Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 13

Jau prazydo Louise Odier:
user posted image
Papildyta:
Ir dar is arciau:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2014 06 15, 23:03)
Jau prazydo Louise Odier:

Nuostabi wub.gif

O čia keletas "bevardžių" smile.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 06 15, 12:21)
kazi kaip ilgai sitos ziedai laikosi??? ar nenuruduoja nuo lietaus??? nerandu jokios dailios baltos rozes doh.gif  o sita tai mmmm  wub.gif

Atrodo, ji giminaitė Marie Rose g.gif Tada laikysis neilgai. Parašysiu, kai pradės byrėti. Aš irgi ieškau gražios baltos ilgai žydinčios. Dideles viltis dedu į Artemis. Gal rudeniui žieduką parodys.
Karambole, kaip noriu tokio grožio wub.gif Gaila, kad žydi tik vieną kartą... O gal vienas kitas žiedukas kartoja?
Išskleidė vieną žiedą Don Juan, nerealaus grožio. Bet palauksiu kitų, nes netikiu, kad tokia aksominė vyšninė spalva gali būti. Gal apdžiūvę kiek žiedlapiai buvo.
Atsakyti
Tai kad Louise Odier zydi iki salnu mirksiukas.gif Aisku, birzeli ji zydi gausiausiai, bet po to visa vasara be ziedu nebuna...
Atsakyti
Mano Leo da Vinci lygiai taip,kaip is Kaimo rase- dabar zydi apie 40cm aukstyje, bet jau viena saka su pumpurais „sove” apie 100cm. Genejimas - formuojant grazu kupsta, man dar aukstasis pilotazas...
Atsakyti
Auginu Athena baltą, tikras rožės žiedas. Gaila dabar nužydėjo.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 06 15, 23:03)
Atrodo, ji giminaitė Marie Rose g.gif Tada laikysis neilgai. Parašysiu, kai pradės byrėti. Aš irgi ieškau gražios baltos ilgai žydinčios. Dideles viltis dedu į Artemis. Gal rudeniui žieduką parodys.
Karambole, kaip noriu tokio grožio wub.gif Gaila, kad žydi tik vieną kartą... O gal vienas kitas žiedukas kartoja?

Artemis turiu... mirksiukas.gif Bet naujokės jos pas mane. Tai nelabai dar tą savo grožį parodys... ax.gif Na, brinksta pumpurai jau, leidau žydėti.. blush2.gif
Atsakyti
Winchester Cathedral tikrai yra Mary Rose sportas, tad žydėjimas bus panašus. Mačiau, kad pas mane ji žydėjo, bet reikės ryt pažiūrėti ar dar tebežydi. Pažiūrėsiu kaip tie žiedai.
Jediara, antroje nuotraukoje ar tik ne Augusta Luise? Trečioje, jei tai nemažas krūmas galėtų būti Gräfin Astrid von Hardenberg.
Atsakyti
Dalele, man atrodo, kad Augustos Luisos kiek kitaip žiedlapiai sudėlioti g.gif Tuoj sužydės pas mane, galima bus palyginti.
Tikrai, Vinčesteris pradėjo byrėti šiandien. Gaila verysad.gif O balta Iceberg žiedo grožiu netraukia iki angliškų.
Tuoj pas mane išsiskleis pernai dar žiedų neparodžiusios naujokės. Kai kurių jau pumpurai atrodo įspūdingai.
Atsakyti
latviška nežiniukė krūminė, o kvepianti, o graži... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 06 16, 22:14)
  O balta Iceberg žiedo grožiu netraukia iki angliškų.
.

na va,kaip skiriasi nuomones, as turiu Iceberg, taip man jos tas baltumas,akinatis patiko, ir ziedai, ir pats krumas grazus, tai dar dvi pasisodinau wub.gif
Atsakyti
turiu atliekamu augalų žymeklių
Atsakyti