Kas per groziai pas jus...
Pas mane Quen of england atrodo ir Scarlet dar tokios maziukes,sakeles tik isleide,
Galvojau,kad op ir uzaugs ir ziedais apsipils...
As palaistau beveik kasdien,tik galvoju ar ne per daznai???
Atsikrauscius buvo vienas kaip krumas,sakos apie 150cm retos mazai issisakojusios,neisivaidzduoju kas is jos bus,nes ant daugumos saku tik atsiranda pumpuriukai lapuku ir sudziuva,tas sakas ant kuriu sitaip visi sudziudavo nukirpau isvis salin beveik palei zame,palikau kelias tik kur sprogsta lapukai jau maziukai/pastoviai puola visokie biesai,amarai,zalios muselikes,plaunu vis muilu,gaila ismest,maza koks grozis bus...
QUOTE(jediara @ 2014 06 12, 12:37)
Ne, nu Bet kokia graži ir įdomi.. gausit pažindintis ir spėliot pagal krūmo, žiedų formą
Klausti, kur pirkot turbūt beprasmiška
Sveikos merginos,
esu dar visai naujokė, tik šiemet pradėjau draugystę su rožėmis Turiu kelias MARIATHERESA. Pakonsultuokit biškiuką ar nužydėjus reikia nukirpti žiedus, ar palikt nubyrėti? Antrametės jos pas mane, žydi nemažai, bet labai nusvyra visos šakos nuo žiedų, gulasi tiesiog ant žemės.
Kažin taip visada bus ar vėliau, kai sutankės, sutvirtės krūmai laikysis tvirčiau?
esu dar visai naujokė, tik šiemet pradėjau draugystę su rožėmis Turiu kelias MARIATHERESA. Pakonsultuokit biškiuką ar nužydėjus reikia nukirpti žiedus, ar palikt nubyrėti? Antrametės jos pas mane, žydi nemažai, bet labai nusvyra visos šakos nuo žiedų, gulasi tiesiog ant žemės.
Kažin taip visada bus ar vėliau, kai sutankės, sutvirtės krūmai laikysis tvirčiau?
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 06 14, 20:50)
Winchester Katedral
Lietus truputį žemėm aptaškė Bremeno muzikantus
Lietus truputį žemėm aptaškė Bremeno muzikantus
Bet tokios mažutės jūsų rožės? Pirmametės?
Maniškis Bremenas stovi, nei gyvas, nei miręs, bet lyg jau pajudėjo pumpurėliai (sodinta prieš mėnesiuką).. gyvas, bet labai lėtas
QUOTE(Gyvaciuke89 @ 2014 06 13, 08:43)
Galvojau,kad op ir uzaugs ir ziedais apsipils...
Ant daugumos saku tik atsiranda pumpuriukai lapuku ir sudziuva, zame,palikau kelias tik kur sprogsta
Ant daugumos saku tik atsiranda pumpuriukai lapuku ir sudziuva, zame,palikau kelias tik kur sprogsta
Pirmais metais tai tikrai neapsipils ziedais.Pagal rekomendacijas,pirmametems reiketu neleisti zydeti.
Kasdien laistyti tikrai nereikia, geriau retai ir gausiai.
Gali buti,kad buvo pasale, dar bande sprogti,bet jau neuzteko jegu. Arba pjuklelis pasidarbavo.
Aciu uz grazius vaizdus visoms
Miniatiūrinės ir Vinčesteris antrametės. Muzikantai ir Soleiro šiemet sodintos, nukirptos ir spėjo išleisti po žiedą. Čia man pasidžiaugimui. Tuoj bus nuskinti, ir iki rudens ramiai augs.
O kokio ūgio pas kitas Vinčesteris užauga? Pas mane taip įdomiai, žiedai sukraunami žemai, ūgliai išsitempia iki rudens gana ilgi, žiema gerokai nušąla ir vėl iš pradžių. Va, dabar Leonardo da Vinci žydės gal 40 cm aukščio, o naujos šakos tuoj šaus iki metro.. Tada iš nužydėjusių šakų pradės augti šoninės šakelės su pumpurais ir krūmai kito žydėjimo metu bus keliaaukščiai. Tik kaip suvienodinti?
Gal dėl to, kad sausoka pas mane buvo. Šiemet padarėme atraminę sienelę išilgai rožyno, gal laikysis drėgmė.
O kokio ūgio pas kitas Vinčesteris užauga? Pas mane taip įdomiai, žiedai sukraunami žemai, ūgliai išsitempia iki rudens gana ilgi, žiema gerokai nušąla ir vėl iš pradžių. Va, dabar Leonardo da Vinci žydės gal 40 cm aukščio, o naujos šakos tuoj šaus iki metro.. Tada iš nužydėjusių šakų pradės augti šoninės šakelės su pumpurais ir krūmai kito žydėjimo metu bus keliaaukščiai. Tik kaip suvienodinti?
Gal dėl to, kad sausoka pas mane buvo. Šiemet padarėme atraminę sienelę išilgai rožyno, gal laikysis drėgmė.
grazu ziedai
as dar neturiu ju tik spalva jau rodantys pumpurai
laukiam laukiam foto, rodykit ka turit taip smagu pasidziaugti kartu
as dar neturiu ju tik spalva jau rodantys pumpurai
laukiam laukiam foto, rodykit ka turit taip smagu pasidziaugti kartu
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 06 14, 19:50)
Winchester Katedral
kazi kaip ilgai sitos ziedai laikosi??? ar nenuruduoja nuo lietaus??? nerandu jokios dailios baltos rozes o sita tai mmmm