog ''kelininku liemene''. bet ta neziniuke is Maximos- pakliuvo ne tas, kas buvo ant pakuotes, tai vargu bau ar ten tokia galejo but isipainiojus
Papildyta:
Nors, ne... paziurejau ka duoda googlo vaizdai apie Belvedere, tai rodos ji kiek subtilesnes spalvos nei manoji:
QUOTE(Vobla @ 2014 07 11, 19:56)
biaisiai panasi i mano neziniuke , kuria as del ryskios orandzines vadinu tiesiog ''kelininku liemene''. bet ta neziniuke is Maximos- pakliuvo ne tas, kas buvo ant pakuotes, tai vargu bau ar ten tokia galejo but isipainiojus
Papildyta:
Nors, ne... paziurejau ka duoda googlo vaizdai apie Belvedere, tai rodos ji kiek subtilesnes spalvos nei manoji:
Papildyta:
o koks pavadinimas buvo ant maximos etiketes parasytas?nes pas mane tokia pat maximine prazydo,turejo but joro o kas is tikruju ten nei nezinau:)
Belvedera pirmomis dienomis lyg oranžinė, vėliau darosi abrikosinė, gale žydėjimo daugiau šiltai rožinė. Ji neseniai išvesta, Maxėse parduoda senas veisles.
QUOTE(ir_mute227 @ 2014 07 11, 22:49)
o koks pavadinimas buvo ant maximos etiketes parasytas?nes pas mane tokia pat maximine prazydo,turejo but joro o kas is tikruju ten nei nezinau:)
jau nebepamenu kas turejo buti. ir pakuotes nebeturiu. tik zinau, kad turejo buti ruzava...
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 07 11, 23:15)
Belvedera pirmomis dienomis lyg oranžinė, vėliau darosi abrikosinė, gale žydėjimo daugiau šiltai rožinė. Ji neseniai išvesta, Maxėse parduoda senas veisles.
taip ir maniau, kad Belvedere ne maximos lygio. O kur Jus ja pirkot? JI AH? nerandu niekur aprasymo...
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 07 11, 23:15)
O ji stipriai kvepia? As megstu kad stipriai kvapas jaustusi. Kur pirkot? O gal zinot kas turi ir kur pirkti roze Alibaba roze?
QUOTE(kristinkag @ 2014 07 12, 10:44)
O ji stipriai kvepia? As megstu kad stipriai kvapas jaustusi. Kur pirkot? O gal zinot kas turi ir kur pirkti roze Alibaba roze?
Kvepia, tik kvapas nėra toks stiprus, kaip pvz Astrid Grafin.... Pirkausi turguje, kur latviškomis prekiauja.
QUOTE(ssmm202 @ 2014 07 10, 11:19)
Man atrodo jos šaknis auginasi. Nes jei rožės kovo mėnesį sodintos, ir dar žydėjo su krūva žiedų, tai kaip ir laikas joms ne
Tikiuosi,kad taip ir yra, vienai matyt mano ikyrumas isiede,sukrove nediduti pumpureli,nors jos is tu kur zydi viena karta per sezona.
Musu mieste, parkuose labai grazios rozes,reikes pasidomet,kokios rusys auginamos,kaip pradeda zydet,visa vasara graziausi ziedai.
Papildyta:
Is Kaimo, rozes
parodykit kas auginat Gloria Dei is arciau zieda
nes as pirkau maksimoje, bet parzydo kazkoks baltas ersketis, o taip laukiau siu ziedu..
is kur patartumet pirkti ja kita met kad nenuviltu..?
nes as pirkau maksimoje, bet parzydo kazkoks baltas ersketis, o taip laukiau siu ziedu..
is kur patartumet pirkti ja kita met kad nenuviltu..?