Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 13

Dalele, ačiū... Na, man graži... wub.gif Bet jau tiek prisižiūrėjau ir prisisvajojau, kad nebežinau ko noriu... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 10 gegužės 2014 - 16:53
QUOTE(Vobla @ 2014 05 10, 17:43)
hmmmm...pirma karta toki dalyka girdziu... g.gif
ar tik girdejot ar esat jau isbande?
  jei veiksminga, tai man tokia alternatyva patiktu. vis ne chemija...

Jei būčiau girdėjusi, tai parašyčiau- girdėjau smile.gif . Ne, ką girdėjau nelabai rašau. Esu išbandžiusi ir ant rožių, ir ant krūminių astrų. Padėjo smile.gif Bet su tuo alumi namiškius esu kaip reikiant išgąsdinusi lotuliukas.gif Pirmą kartą vyrą: ateinu prie jo su dviem bambaliais ir dedu į krepšį su prekėmis.... o jis- tu ką tokį alų gersi fear.gif O antrą kartą anytą. Buvo ji pasilikusi mūsų šunį prižiūrėti ir rado ūkiniame tokio alaus. Pakraupo žiauriai ir kol sulaukė mūsų vos nenumirė (jautri tokia).... po to atsargiai paklausė, kuris iš mūsų pasislėpęs tokį alų geria lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 05 10, 16:58)
kuris iš mūsų pasislėpęs tokį alų geria  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 05 10, 16:58)
Jei būčiau girdėjusi, tai parašyčiau- girdėjau  smile.gif . Ne, ką girdėjau nelabai rašau. Esu išbandžiusi ir ant rožių, ir ant krūminių astrų. Padėjo  smile.gif  Bet su tuo alumi namiškius esu kaip reikiant išgąsdinusi  lotuliukas.gif  Pirmą kartą vyrą: ateinu prie jo su dviem bambaliais ir dedu į krepšį su prekėmis.... o jis- tu ką tokį alų gersi  fear.gif  O antrą kartą anytą. Buvo ji pasilikusi mūsų šunį prižiūrėti ir rado ūkiniame tokio alaus. Pakraupo žiauriai ir kol sulaukė mūsų vos nenumirė (jautri tokia).... po to atsargiai paklausė, kuris iš mūsų pasislėpęs tokį alų geria  lotuliukas.gif

dekui tada- butinai isbandysiu 4u.gif
pas mane nuolat miltlige kabinasi... turiu tokia miltiliges veisykla( vyras bando azuolu plantacija auginti- tai jie nuolat apsimiltuoja) pavejui, kuri visa sklypa ja apkrecia...
Atsakyti
Vobla, ąžuolų miltligė neturėtų kabintis prie rožių. Gal tiesiog vieta palanki, vėjo neužpučiama. Pas mane flioksai, kol augo vėjo perpučiami, nematė negirdėjo miltligės. Pasodinau palei pušų gyvatvorę, pernai vos galo negavo doh.gif
Jaučiu, bus šiemet amarų antplūdis. Jau radau kelis, o buvo purkšta su Actara g.gif
Atsakyti
Jau vyras parupino stipraus alaus, nors ilgai klause, kam man to reikia lotuliukas.gif Amaru labai daug, bet vakar su atskiestu indu plovikliu perejau, siandien jau nustipe, bet puola ir baklazanus, ir paprikas doh.gif
Atsakyti
Pasidziaugsiu - gavau savo biedermaieri thumbup.gif Dar geros moteriskes rekomenduotas honey milk, chery girl ir satchmo. Tik lietus sutrukde pasisodinti. Siumeciai pirkiniai kaip ir baigti. Nors griauzia kirminelis del chipendale ax.gif
Is kaimo, nebepaklausiau,ar dar be siu dvieju ka pirkote?
Kai sodinate pirmametes rozes, jokiu trasu neberiate? Ar kokio condit galima buti imaisyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 10 gegužės 2014 - 22:14
QUOTE(Adeliutė @ 2014 05 10, 23:07)
Pasidziaugsiu - gavau savo biedermaieri  thumbup.gif  Dar geros moteriskes rekomenduotas honey milk, chery girl ir satchmo. Tik lietus sutrukde pasisodinti. Siumeciai pirkiniai kaip ir baigti. Nors  griauzia kirminelis del chipendale  ax.gif
Is kaimo, nebepaklausiau,ar dar be siu dvieju ka pirkote?
Kai sodinate pirmametes rozes, jokiu trasu neberiate? Ar kokio condit galima buti imaisyti?

O kur pirkot, jei ne paslaptys? 4u.gif Nes ieskau cherry girl ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2014 05 11, 09:40)
O kur pirkot, jei ne paslaptys?  4u.gif  Nes ieskau cherry girl ax.gif

aaach, kookia gražuolė... Ir man jau reikia... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokią Cherry Girl pirkote? AH ar floribundinę? O tai kodėl tas kirminelis griauzia del Chipendale? Žiauriai graži rožė smile.gif

user posted imageHosted on Fotki]My Webpage[/URL]

Iš baltų labai graži dar Sebastian Kneipp.

user posted image
Atsakyti
Perkam dideliame geliu turguje - Panevezio Ukininku turguje. Kaip reklama atrodo, bet is tikro pasirinkimas didelis. Roziu sodinukais prekiauja dveji pardavejai (latviskomis).Pas viena net uzsisakyti galima. Taip savo biedermaieri gavau. Ir vaismedziu, ir dekoratyviniu augalu daug, kainos geros.
Dalele, as isivaizdavau, kad nupirko floribundine. Jei AH, tai reiks graust nagus, nes ir pasodinau po vijoklines kojom, kad po pirmos bangos,dziugintu chery ax.gif Nepagalvojau, kad galetu buti ne floribundine.

Siandien siaip ne taip pasodinau savo rozytes. Nuo vakar vis lietus sutrukdydavo.
Grauzia kirminelis del chipendale, gaila, nes taip ir nenusipirkau. Pagalvojau, kad neturiu prie ko derinti. Nebent, kai gilesneje kiemo dalyje baigsis statybos, pasodinsiu kaip atskira akcenta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 11 gegužės 2014 - 20:55
Sveikos zinoves 4u.gif

Turim beda su roze ant koto.... per ziema gyveno garaze prie pliusines temperaturos, ant pavasario pradejo leisti sakelias, lapelius, visai grazia atrode, pradejau pratinti prie laukinio oro po kelias val isnesdamas is garazo, tiesiogines saules negavo, salnu negavo, bet visi lapelai ir jaunos sakeles sunyko verysad.gif
dabar matosi keli tokie mazyciai issigande pumpurelai ir viskas... kas nutiko, kaip ja atgaivinti ? doh.gif
Atsakyti