QUOTE(Nuo jūros @ 2014 06 17, 20:53)
Sveikos rožių mylėtojos nežinau kur ieškoti pagalbos, gal Jūs padėsite? Esu dar visai "žalia" rožių auginime, pas mane antrametės rožės, pirktos iš Sibirkos. Bandžiau naikinti amarus su skiestu Fairy (kažkur girdėjau, kad padeda), bet labai pakenkiau ir rožėms - nurudavo visi lapai, kai kurie ir sudžiūvo visai . Dupuy Jamain net ir pumpurus numetė Be to, po kurio laiko ant visų rožių lapų atsirado ir juodų dėmių. Spėlioju, ar čia vis Fairy kaltė, ar čia ir kitos ligos puola? Ir ką toliau daryti?
Ar kas nors naudojate tą nelemtą Fairy amarų naikinimui? Tiesa, pas mane Elegantyne, Louise Odier, Dupuy Jamain ir Jacques Cartier. Šitos Cartier lapai nukentėjo labiausiai Ji dabar visa ruda, o ne žalia...
Ar kas nors naudojate tą nelemtą Fairy amarų naikinimui? Tiesa, pas mane Elegantyne, Louise Odier, Dupuy Jamain ir Jacques Cartier. Šitos Cartier lapai nukentėjo labiausiai Ji dabar visa ruda, o ne žalia...
Aš naudoju močiutės metodą: tabako tirpalas ryte ir vakare. Tik nestiprus, nes nudegina uglius. Man padeda, svarbu nupurkšti tada kai nēra saulės.