Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 13

Padekit smile.gif kas cia per grazuoles galetu but? ACIUUUU smile.gif

http://www.biflora.l...a...=img&id=213
Atsakyti
gal kas auginate Lady Emma Hamilton
pakomentuokit kaip si roze?
Atsakyti
Karambole,o kaip tos grazuolės aichos šakų ar nereikia paramstyti,atrodo tokio sunkios sakos nuo ziedų,lb tokios norėciau.Ji kaip parko rozė skaitos ar klystu,apsvieskit prasau naujokę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 05 29, 19:03)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  First Lady šiemet nusipirkau, kadangi žiedas buvo jau prie išsiskleidimo, tai palikau. Sužydo ir likau be žado wub.gif  wub.gif  wub.gif Summer Song pernai vieną žiedą parodė, irgi be galo graži. Pastela nebloga, daug žiedukų.
Galėjai paimti dar Jubilaumrose du Prince De Monaco, mačiau vakar kelios buvo ir iš AH Double Delight smile.gif Būtų didesnė įvairovė. Nebent iš geltonų ko norėtum, mačiau buvo Charlote ir The Piligrim, o gal jau nebėra g.gif
Braškinę aš irgi šiemet pirkau, Stawbery Hill lyg tai vadinasi. biggrin.gif

Pagooglinau, zandikaulis atvipo nuo grozio wub.gif wub.gif
aciuks.gif aciuks dideliausias. vedi is kelio mane, Is kaimo lotuliukas.gif Bet malonus tie klyskeliai rozemis nukloti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Geltonu nenoriu, bet kitas paryskintas uzsirasiau, pirksiu rytoj. Tikiuosi rytoj spesiu iki 14 val sturmuoti turgu. O zadejau rudens palaukti ax.gif ax.gif ax.gif Gerai, kad orai atvesu, kaip pagal uzsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Skambute @ 2014 05 29, 19:09)
Padekit smile.gif kas cia per grazuoles galetu but? ACIUUUU smile.gif
http://www.biflora.l...a...=img&id=213

ta šviesi labai panaši į mano auginamą "Queen of Sweden", o tamsesnė gali būti keletas variantų, nuotraukose priklausomai nuo apšvietimo spalvos varijuoja... pas mane labai panašiai atrodo "Darcey Bussell". Pažiūrėki Davido Austino rožes - ten rasit panašių variantų ne vieną 4u.gif
Atsakyti
Įsigijau Double Delight wub.gif wub.gif
user posted image
Prince De Monaco wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Strawbery Hill wub.gif wub.gif user posted image

Jubilaumsrose penktadienį jau nebeturėjo, dar ieškojau Mary rose, bet tos taip pat šiemet neturėjo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 01 birželio 2014 - 22:16
QUOTE(Para @ 2014 06 01, 22:12)
Įsigijau Double Delight  wub.gif  wub.gif
Prince De Monaco  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Strawbery Hill  wub.gif  wub.gif [img]
Jubilaumsrose penktadienį jau nebeturėjo, dar ieškojau Mary rose, bet tos taip pat šiemet neturėjo  g.gif

Kokie groziai, ojojoj kaip wub.gif Man ypac pirmos dvi tiktu... Kai Is kaimo rase dar laikiausi, o jau po tokiu vaizdu tikriausiai reiks skubiai lekti i turgu. Nors vietos visai nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2014 06 02, 01:09)
Kokie groziai, ojojoj kaip wub.gif  Man ypac pirmos dvi tiktu... Kai Is kaimo rase dar laikiausi, o jau po tokiu vaizdu tikriausiai reiks skubiai lekti i turgu. Nors vietos visai nera  doh.gif

Va čia diena anksčiau pirktos
First lady wub.gif wub.gif
user posted image
Pastela wub.gif wub.gif
user posted image
Summer song wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image

Paskutinioji, tai mano dukrai labiausiai patiko, ji ryškių spalvų gerbėja. O man visos labai gražios, dar negražių neradau lotuliukas.gif Eik į tą turgų, galvos nesuk

Dar ieškojau Mary rose
user posted image
ir Sangerhauser Jubilaumsrose
user posted image

Dabar visas susodinau į bendrą gėlyną prie lelijų, bijūnų, pilarožių ir pentinių, šalavijų ir kt. Vėliau kai jau matysiu aiškias spalvas ir atspalvius reikės suskirstyti ir keliaus į nuolatinę vietą. O kam patiks ten, tai gal ir paliksiu. Pernai išdalinau visus paprastuosius vilkdalgius, tai vietos ir rožėms atsirado.

Adeliuk, nesnausk, eik ir pirk. Dabar dar ir oras tam palankus ax.gif ax.gif ax.gif

Dar turiu dvi vieteles rožių krūmams pasodinti, tai esu apmąstymuose, ką čia dar gražaus nutvėrus ax.gif ax.gif Laisva vieta tuščia negali būti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 02 birželio 2014 - 07:38
na nokie grožiai
pavydu pavydu ir aš dar daug noriu
First lady irgi labai geidžiu, savuos krastuos niekur negavau.
Double Delight irgi buvau nužiurejusi turiu gal panaši Nostalgia
Prince De Monaco wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.kite: 02 birželio 2014 - 08:24
Para, Mary Rose greit žiedai nubyra, tai galima ir kitokios ilgiau žiedus laikančios pasiieškoti.
O Lady Emma Hamilton graži, bet man ir mano kolegei su jomis nesiseka. Kažkodėl niekaip augti nenori, nors tu ką doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, sakykit, prašau, o iki kada galima persodinti iš vienos vietos į kitą rožes. Nemaniau, kad reiks, bet reikia, bijau, kad nenumirtų ,nes jau ruošiasi kitos žydėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 06 02, 10:38)
Para, Mary Rose greit žiedai nubyra, tai galima ir kitokios ilgiau žiedus laikančios pasiieškoti.
O Lady Emma Hamilton graži, bet man ir mano kolegei su jomis nesiseka. Kažkodėl niekaip augti nenori, nors tu ką  doh.gif

Oi kaip ačiū, gerai, kad čia prisigyriau, jūsų visų komentarai vertensi už auksą mirksiukas.gif O kaip chippendale? Dar ir dėl Eden rose suku galvą mastau.gif
Reikės vieną kompaniją labiau į persikinį atspalvį, o kitą į rožinį atspalvį daryti, nes dar gali susipykti lotuliukas.gif
Atsakyti