pas mane su rozemis kartu draugauja levandos
abi sias geles labai myliu ir man grazu ju kompozicijos
Man roze graziausiai ziuris butent tarp tu daugiameciu geliu, pas mane gelynas tik toks. Auga su levandomis, veronikomis, salavijais, rasakilom, siemet darau nauja ,tai ten bus ir ezuoles,perovska, guboja, dar yra vietos,tai kazka dar ikisiu, man grazu toks alia angliskas gelynas
6 rozes neisgyveno po ziemos pas mus
gal turit kas foto i pernai metu rozes deriniuose su jusu isvardintomis daugiametemis gelemis.
Mano gelynas vienas tik antri metai bus, kita dar kuriu. Tai antrametis gelynas jau siemet turetu buti arti mano isivaizduojamo As tai vartau zurnalus, labai patinka "Moi prekrsny sad" (Burdos priedas) Visose prekybos centruose yra, aisku jeigu skaitot rusiskai, daug ten ideju randu
sveikos,radaus skuzdziu po dvieju roziu kerais, tiesiog zole roviau aplink ir sujudinau ju bustine,kaip jas isvyt?Sugrauz mano grazuoles
Gal srutu nemegsta ar ko jom uzduot?
Gal srutu nemegsta ar ko jom uzduot?
bros milteliai nuo skruzdžių padeda
QUOTE(b.kite @ 2014 04 28, 10:10)
gal turit kas foto i pernai metu rozes deriniuose su jusu isvardintomis daugiametemis gelemis.
Nelabai fotografavau tokius derinius, tai tik kelias nuotraukas radau. Bet ir jose ne kas matosi
O manoji stiebinė gražuolė, lapukus leisti pradėjo, taip gerai išsilaikė per žiemą, tiek džiaugiausi, ogi nuvažiavau sekmadienį, o ji vvysta visa . Galvojau, galvojau ir sugalvojau, kad gal jai žemės jau mažai, nes tokiame dideliame vazone pasodinta, o aplink levandos. Ir ką jūs manot, išėmiau, o po šaknim skruzdėlynas didžiausias . Viską iškračiau, pridėjau trąšų, išėmiau lavandas, gal atsigaus mano numylėtinė, būtų gaila jei numirtų
Dalelė labai grazu, kokia atgaiva akims
Dalele nu labai labai , as taip pat galvoju pasisodint leliju, bet dar turiu viena vienadiene, gal visai isipaisytu I ta mano gleyna, gal nesipjaustu
QUOTE(luju @ 2014 04 29, 09:30)
Dalele nu labai labai , as taip pat galvoju pasisdint leliju, bet dar turiu viena vienadiene, gal visai isipaisytu I ta mano gleyna, gal nesipjaustu
Ačiū, ačiū
Viendienės tikrai su rožėmis nesipjaus.