Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 13

Kur įsigijote?

QUOTE(rytorasa @ 2014 04 26, 15:03)
Nu ką, Leonardo negavau, nusipirkau Amulet. Gal kas turit? Internete nerandu apie ją jokios informacijos...  blink.gif  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2014 04 26, 19:22)
Kur įsigijote?

turguje.
Radau šiek tiek info. Pasirodo, pavadinimas netikslus. Turi būti Amulett.

Turėtų būti tokia:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 26 balandžio 2014 - 20:14
o kokiomis rozemis dabar prekiauja eliosiai?
dvimetes, vienmetes? ar konteineriuose? o gal iskasa?
ar su lapeliais jos

noriu pas juos vaziuot, bet atstumas ne mazas
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2014 04 26, 21:44)
ar su lapeliais jos

Elijošiai prekiauja pagrinde pirmametėmis rožėmmis. Tai tokios, kurios tarsi į vamzdelį susuktos. Kai kurių, nenupirktų nuo pernai, taip pat kartais būna. Jos visos jau su lapeliais.
Kas ieškote rožių pasižiūrėkite ir Olisevičių lauko prekybos aikštelėse. Ten rožės antrametės ir dabar dar likutis trečiamečių yra. Prieš kelias dienas buvau užsukusi pakeliui važiuoant iš Kauno į Karmėlavą, tai mačiau: Rotkäppchen, Heinz Winkler, Jullet Greco, Papi Delbard, Blanche Colombe, Billet Doux. Vėliau minėjo, kad ir daugiau įvairesnių rožių bus.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2014 04 26, 20:44)
ar su lapeliais jos

Mano pirktos buvo vienmetes, bet kitame siltnamyje maciau su vazonais, tai ten jau daugiau joms laiko, Jus tiesiog pasiskambinkit ir visko pasiklauskit. As tai taip dariau. Su lapeliais.
Atsakyti
Studijuoju Daleles surasytas rozes. Renkuosi rozes pagal patarimus, tik pirmasias pirkau „aklai”.
Dar patarkite kokia truputi didesnio augumo, bet gal ne krumine ir ne vijokline, nes jos lyg ir gausiai zydi viena karta.

Is kaimo, pasidziaukite pirkiniais, jei tokiu buvo. As negavau, ko norejau, bet perdaug nenusiminiau, nes tebesirenku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 27 balandžio 2014 - 12:53
aciu merginos
butinai pasiskambinsiu
is ju pirkau 2 pirmametes ir 1 antramete pries kelis metus
patiko ju rozes
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2014 04 27, 13:51)
Studijuoju Daleles surasytas rozes. Renkuosi rozes pagal patarimus, tik pirmasias pirkau „aklai”.
Dar patarkite kokia truputi didesnio augumo, bet gal ne krumine ir ne vijokline, nes jos lyg ir gausiai zydi viena karta.

Truputį neteisinga informaciją turite smile.gif Dauguma krūminių ir vijoklinių rožių žydi ištisai. Tik senovinės, kai kurios, rožės žydi vieną kartą. Iš krūminių
"Chippendale", "Caramella", "Emilien Guillot", o iš vijoklinių "Baroc" ir "Elfe" tikrai yra vertos dėmesio. Žinoma tų rožių yra ir dar daugiau, bet aš rašau, tai ką pati auginu ir kuriomis rožėmis esu tikrai labai patenkinta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalelė @ 2014 04 27, 17:57)
Truputį neteisinga informaciją turite smile.gif  Dauguma krūminių ir vijoklinių rožių žydi ištisai. Tik senovinės, kai kurios, rožės žydi vieną kartą. Iš krūminių
"Chippendale", "Caramella", "Emilien Guillot", o iš vijoklinių "Baroc" ir "Elfe" tikrai yra vertos dėmesio. Žinoma tų rožių yra ir dar daugiau, bet aš rašau, tai ką pati auginu ir kuriomis rožėmis esu tikrai labai patenkinta  smile.gif

Atsakyti
Oi kaip aciu Dalele. As tarp senoviniu ir kruminiu dejau lygybes zenkla, nors tiesa sakant jomis nelabai ir domejausi, nes vietos pas mane labai labai nedaug. Bet dabar „atradau”, kad vienai kruminei yra vietele. Tad labai gerai, kad is nedaug turesiu rinktis smile.gif Beje, kaip tik chipendale labai siule turguj.
Papildyta:
Oi kaip aciu Dalele. As tarp senoviniu ir kruminiu dejau lygybes zenkla, nors tiesa sakant jomis nelabai ir domejausi, nes vietos pas mane labai labai nedaug. Bet dabar „atradau”, kad vienai kruminei yra vietele. Tad labai gerai, kad is nedaug turesiu rinktis smile.gif Beje, kaip tik chipendale labai siule turguj.
Atsakyti
QUOTE(sangevic @ 2014 04 17, 10:01)
Girdejau, kad aplink rozes pila kakavos lukstus, gal kas bandete?

As buvau pernai taip padarius, bet...po kurio laiko viska nuemiau doh.gif atrode nerealiai graziai, bet as turbut per stora sluoksni uzvariau, nes supeliji blush2.gif

sakykit, merginos, o as sodinat tarp roziu kokias kitas gelytes, ar visgi nieko. Kartais paziuriu, nu grazu kokios rasakilos, ar dar kazkas melsvo zalsvo suderinto su svelniais rozinemis rozytemis. Siemt pas mane bus antri metai, tai krumai dar nera toke dideli, tai ir mastau gal ka nors pasodinti tarpuose. Ar visgi geriau susilaikyti g.gif
Atsakyti
Aš tai įvairiai esu pasodinusi ir tik vienas rožes, ir rožės su raskilų, šalavijų apvadu, ir rožes su lelijomis, bijūnais, astilbėmis. Raskilų ir šalavijų apvadas nieko atrodo, tik bebaigiančios žydėti raskilos pas mane po geros liūties labai išgriūna. Atrodo, kaip bardakėlis, tad žiedus po tokios liūties nukarpau. O šalavijai man gražu. Žydi visą vasarą atrodo tvarkingai, ypač jei tinkamai pasirenki šalavijus. Ir gražu ne tik mėlyni, gali būti balti, rausvi.
O rožes su bijūnais ir astilbėmis tik pernai susodinau, tad vazdas tik žiemet matysis. Tiksliau tarp seniau augančių rožių daugiamečių gėlių prikaišiojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 27 balandžio 2014 - 22:06
Daznai rozems „po kojomis” sodinami kiti augalai. Berods Sibirkos puslapyje yra aprasyti ivairus deriniai.
Pas mane rozes gan siauroje juostoje palei tvora, tai ten tarp ju dauguma kiliminiu augalu - flioksai, silokai, pajurine gvaizde. Is aukstesniu tik tankiaziedis katilelis (baltas prie roziniu, melynas - prie geltonu roziu). O kitoje vietoje, palei namo siena - ten nieko nesodinau tarp roziu, nes isklota agrodanga,uzpilta pusu zieves mulcu.
Atsakyti