Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 13

QUOTE(Dalelė @ 2014 04 29, 08:34)
Ačiū, ačiū  4u.gif
Viendienės tikrai su rožėmis nesipjaus.

super, reiks eit parinkt tinkama vieta tada, nu bet as rasau siandien, kai girta , raides susipainiojo doh.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti. Sugalvojau, kad noriu rožių kitoje vietoje. Kada geriau perkelti: rudenį ar anksti pavasarį. Ačiū.
Atsakyti
Sveikos, nusipirkau pries menesi roziu sodinuku, dabar kol kas jos auga ir bujoja vazonuose ant sauletos palanges smile.gif viena roze isskleide grazu zieda. Planuoju sodinti jau sode smile.gif Dame de Coeur ir Nina weibull gal kas auginate sias rozes?
Atsakyti
Man pernai labai gražus derinys gavosi rožės + galtonijos. Gaila, neradau nuotraukos.
Jovitele, sodink į lauką, nekankink ant palangės. Dar voratinklinė erkė užpuls. blink.gif
Pagaliau šiandien papirkau rožių. Matosi, kad šiemet ant bangos gelsvai-rausvai-oranžiniai tonai, dvispalvės. Nugriebiau Judie Garland, Caramella, Gartenspass, Gebruder Grim ir dar kažkokią šviesiai geltoną floribundą, kaip nors pavadinimą sužinosiu. Iš naujų pirkau Baronessa, Heidy Hal, Salcburg., dar Edeną seną išroviau, naują pasodinau. Senasis po užpernykštės žiemos pusgyvis buvo. Pernai įsiūlė Bremeno muzikantus nukainuotus, galvojau negyvi, ateinu su naujais, ogi anie apsipumpuravę smile.gif Tai nesugalvoju, kur tokią šviesią rožę sodinti g.gif Kitą savaitę vėl į medžioklę trauksiu, šiandien negavau Bengalijos, išpirkta.
Atsakyti
k@mylye, sodink geriau rudenį, spalio mėnuo pats tas smile.gif .
Iš Kaimo, jei ne paslaptis, tai iš kur čia rožes glėbiais perkatės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 04 29, 21:22)
Matosi, kad šiemet ant bangos gelsvai-rausvai-oranžiniai tonai, dvispalvės.

nu nezinau kodel. bet as ir siemet tokiu tonu noriu ir daug lotuliukas.gif

o mano vyras visada sako tik raudonas

tai ir pesames, as vienam gale geltonas, oranzines, o jis kitam raudonas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2014 04 30, 08:30)
nu nezinau kodel. bet as ir siemet tokiu tonu noriu ir daug  lotuliukas.gif

o mano vyras visada sako tik raudonas

tai ir pesames, as vienam gale geltonas, oranzines, o jis kitam raudonas  lotuliukas.gif

Bet spalviškai visos dera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 04 29, 22:46)
Iš Kaimo, jei ne paslaptis, tai iš kur čia rožes glėbiais perkatės blink.gif

taigi rašė ne kartą, kad perka turguje pas latvį.. mirksiukas.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 04 29, 22:22)
Pagaliau šiandien papirkau rožių. Matosi, kad šiemet ant bangos gelsvai-rausvai-oranžiniai tonai, dvispalvės. Nugriebiau Judie Garland, Caramella, Gartenspass, Gebruder Grim ir dar kažkokią šviesiai geltoną floribundą, kaip nors pavadinimą sužinosiu. Iš naujų pirkau Baronessa, Heidy Hal, Salcburg., dar Edeną seną išroviau, naują pasodinau. Senasis po užpernykštės žiemos pusgyvis buvo. Pernai įsiūlė Bremeno muzikantus nukainuotus, galvojau negyvi, ateinu su naujais, ogi anie apsipumpuravę smile.gif Tai nesugalvoju, kur tokią šviesią rožę sodinti g.gif Kitą savaitę vėl į medžioklę trauksiu, šiandien negavau Bengalijos, išpirkta.

oho.. nu nekukliai, nekukliai... g.gif biggrin.gif Einu žiūrėti kas čia per rožės, baisiai smalsu pasidarė... biggrin.gif

Pažiūrėjau. Na, galiu pasakyti, kad aš nutolusi nuo tos "bangos", kažkaip man labiau vienspalvės patinka... ax.gif biggrin.gif Bet Gebruder Grim laabai man graži.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 30 balandžio 2014 - 08:36
Teisybė, latviškos smile.gif Tik gaila, kad vienmetės. Šiemet gal karšta šiltnamiuose buvo, nes tokis pastybę, vos ne metrinės.
Spalvų mados matyt yra. Pernai visi labai pirko raudonas, užpernai geltonas. Sakė, Satschmo po 10-20 vienetų žmonės imdavo. O aš nerandu baltų. Surašiau pardavėjams savo norus, bet neatveža verysad.gif Sako, dabar nepopuliarios.

Papildyta:
Beje, labai ieškau iš AH Aphrodite ir Askot. Gal kas užmatysit siunčiamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 04 30, 09:45)
Teisybė, latviškos smile.gif Tik gaila, kad vienmetės. Šiemet gal karšta šiltnamiuose buvo, nes tokis pastybę, vos ne metrinės.
Spalvų mados matyt yra. Pernai visi labai pirko raudonas, užpernai geltonas. Sakė, Satschmo po 10-20 vienetų žmonės imdavo.  O aš nerandu baltų. Surašiau pardavėjams savo norus, bet neatveža verysad.gif Sako, dabar nepopuliarios.

man klausimas kyla, kur jūs tiek rožių sutalpinat, kaip visas suderinat? g.gif Laabai norėčiau pamatyti rožyną, kai prasidės žydėjimas.. bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 04 30, 09:45)

vaje... šios tai pasakiško grožio.. swoon.gif

Mergaitės, aš pasodinusi rožes jų nepridengiau ir saulė nudegino lapelius... doh.gif Ar verta man dabar dengti, ar taip ir palikti?
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 04 29, 21:46)
k@mylye, sodink geriau rudenį, spalio mėnuo pats tas smile.gif .

Ačiū. Reikkia eiti užsirašyti, kad neužsimirštų g.gif
Atsakyti