Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 13

QUOTE(Dalelė @ 2014 05 27, 09:08)
Šiemet amarų antplūdis  doh.gif  Kažkaip nesiryžau purkšti Actara, nes paukščiai po rožes varinėja, kirmėliukus renka, tai amarus galabiju vandens srove. Greita ir efektyvu. Du vakarai pasidarbavimo su vandens šlanga ir amarų beveik nėra  bigsmile.gif Mano rožės jau skliedžiasi.

thumbup.gif šaunuolė... pagarba... 4u.gif Gerbiu mąstančius žmones, kuriems rūpi gamta, ir kurie nesirenka lengviausio varianto- nupirkau baisių nuodų ir nupurškiau... o kad sunaikina ir naudingus vabzdžius, nesvarbu... verysad.gif
Atsakyti
Mano "laukinukė" žydi

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 05 27, 09:28)
Mano "laukinukė" žydi

gražu smile.gif

Manoji po namų langais(čia daugiabutyje) ir laukinukė smile.gif dar tik pumpuriuojasi, bet žiūriu amarai pulti pradėjo verysad.gif . Dar po langais kitoje pusėje ruošiasi žydėti raudona ir rožinė, jos ir laukinukės, turbūt. Nes bobulytės ateina, iškasa po pora šakų ir taip jos keliauja prie visų įėjimų ir už namo po bobučių ir ne bobučių dar tongue.gif - beveik visas namas jau "žydi" kai ateina laikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2014 05 27, 10:37)
gražu  smile.gif

Manoji po namų langais(čia daugiabutyje) ir laukinukė  smile.gif dar tik pumpuriuojasi, bet žiūriu  amarai pulti pradėjo  verysad.gif .  Dar po langais kitoje pusėje ruošiasi žydėti raudona ir rožinė, jos ir laukinukės, turbūt. Nes bobulytės ateina, iškasa po pora šakų ir taip jos keliauja prie visų įėjimų ir už namo po bobučių ir ne bobučių dar  tongue.gif - beveik visas namas jau "žydi" kai ateina laikas  thumbup.gif

Pas mane taip pat puolė amarai, bet nupurškiau Actara - viskas susitvarkė smile.gif
Tai visai turėtų būti gražu, kai prie kiekvienos laiptinės žydi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 05 27, 09:58)
Pas mane taip pat puolė amarai, bet nupurškiau Actara - viskas susitvarkė smile.gif
Tai visai turėtų būti gražu, kai prie kiekvienos laiptinės žydi  thumbup.gif

Labai labai gražu, dar ta raudona spalva wub.gif , o aš turiu actaros 2 pakelius ir jau gaila naudoti,nes daugiau nėr iš kur paimti blush2.gif , galvoju kol dar galim su jais pakovoti bandysiu taip, o jei jau bus amen tai purkšiu ir aš.
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2014 05 27, 11:31)
Labai labai gražu, dar ta raudona spalva  wub.gif , o aš turiu actaros 2 pakelius ir jau gaila naudoti,nes daugiau nėr iš kur paimti  blush2.gif , galvoju kol dar galim su jais pakovoti bandysiu taip, o jei jau bus amen tai purkšiu ir aš.

Ne problema jos gauti, reikia tik turguje paklausti wink.gif
Įdėkite foto,kai žydės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 27 gegužės 2014 - 09:43
QUOTE(jediara @ 2014 05 27, 10:43)
Ne problema jos gauti, reikia tik turguje paklausti wink.gif
Įdėkite foto,kai žydės  smile.gif

Aišku, gerai, tik niekaip neina man pamažinti ntr. Pataisė telefoną ir laaabai didelės nustatytos, kad ir kiek karpau - neišeina, iškraip psl., lauksiu vaikų, kol pareis blush2.gif
Atsakyti
Siemet ant roziu visiskai nemaciau amaru blink.gif ant tame paciame gelyne auganciu veroniku- milijonai doh.gif nutariau, kad amarai tiesiog skanesnius augalus pasirinko ant sito svedisko stalo. nes pernai/uzpernai- negalejau niekaip be actaros. plaudavau muilu ryta vakara, vandeniu, visaip- paskui primeciu, kad rozems galvas plaunu dazniau nei sau ir nusipirkau actaros.
mano roziu dar nei pumpuru nesimato. tik nuo zemes bando atsiplest ir mase auginasi. greiciausiai cia del tu stipriu geguzio salnu( pas mane iki-8 stuktelejo) kai visas iki zemes nusalo. roziu jauni ugliukai irgi stipriai nukentejo.
toliau stebiu kaip visi kas netingi stengiasi mano rozes uzgozti doh.gif salavijai- gigantai, veronikos- gigantai, apie sinavadus isvis patyliu unsure.gif buvo tarp roziu 1.20 tarpas. uzpernai i ta vieta ikisau sinavado daigeli. tai va dabar turiu metro plocio ir tiek pat aukscio kruma, kuris sau tas abi rozes po sijonu pasikises unsure.gif teks kazka mastyt. arba iskeldint didziuosius kaimynus, palikus tik visiska smulkme arba rozes kazkur iskelti.
Atsakyti
Sveikos, o as NeemAzal nupurskiau rozes, raso, kad naturalus skystis naikinantis amarus, ar tiks? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2014 05 27, 12:48)
Sveikos, o as NeemAzal nupurskiau rozes, raso, kad naturalus skystis naikinantis amarus, ar tiks? wub.gif

Tam kartui... Po lietaus vėl būna aplipę doh.gif Aš tai renku juos rankom (kai tokie kiekiai, tai vos ne gabalais nusiima), kartais nuplaunu vandens srove (tik bjaurybės skruzdės tuoj vėl užneša). Nesinori nuodyt boružių ir auksakių... Šiemet kenkėjų tikrai daug, bet tikiuosi praeis pirmasis antplūdis, paaugs nauja jų valgytojų partija - ir apmažės
Atsakyti
https://www.youtube....p;v=i0j7D0RREcM
Atsakyti
Labas merginos, labai noreciau suzinote kokie pavadinimai siu groziu? Gal kas padesite, aciu smile.gif

http://www.biflora.l...a...=img&id=213
Atsakyti