merginos gelbėkit,dar nepermečiau temos,bet gal greičiau padėsit
pastebėjau ant vienos stiebinės miltukų tai gal kokia miltligė
pas mane lygiai tas pats,ka tik su previkuru nupurskiau,ziuresiu kaip bus toliau.
Rodausi savo grozi
Sveikos,reiktu pagalbos ciut kaimyne pasiule savo rozes sakas kas pas mane per tvora sulinde prispausti prie zemes su kuo sunkaus ir sako priaugs man,isleis saknis,ar tikrai? jei taip eina padaugint puiku,bet jei ne,gaila ma tas sakas lankstyt ir spaust,tokios grazios lyg krumines jos,raudonos,labai daug pumpuru ir ziedu,tai,kad nenumirtu tos sakos...
QUOTE(ir_mute227 @ 2014 07 05, 12:27)
Merginos ar labai pakenksiu pirmametems rozems jei leisiu zydeti?nu nekyla ranka nukirpt pumpurus
Žiūrint kokia pirmametė. Jei iš vamzdelių, tai nukirpus žiedas pasirodys tik antroje vasaros pusėje. Pagal protą, nereikėtų leisti žydėti, bet jei širdis labai nori pasidžiaugti, tai gal vienas du žiedeliai nenuskurdins augalo. Šiemet Caramella palikau nenukirpus, auga trys stiebai, atrodo klestinti. Kai išleis po žiedelį, tegul pažydi, nes dabar atrodo sveikai. Kai kurios nukirptos po žiedelį skleidžia.
Aciu labai,pas ja kazkas panasaus tik aukstesni krumai,kas per ziedu ir pumpuru gausa,alpstu as nuo jos,lapu tiek tesimato,kruvos ziedu,dabar daug perzydi,bet visvien ispudinga...
maniske krumine isleido pora pumpuru,vienas didelis ir toks grazus ruzavas matinis,nesulaukiu kada issiskleis
maniske krumine isleido pora pumpuru,vienas didelis ir toks grazus ruzavas matinis,nesulaukiu kada issiskleis
Laba diena
sakykit,mano rožės,žydėjo,nužydėjo,bet patys krūmai labai menki,paaugę apie 10 cm,ką daryt,juk jie turėtų augt ar ne ?Pora rūšių iki 2 metrų turėtų užaugt,aišku ne per metus,bet vistiek prastokai auga. Tręšiau,žemių pyliau,net galvijų mėšliuku pirktiniu liejau 2 kartus.
sakykit,mano rožės,žydėjo,nužydėjo,bet patys krūmai labai menki,paaugę apie 10 cm,ką daryt,juk jie turėtų augt ar ne ?Pora rūšių iki 2 metrų turėtų užaugt,aišku ne per metus,bet vistiek prastokai auga. Tręšiau,žemių pyliau,net galvijų mėšliuku pirktiniu liejau 2 kartus.
sveikos
persodinau visas savo rozes (zinau,kad laikas nekoks, bet nebuvo kitos iseities) pries koki pora savaiciu. nukarpiau visus ziedus. atrodo visos prigijo,graziai zaliuoja, nusvirusios sakos pakilo isskyrus viena pats didziausias krumas dziusta stipriai gal man visai sakas nukirpt? palikt tik trumpucius?
nesu rozininke tai net nezinau ar dar galima ja isgelbeti
persodinau visas savo rozes (zinau,kad laikas nekoks, bet nebuvo kitos iseities) pries koki pora savaiciu. nukarpiau visus ziedus. atrodo visos prigijo,graziai zaliuoja, nusvirusios sakos pakilo isskyrus viena pats didziausias krumas dziusta stipriai gal man visai sakas nukirpt? palikt tik trumpucius?
nesu rozininke tai net nezinau ar dar galima ja isgelbeti