Jau prazydo Louise Odier:
Papildyta:
Ir dar is arciau:
QUOTE(akvilyte @ 2014 06 15, 12:21)
kazi kaip ilgai sitos ziedai laikosi??? ar nenuruduoja nuo lietaus??? nerandu jokios dailios baltos rozes o sita tai mmmm
Atrodo, ji giminaitė Marie Rose Tada laikysis neilgai. Parašysiu, kai pradės byrėti. Aš irgi ieškau gražios baltos ilgai žydinčios. Dideles viltis dedu į Artemis. Gal rudeniui žieduką parodys.
Karambole, kaip noriu tokio grožio Gaila, kad žydi tik vieną kartą... O gal vienas kitas žiedukas kartoja?
Išskleidė vieną žiedą Don Juan, nerealaus grožio. Bet palauksiu kitų, nes netikiu, kad tokia aksominė vyšninė spalva gali būti. Gal apdžiūvę kiek žiedlapiai buvo.
Auginu Athena baltą, tikras rožės žiedas. Gaila dabar nužydėjo.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 06 15, 23:03)
Atrodo, ji giminaitė Marie Rose Tada laikysis neilgai. Parašysiu, kai pradės byrėti. Aš irgi ieškau gražios baltos ilgai žydinčios. Dideles viltis dedu į Artemis. Gal rudeniui žieduką parodys.
Karambole, kaip noriu tokio grožio Gaila, kad žydi tik vieną kartą... O gal vienas kitas žiedukas kartoja?
Artemis turiu... Bet naujokės jos pas mane. Tai nelabai dar tą savo grožį parodys... Na, brinksta pumpurai jau, leidau žydėti..
Winchester Cathedral tikrai yra Mary Rose sportas, tad žydėjimas bus panašus. Mačiau, kad pas mane ji žydėjo, bet reikės ryt pažiūrėti ar dar tebežydi. Pažiūrėsiu kaip tie žiedai.
Jediara, antroje nuotraukoje ar tik ne Augusta Luise? Trečioje, jei tai nemažas krūmas galėtų būti Gräfin Astrid von Hardenberg.
Jediara, antroje nuotraukoje ar tik ne Augusta Luise? Trečioje, jei tai nemažas krūmas galėtų būti Gräfin Astrid von Hardenberg.
Dalele, man atrodo, kad Augustos Luisos kiek kitaip žiedlapiai sudėlioti Tuoj sužydės pas mane, galima bus palyginti.
Tikrai, Vinčesteris pradėjo byrėti šiandien. Gaila O balta Iceberg žiedo grožiu netraukia iki angliškų.
Tuoj pas mane išsiskleis pernai dar žiedų neparodžiusios naujokės. Kai kurių jau pumpurai atrodo įspūdingai.
Tikrai, Vinčesteris pradėjo byrėti šiandien. Gaila O balta Iceberg žiedo grožiu netraukia iki angliškų.
Tuoj pas mane išsiskleis pernai dar žiedų neparodžiusios naujokės. Kai kurių jau pumpurai atrodo įspūdingai.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 06 16, 22:14)
na va,kaip skiriasi nuomones, as turiu Iceberg, taip man jos tas baltumas,akinatis patiko, ir ziedai, ir pats krumas grazus, tai dar dvi pasisodinau