Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 13

Man amarus eina panaikinti su skiestu indu plovikliu, tinka kad ir Neutral, nustimpa jie nuo jo.
Trecius metus eden rose s..... mala, augina dideliuS stabus ir nulis ziedus, KA DARYTI????Keisti vieta, mesti lauk, ar ????
Ir dar klausimukas, gal kas pasakys kokiu roziu pavadinimu, kuriuos:
1. Zydi ne paliovos
2. Yra rausvos
3. Auga apie 1metra, plius/minus keli cm
4. Tinka musu klimatui.
A?????
DEKUI 4u.gif
Atsakyti
Mano Rokoko rožė jau atsigulė beveik biggrin.gif g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 05 28, 13:38)
Ir dar klausimukas, gal kas pasakys kokiu roziu pavadinimu, kuriuos:
1. Zydi ne paliovos
2. Yra rausvos
3. Auga apie 1metra, plius/minus keli cm
4. Tinka musu klimatui.
A?????
DEKUI 4u.gif

Ir aš to pačio norėjau paklausti, lauksiu ir aš atsakymo, gal kas ką patars ax.gif
Atsakyti
Turejau omeny "be paliovos" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 28 gegužės 2014 - 14:44
Laba diena roziu myletojoms,

Norejau paklausti, gal kuri zinoti ar yra kokia vijokline roze, kuri zydetu visa vasara, o dar geriau-iki salnu(geriausiai raudonos spalvos ziedais)?
Atsakyti
Na, nėra tokių rožių "be paliovos". Visos daro trumputę pertrauką, kitos ilgesnę. Dar reikėtų žiūrėti, kiek laiko žiedas laikosi. Pas kai kurias 2-5 dienos, o pas kitas ir beveik mėnesį.
Daug floribundinių greitai pailsi ir vėl žydi. Leonardo da vinci gal savaitės pertrauką daro po pirmo žydėjimo, jo žiedai labai ilgai laikosi, tai pradeda žiedlapiai byrėti ir tuo pačiu laiku jau iš šoninių šakelių nori skleistis. Dar gerai žydi Heimatmelodie, bet jos spalva daugiau raudona, nei rožinė. Iš krūminių man gerai pakartotinai žydi Mary Rose.
Raudona vijoklinė - Sympatie, bet irgi daro pertrauką. Rosarium Ueterseen turi daugiau rožinės spalvos, pertrauka trumpesnė. Pas mane pernai žydėjo ir trečią kartą.
Atsakyti
ACIUKAS labai
Atsakyti
Is kaimo, aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kas turite Eden rose, kaip jos Jums, patinka, gerai auga, ZYDI????
Atsakyti
Sumasčiau, kad noriu rožinių rožių. Plotas nedidelis, tilps toje vietoje tik keli krūmeliai. Galvojau, kad bus lengviau. Vienos veislės nenoriu, o jei žiūriu kelias, tai atspalviai neaišku ar tinka. Leonardo da Vinci, vienur ryškiai rožinė, kitur atsiverčiu, jau visai neberyški. Galvojau gal tiktų Leonardas su Mary, tai jau visai niekas neaišku doh.gif doh.gif Baigiu pasiklysti toje spalvų jūroje, nors pasiūla nedidelė doh.gif Na gal iki rudens ką nors išsirinksiu mastau.gif
Kuzdaite, tamsta irgi paieškose gražiausių gėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 29 gegužės 2014 - 12:21
Turėjau pertrauką, tai per ją nulėkiau į žemdirbių turgų, galvojau, pasidomėsiu koks asortimentas. Tai baigėsi mano domėjimasis tuo, kad nusipirkau tris rožes : Firs lady, Pastela ir Summer song ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif . Gi kai pasakė, kad 12 ;lt. taigi nuodėmė nepirkti, va ir susigundžiau. Dar mąsčiau apie eden rose, bet jau pagalvojau, kad pirmai pradžiai užteks. Pagalvojau, kad jeigu pjausis spalvos tarpusavyje, gi galėsiu ir prie braškių pasisodinti, su jomis tai jau tikrai jos derinsis lotuliukas.gif
Gal kas auginat jas, kokie atsiliepimai? Ar labai prašoviau pasiskubinusi? g.gif
Atsakyti
Ieskau ir as roziu, vietoje Eden rose, man butu gerai ir jos, bet sakiau, augina stiebus ir nezydi.......Kazkokios keistos....
Da Vinci ir mane domina, kazin sodoroze.lt turi? g.gif Reikes pasiziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 05 29, 14:13)
Turėjau pertrauką, tai per ją nulėkiau į žemdirbių turgų, galvojau, pasidomėsiu koks asortimentas. Tai  baigėsi mano domėjimasis tuo, kad nusipirkau tris rožes : Firs lady, Pastela ir Summer song  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif . Gi kai pasakė, kad 12 ;lt. taigi nuodėmė nepirkti, va ir susigundžiau. Dar mąsčiau apie eden rose, bet jau pagalvojau, kad pirmai pradžiai užteks.  Pagalvojau, kad jeigu pjausis spalvos tarpusavyje, gi galėsiu ir prie braškių pasisodinti, su jomis tai jau tikrai jos derinsis  lotuliukas.gif
Gal kas auginat jas, kokie atsiliepimai? Ar labai prašoviau pasiskubinusi?  g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif First Lady šiemet nusipirkau, kadangi žiedas buvo jau prie išsiskleidimo, tai palikau. Sužydo ir likau be žado wub.gif wub.gif wub.gif Summer Song pernai vieną žiedą parodė, irgi be galo graži. Pastela nebloga, daug žiedukų.
Galėjai paimti dar Jubilaumrose du Prince De Monaco, mačiau vakar kelios buvo ir iš AH Double Delight smile.gif Būtų didesnė įvairovė. Nebent iš geltonų ko norėtum, mačiau buvo Charlote ir The Piligrim, o gal jau nebėra g.gif
Braškinę aš irgi šiemet pirkau, Stawbery Hill lyg tai vadinasi. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 29 gegužės 2014 - 17:04