Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 13

pas mane su rozemis kartu draugauja levandos
abi sias geles labai myliu ir man grazu ju kompozicijos
Atsakyti
Man roze graziausiai ziuris butent tarp tu daugiameciu geliu, pas mane gelynas tik toks. Auga su levandomis, veronikomis, salavijais, rasakilom, siemet darau nauja ,tai ten bus ir ezuoles,perovska, guboja, dar yra vietos,tai kazka dar ikisiu, man grazu toks alia angliskas gelynas wub.gif
Atsakyti
6 rozes neisgyveno po ziemos pas mus sad.gif
Atsakyti
gal turit kas foto i pernai metu rozes deriniuose su jusu isvardintomis daugiametemis gelemis.
Atsakyti
Mano gelynas vienas tik antri metai bus, kita dar kuriu. Tai antrametis gelynas jau siemet turetu buti arti mano isivaizduojamo biggrin.gif As tai vartau zurnalus, labai patinka "Moi prekrsny sad" (Burdos priedas) Visose prekybos centruose yra, aisku jeigu skaitot rusiskai, daug ten ideju randu 4u.gif
Atsakyti
g.gif sveikos,radaus skuzdziu po dvieju roziu kerais, tiesiog zole roviau aplink ir sujudinau ju bustine,kaip jas isvyt?Sugrauz mano grazuoles unsure.gif
Gal srutu nemegsta ar ko jom uzduot?
Atsakyti
bros milteliai nuo skruzdžių padeda
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2014 04 28, 10:10)
gal turit kas foto i pernai metu rozes deriniuose su jusu isvardintomis daugiametemis gelemis.

Nelabai fotografavau tokius derinius, tai tik kelias nuotraukas radau. Bet ir jose ne kas matosi g.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O manoji stiebinė gražuolė, lapukus leisti pradėjo, taip gerai išsilaikė per žiemą, tiek džiaugiausi, ogi nuvažiavau sekmadienį, o ji vvysta visa g.gif . Galvojau, galvojau ir sugalvojau, kad gal jai žemės jau mažai, nes tokiame dideliame vazone pasodinta, o aplink levandos. Ir ką jūs manot, išėmiau, o po šaknim skruzdėlynas didžiausias doh.gif blink.gif . Viską iškračiau, pridėjau trąšų, išėmiau lavandas, gal atsigaus mano numylėtinė, būtų gaila jei numirtų verysad.gif
Atsakyti

Dalelė labai grazu, kokia atgaiva akims smile.gif
Atsakyti
Dalele nu labai labai wub.gif , as taip pat galvoju pasisodint leliju, bet dar turiu viena vienadiene, gal visai isipaisytu I ta mano gleyna, gal nesipjaustu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luju: 29 balandžio 2014 - 08:34
QUOTE(luju @ 2014 04 29, 09:30)
Dalele nu labai labai  wub.gif , as taip pat galvoju pasisdint leliju, bet dar turiu viena vienadiene, gal visai isipaisytu I ta mano gleyna, gal nesipjaustu  g.gif

Ačiū, ačiū 4u.gif
Viendienės tikrai su rožėmis nesipjaus.
Atsakyti