Dalele, ačiū... Na, man graži... Bet jau tiek prisižiūrėjau ir prisisvajojau, kad nebežinau ko noriu...
QUOTE(Vobla @ 2014 05 10, 17:43)
hmmmm...pirma karta toki dalyka girdziu...
ar tik girdejot ar esat jau isbande?
jei veiksminga, tai man tokia alternatyva patiktu. vis ne chemija...
ar tik girdejot ar esat jau isbande?
jei veiksminga, tai man tokia alternatyva patiktu. vis ne chemija...
Jei būčiau girdėjusi, tai parašyčiau- girdėjau . Ne, ką girdėjau nelabai rašau. Esu išbandžiusi ir ant rožių, ir ant krūminių astrų. Padėjo Bet su tuo alumi namiškius esu kaip reikiant išgąsdinusi Pirmą kartą vyrą: ateinu prie jo su dviem bambaliais ir dedu į krepšį su prekėmis.... o jis- tu ką tokį alų gersi O antrą kartą anytą. Buvo ji pasilikusi mūsų šunį prižiūrėti ir rado ūkiniame tokio alaus. Pakraupo žiauriai ir kol sulaukė mūsų vos nenumirė (jautri tokia).... po to atsargiai paklausė, kuris iš mūsų pasislėpęs tokį alų geria
QUOTE(Dalelė @ 2014 05 10, 16:58)
Jei būčiau girdėjusi, tai parašyčiau- girdėjau . Ne, ką girdėjau nelabai rašau. Esu išbandžiusi ir ant rožių, ir ant krūminių astrų. Padėjo Bet su tuo alumi namiškius esu kaip reikiant išgąsdinusi Pirmą kartą vyrą: ateinu prie jo su dviem bambaliais ir dedu į krepšį su prekėmis.... o jis- tu ką tokį alų gersi O antrą kartą anytą. Buvo ji pasilikusi mūsų šunį prižiūrėti ir rado ūkiniame tokio alaus. Pakraupo žiauriai ir kol sulaukė mūsų vos nenumirė (jautri tokia).... po to atsargiai paklausė, kuris iš mūsų pasislėpęs tokį alų geria
dekui tada- butinai isbandysiu
pas mane nuolat miltlige kabinasi... turiu tokia miltiliges veisykla( vyras bando azuolu plantacija auginti- tai jie nuolat apsimiltuoja) pavejui, kuri visa sklypa ja apkrecia...
Vobla, ąžuolų miltligė neturėtų kabintis prie rožių. Gal tiesiog vieta palanki, vėjo neužpučiama. Pas mane flioksai, kol augo vėjo perpučiami, nematė negirdėjo miltligės. Pasodinau palei pušų gyvatvorę, pernai vos galo negavo
Jaučiu, bus šiemet amarų antplūdis. Jau radau kelis, o buvo purkšta su Actara
Jaučiu, bus šiemet amarų antplūdis. Jau radau kelis, o buvo purkšta su Actara
Jau vyras parupino stipraus alaus, nors ilgai klause, kam man to reikia Amaru labai daug, bet vakar su atskiestu indu plovikliu perejau, siandien jau nustipe, bet puola ir baklazanus, ir paprikas
Pasidziaugsiu - gavau savo biedermaieri Dar geros moteriskes rekomenduotas honey milk, chery girl ir satchmo. Tik lietus sutrukde pasisodinti. Siumeciai pirkiniai kaip ir baigti. Nors griauzia kirminelis del chipendale
Is kaimo, nebepaklausiau,ar dar be siu dvieju ka pirkote?
Kai sodinate pirmametes rozes, jokiu trasu neberiate? Ar kokio condit galima buti imaisyti?
Kai sodinate pirmametes rozes, jokiu trasu neberiate? Ar kokio condit galima buti imaisyti?
QUOTE(Adeliutė @ 2014 05 10, 23:07)
Pasidziaugsiu - gavau savo biedermaieri Dar geros moteriskes rekomenduotas honey milk, chery girl ir satchmo. Tik lietus sutrukde pasisodinti. Siumeciai pirkiniai kaip ir baigti. Nors griauzia kirminelis del chipendale
O kur pirkot, jei ne paslaptys? Nes ieskau cherry girl
QUOTE(ginaja @ 2014 05 11, 09:40)
O kur pirkot, jei ne paslaptys? Nes ieskau cherry girl
aaach, kookia gražuolė... Ir man jau reikia...
Kokią Cherry Girl pirkote? AH ar floribundinę? O tai kodėl tas kirminelis griauzia del Chipendale? Žiauriai graži rožė
Hosted on Fotki]My Webpage[/URL]
Iš baltų labai graži dar Sebastian Kneipp.
Hosted on Fotki]My Webpage[/URL]
Iš baltų labai graži dar Sebastian Kneipp.
Perkam dideliame geliu turguje - Panevezio Ukininku turguje. Kaip reklama atrodo, bet is tikro pasirinkimas didelis. Roziu sodinukais prekiauja dveji pardavejai (latviskomis).Pas viena net uzsisakyti galima. Taip savo biedermaieri gavau. Ir vaismedziu, ir dekoratyviniu augalu daug, kainos geros.
Dalele, as isivaizdavau, kad nupirko floribundine. Jei AH, tai reiks graust nagus, nes ir pasodinau po vijoklines kojom, kad po pirmos bangos,dziugintu chery Nepagalvojau, kad galetu buti ne floribundine.
Siandien siaip ne taip pasodinau savo rozytes. Nuo vakar vis lietus sutrukdydavo.
Grauzia kirminelis del chipendale, gaila, nes taip ir nenusipirkau. Pagalvojau, kad neturiu prie ko derinti. Nebent, kai gilesneje kiemo dalyje baigsis statybos, pasodinsiu kaip atskira akcenta.
Dalele, as isivaizdavau, kad nupirko floribundine. Jei AH, tai reiks graust nagus, nes ir pasodinau po vijoklines kojom, kad po pirmos bangos,dziugintu chery Nepagalvojau, kad galetu buti ne floribundine.
Siandien siaip ne taip pasodinau savo rozytes. Nuo vakar vis lietus sutrukdydavo.
Grauzia kirminelis del chipendale, gaila, nes taip ir nenusipirkau. Pagalvojau, kad neturiu prie ko derinti. Nebent, kai gilesneje kiemo dalyje baigsis statybos, pasodinsiu kaip atskira akcenta.
Sveikos zinoves
Turim beda su roze ant koto.... per ziema gyveno garaze prie pliusines temperaturos, ant pavasario pradejo leisti sakelias, lapelius, visai grazia atrode, pradejau pratinti prie laukinio oro po kelias val isnesdamas is garazo, tiesiogines saules negavo, salnu negavo, bet visi lapelai ir jaunos sakeles sunyko
dabar matosi keli tokie mazyciai issigande pumpurelai ir viskas... kas nutiko, kaip ja atgaivinti ?
Turim beda su roze ant koto.... per ziema gyveno garaze prie pliusines temperaturos, ant pavasario pradejo leisti sakelias, lapelius, visai grazia atrode, pradejau pratinti prie laukinio oro po kelias val isnesdamas is garazo, tiesiogines saules negavo, salnu negavo, bet visi lapelai ir jaunos sakeles sunyko
dabar matosi keli tokie mazyciai issigande pumpurelai ir viskas... kas nutiko, kaip ja atgaivinti ?