Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 13

Raganėle, ar šitas ryškus grožis kartais ne Uetersens Rosenkonigin?
Atsakyti
Pirma Rosarium Uetersen
Atsakyti
user posted image
image hosting 20mb
Čia Uetersens Rosenkonigin, ji kaip Rosarium, tik kitokios, raudonesnės spalvos žiedais.
Atsakyti
Gal kas auginate Kronenbourg rožę? Mane domina ar jai tinka visiškai saulėta vieta? Ar žiedai neapdega nuo saulės?

Atsakyti
Merginos ar labai pakenksiu pirmametems rozems jei leisiu zydeti?nu nekyla ranka nukirpt pumpurus ax.gif
Atsakyti
pas jus visas tokios grazios ir sveikos rozes, o pas mane pirmi metai tik pasodintos ir puola tai amarai pastoviai, nespeju purkst tai dabar lapai ruduoja doh.gif siaubas net nezinau ka daryt verysad.gif ka jus darot ? kad tokios grazios rozes, lapai blizga g.gif
Atsakyti
Na, manau, kad jau nepageltonuos ta roze pirkta is Senuku biggrin.gif
My Webpage

Kelios zydincios. Daug dar nezydi, nes pirmametes susodinau siemet,
My Webpage
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 05 liepos 2014 - 15:26
QUOTE(burgunt @ 2014 07 05, 14:02)
pas jus visas tokios grazios ir sveikos rozes, o pas mane pirmi metai tik pasodintos ir puola tai amarai pastoviai, nespeju purkst tai dabar lapai ruduoja doh.gif siaubas net nezinau ka daryt verysad.gif ka jus darot ? kad tokios grazios rozes, lapai blizga g.gif

Nuo amarų gėlėm turiu iš senų laikų likusio sisteminio insekticido. Galvojau šiemet naujo nusipirkti, bet senukuos sakė, kad pas juos sisteminių nebebūna, tik kontaktiniai. Tai kol dar veikia, naudoju.

Amarų daug šiemet. Maistui naudojamų augalų chemija nepurškiu, tai šiemet kur tik tų amarų nėra. Krapai, medetkos tiesiog aplipę, palikau likimo valiai. Pomidorus kol kas saugau kiek įmanydama visokiais ekologiškais marmalais. O rožės nupurkštos prieš daugiau kaip mėnesį švarios.

Amarus skruzdėlės platina. Kadangi su skurzdėlėm kovoju šiltnamyje, tai ir aplink rožes vis žvilgteliu, kad nepradėtų kurtis. Jei tik užtinku, prakrapštau ir labai nedaug miltukų iš maksimos, kur skruzdėm naikinti skirti. Gal ir tai turi įtakos.

Pas mane irgi primamatės rožės. Šiandien puiki diena buvo po šalto ir lietingo laikotarpio. Tai apžiūrėjau atidžiau savo augaliukus. Kol kas rožės gražios, jokių ligų požymių nesimato. O štai raganę amarai užpuolė. Mačiau, kad stiebu skurzdėlės marširuoja, eisiu kai nustos kepinti ieškoti, kur jos susimetė ir "skanumynų" barstyti. Raganė irgi pirmamatė, bet jau ūgtelėjusi gerokai, o amarų tik ant kelių viršūnių. Tai kol kas skruzdes išvysiu, gal to ir užteks.
Atsakyti
Čia mano rožytės.

Šliuažianti Knirps
user posted image

Daugiažiedė FWM
user posted image

Kažkas, kas turėjo būti daugiažiedė Tom-Tom smile.gif
user posted image

Ir skruzdėlių ant mano raganės įkurta amarų melžimo ferma gun_bandana.gif
user posted image
Atsakyti
Pernai sodintų premjera. Raudona Satchmo ir už jos tiesiog trapaus porceliano Geisha.
user posted image
Papildyta:
Dar nedidukė Vesterland, bet žiedai tiesiog švyti.
user posted image
Atsakyti
labai gerai padeda senoliu receptas naikinti griauziantiems: i nedideli kieki vandens patarkuoti ukisko muilo ir istirpinus, gaunasi skystis, ne tirstai, aplieti tas vietas kur griauzia . ismeginta.
Atsakyti
QUOTE(auksine` @ 2014 07 06, 15:57)
labai gerai padeda senoliu receptas naikinti griauziantiems: i nedideli kieki vandens patarkuoti ukisko muilo ir istirpinus, gaunasi skystis, ne tirstai, aplieti  tas vietas kur griauzia . ismeginta.

senokai senolių receptas natūroj pirkti yra - nereikia nieko tarkuoti 4u.gif
Atsakyti