Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(zaneta1 @ 2006 06 27, 21:03)
Atejo tos nelabosios  karsta.gif - 5 dienom veliau. Ziuresiu kaip kita menesi. Mat man labai svarbu kad butu reguliariai nes as turiu nors apytiksliai apsiskaiciuot atostogas, mat reikia gryst is uk ir suspet viska padaryt doh.gif  ir visada budavo kaip laikrodis ir se tau doh.gif
Darla wub.gif  console.gif

Aš tai, žinok, darbe garsiai paskelbiau, kad chebra, nežinau kaip jūs, ale rugpjūtį pirmoje arba antroje dalyje einu atsotogų, viskas priklausys nuo to, kada vyrą išleis atostogų doh.gif lotuliukas.gif

Darlute 4u.gif
Atsakyti
Merginos, tai reiškia kad šaldyti visai neverta? verysad.gif tik padidėja išlaidos
Atsakyti
QUOTE(Didi @ 2006 06 28, 10:29)
Merginos, tai reiškia kad šaldyti visai neverta? verysad.gif tik padidėja išlaidos

Bent jau man paskutiniu metu iš forumo patirties susidarė toks įspūdis, kad pastojimas su šaldytais tai kažkas nerealaus doh.gif O visgi ir kaina nemaža - iki pusės normalaus IVF'o g.gif Įdomu kokia statistika g.gif
jei pinigėlių mažai, tai gal neverta bandyti su šaldytais, o pataupyti, kad būtų galimybė vėliau dar vienam IVF'ui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 28 birželio 2006 - 09:39
aš šaldyčiau, bet panaudočiau šaldytus tik pasigimdžiusi pirmąjį leliuką. rolleyes.gif
Atsakyti
Kazkam buvo pavyke su saldytais, bet nebeprisimenu ar klystu? blink.gif
Atsakyti
Man su tais šaldytais irgi atrodo mistika g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2006 06 27, 19:02)
Tai, kad nelabai jau ir jauni blush2.gif

Darla, jei dar ne 40, tai ir jauni wub.gif . Reikia kažkaip save paguosti.
Jei ne paslaptis, o kiek pinigėlių išleidote su šaldytais. Klausiu, nes pačiai reikia nuspręst, ar bandyt su snaigutėm, ar susikaupt visa kaip ir morališkai ir finansiškai dar vienam IVF. doh.gif

Magi, ar iš gero ar iš negero Tu dar vis tyli. Atleisk, kad domiuosi, jei nenori gali neatsakyti. 4u.gif

Didi, o kaip Tau sekasi, ar ką nors sužinojai? ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2006 06 28, 09:42)
Kazkam buvo pavyke su saldytais, bet nebeprisimenu ar klystu? blink.gif

Tikrai buvo pavyke vienai merginai,bet ji darėsi Baltarusijoje,dabar jau turi leliuka.
O Lietuvoj aš negirdėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 06 28, 11:48)
Darla, jei dar ne 40, tai ir jauni wub.gif . Reikia kažkaip save paguosti.
Jei ne paslaptis, o kiek pinigėlių išleidote su šaldytais. Klausiu, nes pačiai reikia nuspręst, ar bandyt su snaigutėm, ar susikaupt visa kaip ir morališkai ir finansiškai dar vienam IVF. doh.gif

Magi, ar iš gero ar iš negero Tu dar vis tyli. Atleisk, kad domiuosi, jei nenori gali neatsakyti. 4u.gif

Didi, o kaip Tau sekasi, ar ką nors sužinojai? ohmy.gif

Oi merginos aš tai dar vis dėlsiu "sėdžiu krumuose". Bet jaučiu kad nebeilgai, planuoju rytoj pasidaryti kraujo tyrimą, nes supratau kad ilgiau nebetemsiu nežinioje. drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kas atsimenat viena kart per kazkokia laida rode apie IVF'a, kad ten amerikonas kazkokis berods 6 vaikus is megintuvelio turi. Ir sake kad kai kurie is saldytu embrioniuku g.gif

reiskias kazkas pastoja su saldytais, negi tikimybe tokia nykstamai maza? g.gif
Atsakyti
Bent Lietuvoj, tai tikrai praktiškai tikymybė vos ne nuliui lygi pagal mūsų forumo rezultatus doh.gif O gaila sad.gif
Papildyta:
PETI, manau susikaupk naujam IVF kiek gali, šaldytiems bus dar laiko ax.gif
Didi, linkiu sėkmės ir laikau kumštukus ax.gif
Atsakyti
Na nereikia taip pesimistiškai. VK statistika su šaldytais apie 20 proc. Pas mus gal tik mažai kas daro. g.gif
O daryti tikrai verta, nes gauni nors ir mažą, bet šansą pastoti ir visai nealini organizmo. Aš pvz. dariau du kartus su šaldytais natūraliame cikle tarp dviejų IVF. Kaip tik organizmas pailsėjo ir procesas nenutrūko. Nes tas laukimas kai amželis spaudžia tai labai į neviltį varo. O natūraliai šansų jokių doh.gif
Snaigeles įdėti kainuoja 2000 Lt su sąlyga, kad natūraliai vyksta ovuliacija ir nereikia vėl skatinti organizamo vaistais. Tada dar vaistai kainuoja.
Atsakyti