grazu, kai tiek daug ziedu
kiek jau metu roze auga toje vietoje?
Mano terasos mylimukė
QUOTE(Rudojilape @ 2014 06 26, 18:43)
Net paciai keista pasidare, kad jai tik 4 metai(ji buvo nupirkta ir pasodinta
tikrai graziai nuaugo per kelerius metus. is kur ja pirkot? nu labai jau isigeidziau tokios
QUOTE(b.kite @ 2014 06 27, 12:25)
tikrai graziai nuaugo per kelerius metus. is kur ja pirkot? nu labai jau isigeidziau tokios
Pirkau as ja Vilniuj-Zapyskio medelyne, kuris buvo Ukmerges gatveje. Taciau dabar jau nera cia to filijalo. Maciau-kad butent tokias parduoda "Sibirkos rozyne". Vienas minusas sitos vijoklines rozes-kad zydi tik viena karta Bet siais metais salia jos pasodinau "Simpathy", kuri zydi maziau, bet pakartotinai. Tai ziuresim, kas gausis. O plusas didelis Flamentaz rozes, kad ji atspari musu salciams, tai as jos nedengiu, tik uzpilu saknis durpemis. O zydi ji tik ant antrameciu ir senesniu saku.
aciu uz issamu komentara, tikrai grazu, galetu zydeti istisa sezona.
Pas mane netikroji miltligė ant visų rožių ir ne tik jų. Nors vos matomas apnašas, bet skabiau lapus kibirais, tiek mažai sveikų lapų buvo. Rankos subraižytos - grįžau iš sodo kaip po karo.
Graži tokia koralinė spalva
Pavadinimą žinot?
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2014 06 26, 14:18)
Pavadinimą žinot?
Grazuole ta Flamentantz Tikiuosi, manoji irgi tokia bus po poros metu
O as klausimeli turiu. Gal kuri White New Dawn auginate? ar sitas pumpuras i White New Dawn pumpurus panasus? Mane baime ima, kad sumaise sodinukus vienas rozynas , nes man cia i balta roze nelabai panasu...o taip letai tas pumpurelis auga, kad jau netveriu nepaklausus
O as klausimeli turiu. Gal kuri White New Dawn auginate? ar sitas pumpuras i White New Dawn pumpurus panasus? Mane baime ima, kad sumaise sodinukus vienas rozynas , nes man cia i balta roze nelabai panasu...o taip letai tas pumpurelis auga, kad jau netveriu nepaklausus
Man tai ziaurei nesiseka su rozem,pirkau 12,pernai liko 10, siemet teturiu 6, net nezinau kaip jas puoselet,ir ko joms truksta,o gal visko per daug??
QUOTE(Sebile @ 2014 06 27, 23:18)
Man tai ziaurei nesiseka su rozem,pirkau 12,pernai liko 10, siemet teturiu 6, net nezinau kaip jas puoselet,ir ko joms truksta,o gal visko per daug??
Sia ziema tikrai nemazai roziu issalo. Bet reiketu atsakyti ir i kitus klausimus - ar teisingai pasodinta, ar pries ziema spejo uzauginti gera saknyna ir sutvirtejo patys sodinukai, o gal rinkotes gana neatsarias salciams (ar ne Jus AH myletoja), gal vieta, kur smarkus vejai, nieks neuzstoja ir t.t. Perdaug irgi gali buti, pavyzdziui, trasu vasaros antroj pusej ir rudeni. Taip pat per anksti ir per daug uzklotos ziemos miegui.
Klausimu daug, bet linkiu visgi rast priezasti
QUOTE(ssmm202 @ 2014 06 27, 14:38)
Pas mane netikroji miltligė ant visų rožių ir ne tik jų. Nors vos matomas apnašas, bet skabiau lapus kibirais, tiek mažai sveikų lapų buvo. Rankos subraižytos - grįžau iš sodo kaip po karo.
Pavadinimą žinot?
Pavadinimą žinot?
Pavadinimas - Sommersonne ® . Zinokit spalva kintanti, kai skleidziasi buna koraliniai, po to po truputi rausveja. Pirkau is Sibirkos http://www.rozes.lt/...ommersonne.html
QUOTE(Vilhelmina @ 2014 06 28, 00:46)
ar sitas pumpuras i White New Dawn pumpurus panasus? Mane baime ima, kad sumaise sodinukus vienas rozynas , nes man cia i balta roze nelabai panasu...o taip letai tas pumpurelis auga, kad jau netveriu nepaklausus
Aš auginu, pavasarį sodinau iš Sibirkos pirktą. Pumpuras identiškas, jei supainiota, tai ir maniškė . Dar pirkau New dawn, tai jos pumpurai žalsvai rausvi, žiedas baltas buvo (kelis nenuskabiau). Dabar pažiūrinėjau nuotraukas, kad gal aš jas vietom sumaišiau sodindama , taikiau New dawn labiau į pavėsį. Lauksiu prasiskleidžiant.