Mano viena stiebine jau miltuota, kuo purskiate, kas geriausiai padeda, kadangi stiebine, tai naikinti nenoriu
Aciu
Turiu ir amaru, bet tie nuo bet kokio, net eko indu ploviklio stimpa, bet ir puola siemet zarazos, net kambary paprikas, baklazanus uzpuole Kas bus, kai uodai prades savo paradus
QUOTE(kuzdaite @ 2014 05 08, 18:06)
Mano viena stiebine jau miltuota, kuo purskiate, kas geriausiai padeda, kadangi stiebine, tai naikinti nenoriu
Aciu
Aciu
kuzdaite, miltuota, tai miltlige serga? Jei taip, tai paprastas kuo pigesnis ir stipresnis alus bambaliuose pirmas vaistas nuo miltligės
b.kite, kainos tikrai nepamenu, pernai pavasarį jas pirkausi. Bet mačiau ir šiemet jų yra.
Mergaitės, gal kas auginat Aspirin- Rose? Sudomino ji mane... Skaičiau, kad labai atspari ligoms ir šalčiui..
Sodų dienos Ermitaže ir Rožių auginimo pamoka
QUOTE(Dalelė @ 2014 05 08, 18:38)
kuzdaite, miltuota, tai miltlige serga? Jei taip, tai paprastas kuo pigesnis ir stipresnis alus bambaliuose pirmas vaistas nuo miltligės
Miltlige, miltlige, ta tai zinau o ka alus padarys, isnaikins ja sukeliancius parazitus? Ka daryti purksti, skiesti nereikia???
O kitas profilaktiskai galima purksti?
QUOTE(rytorasa @ 2014 05 08, 19:01)
Mergaitės, gal kas auginat Aspirin- Rose? Sudomino ji mane... Skaičiau, kad labai atspari ligoms ir šalčiui..
Prisidedu prie klausimo, mane irgi sudomino, rosebook.ru gražiai apie ją atsiliepia. Įdomi ir mūsų forumiečių nuomonė
QUOTE(Merii @ 2014 05 08, 21:17)
Paziurejau tas rozes, kurias pardavines per savitgali, tik labai keistai - be pavadinimo, tiesiog raudona, balta, geltona, rozine. Kazin neraso pavadinimu?
QUOTE(rytorasa @ 2014 05 08, 19:01)
Auginu Aspirin rose. Dėl šalčio tai nieko pasakyti negaliu, nes visas rožes dengiu. HMF ją priskiria 6 zonai, tai dengti ją vis tiek reikia. O dėl ligų tai ji tikrai neserga. Bet neserga ir Lions Rose, Pastela, Kosmos (visos baltos).
O alus nuo miltligės, purškiamas ant pabalusių lapelių. Skiesti- neriekia. Jei reikia- purškimą galima po kelių dienų pakartoti.
QUOTE(Dalelė @ 2014 05 09, 23:03)
Auginu Aspirin rose. Dėl šalčio tai nieko pasakyti negaliu, nes visas rožes dengiu. HMF ją priskiria 6 zonai, tai dengti ją vis tiek reikia. O dėl ligų tai ji tikrai neserga. Bet neserga ir Lions Rose, Pastela, Kosmos (visos baltos).
o ji visiškai balta, ar besiskleidžiantys žiedeliai rausvumo turi?
QUOTE(rytorasa @ 2014 05 10, 08:32)
o ji visiškai balta, ar besiskleidžiantys žiedeliai rausvumo turi?
Teisingai pastebėjai . Besiskleidžiantys žiedai turi rausvą (ružavą) atspalvį. Besiskleidžiančio žiedo forma, kaip AH rožių. Tik pasirodo nelabai aš jos nuotraukų turiu. Nėra tokia matomai žavinga, kad su fotoaparatu nepleškinu
Saulei besileidžiant
Idėja su alumi gera Nebūčiau sugalvojus.
Šiandien nusipirkau lyg ir neblogą rožę, t.y. gražią. Vardu Arifa. Rašo, kad floribundinė, pardavė kaip AH, ir atrodo kaip AH
Adeliute, ar gavai Biedermajerį.? Keturios ar penkios telikusios buvo, viena aš pati susigundžiau. Neperspėjau, kad TB strimgalviais lėktų
Sakė, šiemet rožių bumas į Lietuvą, nespėja pakuoti. Latvijoje beveik neiššalo, o mūsų krašte gerokai nukentėjo. Kol žiūrinėjau naujienas, kelios babikės su dejonėmis , kad iššalo, puldinėjo prie AH . Norėjau paprotinti, kad rinktųsi floribundines ar parko, bet negi draugei gadinsi biznį
Mano Heidi Klum net pumpurai nušalo. Tokie jau žirnio dydžio buvo. Nuskabiau, išleis šoninius. Reikės dar kitas apžiūrėti, labai keistomis bangomis šalna ėjus
Šiandien nusipirkau lyg ir neblogą rožę, t.y. gražią. Vardu Arifa. Rašo, kad floribundinė, pardavė kaip AH, ir atrodo kaip AH
Adeliute, ar gavai Biedermajerį.? Keturios ar penkios telikusios buvo, viena aš pati susigundžiau. Neperspėjau, kad TB strimgalviais lėktų
Sakė, šiemet rožių bumas į Lietuvą, nespėja pakuoti. Latvijoje beveik neiššalo, o mūsų krašte gerokai nukentėjo. Kol žiūrinėjau naujienas, kelios babikės su dejonėmis , kad iššalo, puldinėjo prie AH . Norėjau paprotinti, kad rinktųsi floribundines ar parko, bet negi draugei gadinsi biznį
Mano Heidi Klum net pumpurai nušalo. Tokie jau žirnio dydžio buvo. Nuskabiau, išleis šoninius. Reikės dar kitas apžiūrėti, labai keistomis bangomis šalna ėjus
QUOTE(Dalelė @ 2014 05 08, 17:38)
hmmmm...pirma karta toki dalyka girdziu...
ar tik girdejot ar esat jau isbande?
jei veiksminga, tai man tokia alternatyva patiktu. vis ne chemija...