Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 13

QUOTE(b.kite @ 2014 05 02, 08:25)
o kaio 2 krumus susodinat? visai salia vienas kito, ar kazkokiu atstumu?

50 cm. atstumu viena nuo kitos. Taip visas AH ir floribundines rožes sodinu. Angliškoms, krūminėms ir senovinėms rožėms reikalingi truputį didesni atstumai. Labai šalia sosodinti negalima, nes po to kažkuri viena rožė nustelbia kitą, o ta nunyksta.

O Žaliakalnio turguje latvio dar nėra schmoll.gif .
Atsakyti
O pas mus jis buvo, tiksliau rožyčių paliko pardavėjams. Paėmiau tą nužiūrėtą Chery Girl, First Lady, Charlote, dar kažką. Niekaip negaliu susodinti, šalnos ir šalnos, vargsta kibire sumerktos.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 05 02, 11:35)

O Žaliakalnio turguje latvio dar nėra  schmoll.gif .

as buvau pries savaite, tai buvo , gal jis ne kiekviena sestadieni vaziuoja g.gif
Atsakyti
Turiu baltą rožę, pirkau kaip Pastellą, bet nė užuominos į rausvą spalvą ir nė kiek nekvepia g.gif Stiebai gulsti, o Pastellos turėtų būti stati. Tik kai skleidžiasi, vos vos kreminis viduriukas. Nepykstu, graži rožytė bet kokiu pavadinimu, bet man abejonė. gal kas atpažinsit? Nuotrauka labai prastos kokybės, atsiprašau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Nusipirkau vakar maximoj Angliska iki metro kur uzauga ir Pauls Scarlet vijokline,kur 3-4metrai..ir ne neisivaizduoju kur pasodint...vakar lygtais jau apsisprendziau,bet siandien vel neisivaizduoju,taip norisi isskirti,kad jos atkreiptu demesi,bet bijau kur ne ten isodint,kad nereiktu perkasinet paskui.Patvorius apsodinau jau jurginais,irisais,kardeliais,aguonom,nebeliko ten vietos,o butu buve paprasciausia.Dabar liko vidurys ir galvos skausmas,kad kas nenulauztu,kad atrodytu jos savo vietoje....
Atsakyti
Truputį ne į temą, bet kaip apsaugote rožes nuo naminių gyvūnų, ypač kaimynų kačių "ženklinimo" šlapimu? Manąją Nostalgiją "pašventino", supyliau kibirą vandens, kad prasiskiestų, bet.. turbūt dar ateis pakartoti nenaudėlis verysad.gif
Atsakyti
Kai sakiausi seklas,nepagalvojau uzsisakyt tu geliu-zoliu kurios atbaido katinus,ten buvo rasoma kelios sad.gif bet pas mane katinu nebeateina,tik sunu,o nuo ju nebus jokio augalo,kad atbaidytu...tujas man nuvare kaimo sunys,tai persodinau dabar,su gera srove nuploviau,gal nebegeltonuos.Man padedavo didelis kiekis vandens,po laiko suzaliuodavo.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 05 05, 09:43)
Turiu baltą rožę, pirkau kaip Pastellą, bet nė užuominos į rausvą spalvą ir nė kiek nekvepia g.gif Stiebai gulsti, o Pastellos turėtų būti stati. Tik kai skleidžiasi, vos vos kreminis viduriukas. Nepykstu, graži rožytė bet kokiu pavadinimu, bet man abejonė. gal kas atpažinsit? Nuotrauka labai prastos kokybės, atsiprašau blush2.gif
user posted image

Tikrai jūsų nuotraukoje nelabai matosi žiedo forma ir žiedlapiai. Pastella tik atšalus orams turi vos rausvą atspalvį. Taip ji balta, baltai gelsva.
user posted imageHosted on Fotki]My Webpage[/URL]
user posted image[]My Webpage[/URL]
user posted imageHosted on Fotki]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Patarkite prasau, prie ko derinti Heimatmelodie? Tiktu prie Leonardo da vinci? Prie raudonu, ko gero, nelabai?
Ir Hansestadt rostoc su kokiomis sodinate ? Gal geltonomis? Realiai, kokio augumo jos?
Aciu,
Atsakyti
Dalele, ačiū. Paskutinėje nuotraukoje panašu į maniškę, bet ten stačiais stiebais. O pas mane kažkokie gulsti, vienas kitas statesnis, bet nuo žiedų svorio išgula.
Adeliute, Heimatmelodie labai galinga rožė, ir spalva jos rausvai raudona, jei dar žiūrėti į sidabrinį reversą, tai gaunasi šalta raudonai rožinė spalva. Man jos gražiausiai atrodo prie baltų rožių, dar netoliese pasodinau Mariateresa. O prie raudonų nelabai, buvo vienas krūmas šalia Lili Marlen, labai ryškus aukščio skirtumas, galiausiai Lili vaikai numynė ir gavo į kaimynes Pastelą smile.gif
Atsakyti
Aciu, Is kaimo. Taip ir galvojau, kad reiks kitoj vietoj rauti velena. O ugis toks kaip raso,70-100cm? Ar ir ploti galinga?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2014 05 05, 17:40)
Truputį ne į temą, bet kaip apsaugote rožes nuo naminių gyvūnų, ypač kaimynų kačių "ženklinimo" šlapimu? Manąją Nostalgiją "pašventino", supyliau kibirą vandens, kad prasiskiestų, bet.. turbūt dar ateis pakartoti nenaudėlis  verysad.gif

pas mane ta pati problema.. tik ispurenu rozyna, o po nakties kaimynu mad.gif kate isgulineja, pridirba ir net nezinau ar tai nekenkia rozems.. bet dirbti tame rozyne menkas malonumas.. kai jau gerai suzelia nebeina, bet dabar dar kol yra laisvos vietos kasdien mad.gif
Atsakyti