Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 13

grazu, kai tiek daug ziedu
kiek jau metu roze auga toje vietoje?
Atsakyti
Mano terasos mylimukė wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2014 06 25, 12:28)
grazu, kai tiek daug ziedu
kiek jau metu roze auga toje vietoje?

Net paciai keista pasidare, kad jai tik 4 metai(ji buvo nupirkta ir pasodinta 2010metais) stai tokia:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rudojilape @ 2014 06 26, 18:43)
Net paciai keista pasidare, kad jai tik 4 metai(ji buvo nupirkta ir pasodinta

tikrai graziai nuaugo per kelerius metus. is kur ja pirkot? nu labai jau isigeidziau tokios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2014 06 27, 12:25)
tikrai graziai nuaugo per kelerius metus. is kur ja pirkot? nu labai jau isigeidziau tokios  blush2.gif

Pirkau as ja Vilniuj-Zapyskio medelyne, kuris buvo Ukmerges gatveje. Taciau dabar jau nera cia to filijalo. Maciau-kad butent tokias parduoda "Sibirkos rozyne". Vienas minusas sitos vijoklines rozes-kad zydi tik viena karta sad.gif Bet siais metais salia jos pasodinau "Simpathy", kuri zydi maziau, bet pakartotinai. Tai ziuresim, kas gausis. O plusas didelis Flamentaz rozes, kad ji atspari musu salciams, tai as jos nedengiu, tik uzpilu saknis durpemis. O zydi ji tik ant antrameciu ir senesniu saku.
Atsakyti
aciu uz issamu komentara, tikrai grazu, galetu zydeti istisa sezona.
Atsakyti
Pas mane netikroji miltligė ant visų rožių ir ne tik jų. Nors vos matomas apnašas, bet skabiau lapus kibirais, tiek mažai sveikų lapų buvo. Rankos subraižytos - grįžau iš sodo kaip po karo. bash.gif

QUOTE(-Ožiaragė- @ 2014 06 26, 14:18)
Mano terasos mylimukė  wub.gif

user posted image

Graži tokia koralinė spalva wub.gif
Pavadinimą žinot?
Atsakyti
Grazuole ta Flamentantz wub.gif Tikiuosi, manoji irgi tokia bus po poros metu ax.gif
O as klausimeli turiu. Gal kuri White New Dawn auginate? user posted image ar sitas pumpuras i White New Dawn pumpurus panasus? Mane baime ima, kad sumaise sodinukus vienas rozynas g.gif , nes man cia i balta roze nelabai panasu...o taip letai tas pumpurelis auga, kad jau netveriu blush2.gif nepaklausus blush2.gif
Atsakyti
Man tai ziaurei nesiseka su rozem,pirkau 12,pernai liko 10, siemet teturiu 6, net nezinau kaip jas puoselet,ir ko joms truksta,o gal visko per daug?? verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Sebile @ 2014 06 27, 23:18)
Man tai ziaurei nesiseka su rozem,pirkau 12,pernai liko 10, siemet teturiu 6, net nezinau kaip jas puoselet,ir ko joms truksta,o gal visko per daug?? verysad.gif

Sia ziema tikrai nemazai roziu issalo. Bet reiketu atsakyti ir i kitus klausimus - ar „teisingai” pasodinta, ar pries ziema spejo uzauginti gera saknyna ir sutvirtejo patys sodinukai, o gal rinkotes gana neatsarias salciams (ar ne Jus AH myletoja), gal vieta, kur smarkus vejai, nieks neuzstoja ir t.t. Perdaug irgi gali buti, pavyzdziui, trasu vasaros antroj pusej ir rudeni. Taip pat per anksti ir per daug „uzklotos” ziemos miegui.
Klausimu daug, bet linkiu visgi rast priezasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssmm202 @ 2014 06 27, 14:38)
Pas mane netikroji miltligė ant visų rožių ir ne tik jų. Nors vos matomas apnašas, bet skabiau lapus kibirais, tiek mažai sveikų lapų buvo. Rankos subraižytos - grįžau iš sodo kaip po karo.  bash.gif
Graži tokia koralinė spalva  wub.gif
Pavadinimą žinot?

Pavadinimas - Sommersonne ® . Zinokit spalva kintanti, kai skleidziasi buna koraliniai, po to po truputi rausveja. Pirkau is Sibirkos http://www.rozes.lt/...ommersonne.html
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2014 06 28, 00:46)
ar sitas pumpuras i White New Dawn pumpurus panasus? Mane baime ima, kad sumaise sodinukus vienas rozynas  g.gif , nes man cia i balta roze nelabai panasu...o taip letai tas pumpurelis auga, kad jau netveriu blush2.gif nepaklausus  blush2.gif

Aš auginu, pavasarį sodinau iš Sibirkos pirktą. Pumpuras identiškas, jei supainiota, tai ir maniškė biggrin.gif . Dar pirkau New dawn, tai jos pumpurai žalsvai rausvi, žiedas baltas buvo (kelis nenuskabiau). Dabar pažiūrinėjau nuotraukas, kad gal aš jas vietom sumaišiau sodindama g.gif , taikiau New dawn labiau į pavėsį. Lauksiu prasiskleidžiant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sat: 28 birželio 2014 - 21:46