Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 13

Rožių jauni ūgliai pavytę, o ūglio centre, kur turėtų būti žiedas kažkas joduoja? Ar tai ūglinis pjūklelis? Kaip su juo geriausia kovoti?
Iš anksto dėkoju už atsakymus
Atsakyti
QUOTE(Visenta @ 2014 05 23, 09:53)
Rožių jauni ūgliai pavytę, o ūglio centre, kur turėtų būti žiedas kažkas joduoja? Ar tai ūglinis pjūklelis? Kaip su juo geriausia kovoti?
Iš anksto dėkoju už atsakymus

ten kur juoduoja nulauzkit ir pamatysit,jeigu pjuklelis,tai bus kiauryme.mano vienais metais taip buvo,tai nulauziau,tuo ir atsipirkau 4u.gif
Atsakyti
Gal patarsit su kuom purkst rozes, nuo visokiu jas griauzianciu bjaurybiu. Nusviro,rankos, bandziau as ekologiskai, rankom, zaliu muilu, tai anais metais viskas kuo puikiausiai, o siemet doh.gif baisuma, ne tik zali vabaliukiai puola buriais, bet ir dar kazkokie, juodi, einu ir einu ratais apie tas rozes ir jauciu ,kad reik chemijos,nieko as cia nesugalvosiu. Tik kokios , decis tinka????
Atsakyti
Luju, decis tinka thumbup.gif Pas mane Actara iš pavasario prapurkšta ir tai vėl amarų pilna.Reikės pakartoti.
Atsakyti
Pasidžiaugsiu,mūsų kiemą jau puošia žydinti Double White,turiu 2 žiedus ir 12 pumpurų kurie neužilgo pražys. wub.gif be galo smagu žiūrėt,ypač kada netekę augint rožių.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 05 25, 09:13)
Pasidžiaugsiu,mūsų kiemą jau puošia žydinti Double White,turiu 2 žiedus ir 12 pumpurų kurie neužilgo pražys. wub.gif be galo smagu žiūrėt,ypač kada netekę augint rožių.

bigsmile.gif laukiam foto... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ssmm202 @ 2014 05 13, 12:32)
Mano rožes jau šalia auganti veronika užkretė, kol kas bandau kovoti su atskiestu pienu. Nepadės bandysiu ir alų  biggrin.gif

bigsmile.gif O kaip alų vartoti? biggrin.gif
Rimtai, kokiom ekologinėm priemonėm galima prieš miltligę sukovoti? Ar chemijos būtinai reik?
Pas man viena šiemet sodinta antrametė, bet tokia nedidelė Europeana kažkokiais baltais pelėsiniais plėmais pasipuošė doh.gif Įdomu, ar galima kaip lengvai išsisukti?

Vakar įgijau mažŪtį knirpsiuką bigsmile.gif Taip aš ano norėjau nuo užpraeito sezono, kai čia temoje buvo girtas išgirtas gražuolis.
Ir kažkokią Bremeno parko rožę. Gal kas auginat? Neradau informacijos blush2.gif . Turėtų būti švelniai rožinė.

Sveikos rožininkės 4u.gif

Atsakyti
Zinoves , sakykit, kas yra rozems, kai ju lapeliai issvieseja, pabala, tampa svieus su ryskiom gyslelem. Ant mano rozes vienos sakos pabalusios , kitos normalios. Kitu roziu taip pat vietomis pabale. Na ten tikrai ne kenkejai, greiciau kazko truksta ar per daug. Nieko ypatingai netresiau, nepurskiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 05 23, 21:43)
Luju, decis tinka thumbup.gif  Pas mane Actara iš pavasario prapurkšta ir tai vėl amarų pilna.Reikės pakartoti.

Ispurskiau vakar tas bjaurybes, dabar ziuresiu ar bus rezultatas
Atsakyti
Zydi manoji Aicha ax.gif
user posted image
Papildyta:
Dar kitu rakursu.... O jei dar ta gaivu citrinini kvapa perteikt galeciau..... Vakar kaimynas net savo zmona bare - kodel pas juos tokios rozes nera, liepe nupirkt lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karambole: 26 gegužės 2014 - 08:29
QUOTE(tyli upė @ 2014 05 25, 09:18)
bigsmile.gif  O kaip alų vartoti?  biggrin.gif
Rimtai, kokiom ekologinėm priemonėm galima prieš miltligę sukovoti? Ar chemijos būtinai reik?
Pas man viena šiemet sodinta antrametė, bet tokia nedidelė Europeana kažkokiais baltais pelėsiniais plėmais pasipuošė  doh.gif Įdomu, ar galima kaip lengvai išsisukti?

Vakar įgijau mažŪtį knirpsiuką  bigsmile.gif Taip aš ano norėjau nuo užpraeito sezono, kai čia temoje buvo girtas išgirtas gražuolis.
Ir kažkokią Bremeno parko rožę. Gal kas auginat? Neradau informacijos blush2.gif . Turėtų būti švelniai rožinė.

Sveikos rožininkės  4u.gif

Bremeno muzikantai wub.gif
http://www.rosebook....tadtmusikanten/
Man ji viena gražiausių rožių. Šiemet jau trečią kartą bandau užsiauginti. Viena prigėrė, nes per polaidį vanduo ilgai užsistovėjo, pernai nukainuotą ant durniaus įsisodinau, sunkiai kvėpavo ir užsilenkė šį pavasarį. Tai šiemet pirkau dar vieną, pasodinau aukštai, turi pagaliau būti tas grožis wub.gif
Šviesūs rožių lapeliai: Kiek žinau pagal kitus augalus, tai nuo kieto vandens chlorozė išsivysto. Yra tokių trąšų, geležies chelatai vadinasi, gal tais bandyti palaistyti g.gif Arba bet kokiais geležies mikroelementais. Gal mačys g.gif
Pas mane kartais taip būna dar tada, kai rožė ruošiasi mirti. Taip Edenas blyškiais lapais vargo, kol po šitos žiemos neatsikėlė blink.gif
Karambole, tiesiog nuostabi rožė wub.gif Visas ilgas šakas dengiat, ar tokios pirmametės ilgos?
Atsakyti
karambole nuostabus vaizdelis, jau uzuodziu bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 05 26, 09:54)

kokia grazuole, viskas noriu, krentu ant nugaros ir oziuojuos
Atsakyti