Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Darla, neliūdėk labai. gi žinai, kokie tie sėkmės procentai su šaldytais yra maži. šviežias IVF'as bus tikrai sėkmingas, pamatysi. 4u.gif
Atsakyti
Darlut wub.gif
Bus tų gyvenamųjų vietų pamatysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 06 27, 12:05)
Darla, o hcg ar darysi? ir tikrai, aš pati susipainiojau: tu dareisi su snaigutėmis ar šviežią IVF'ą?  ax.gif

Didi, tai jau tau 14 diena šiandien? jeigu dar neatėjo mmm iki šito laiko, tai matyt ir nebeateis.  4u.gif

Magi kažkur dingo. kaip nutilo, taip ir nutilo...  schmoll.gif

Nea, man šiandien tik 11 diena po įsodinimo. Vis dar laukiu ir tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Didi @ 2006 06 27, 13:17)

Tikiuosi, kad tau pasiseks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2006 06 27, 13:24)
Tikiuosi, kad tau pasiseks wub.gif

Labai tau ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Didi @ 2006 06 27, 14:17)

Suprantu, kaip jautiesi, bet teks įsidrąsinti ir pasidaryti HCG bigsmile.gif
Sėkmės dideliausios, kad pasisektų thumbup.gif
O dėl pilvo skaudėjimo, tai 2 varijantai būna, arba geras ženklas arba blogas. Tikėkim, kad Tau bus geras 4u.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Darla @ 2006 06 27, 13:30)
Su šaldytais. 4u.gif Nedarysiu HCG - neverta verysad.gif
Dabar galvoju apie sekantį IVF, nes vyras kaip ir sutiko imti paskolą (nuplauks ir vėl mūsų gyvenamas plotas, bet ko nepadarysi dėl didelio noro turėti savo mažylį (-ius)) verysad.gif

Darla wub.gif wub.gif wub.gif Sprendžiant iš to, kad neturit gyvenamo ploto, tikriausiai esat dar labai jauni, o tai labai svarbus koziris IVF kovoje. Ir Jums tikrai pasiseks. wub.gif
Ar kas nors girdėjot, kad su šaldytais Lietuvoje pasisektų? doh.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 06 27, 16:58)
Darla wub.gif  wub.gif  wub.gif Sprendžiant iš to, kad neturit gyvenamo ploto, tikriausiai esat dar labai jauni, o tai labai svarbus koziris IVF kovoje. Ir Jums tikrai pasiseks. wub.gif

Tai, kad nelabai jau ir jauni blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darla: 27 birželio 2006 - 17:02
QUOTE(Darla @ 2006 06 27, 12:30)
Su šaldytais. 4u.gif Nedarysiu HCG - neverta verysad.gif
Dabar galvoju apie sekantį IVF, nes vyras kaip ir sutiko imti paskolą (nuplauks ir vėl mūsų gyvenamas plotas, bet ko nepadarysi dėl didelio noro turėti savo mažylį (-ius)) verysad.gif

Darla wub.gif , bet jaučiu, kad neliūdi labai.
Turbūt kiekvienai, bandžiusiai su šaldytais, skausmas mažesnis. Galbūt todėl, kad viskas vyksta daug greičiau ir natūraliau ir finansiškai mažiau nukenčiam unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2006 06 27, 18:51)
Darla  wub.gif , bet jaučiu, kad neliūdi labai.
Turbūt kiekvienai, bandžiusiai su šaldytais, skausmas mažesnis. Galbūt todėl, kad viskas vyksta daug greičiau ir natūraliau ir finansiškai mažiau nukenčiam  unsure.gif .

Jau praliūdėjau visą Joninių savaitgalį. verysad.gif Kažkaip šį kartą labai buvau optimistiškai nusiteikusi, kad tikrai pavyks - turi pavykti, bet... Paskui pagalvojau: gyvenimas juk nesibaigė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2006 06 27, 19:36)
Jau praliūdėjau visą Joninių savaitgalį. verysad.gif Kažkaip šį kartą labai buvau optimistiškai nusiteikusi, kad tikrai pavyks - turi pavykti, bet... Paskui pagalvojau: gyvenimas juk nesibaigė 4u.gif

Kodėl šį kartą? Ir praeitą kartą, bet matai kaip būna su šaldytais, neliūdėk friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gandrė: 27 birželio 2006 - 18:42
QUOTE(Nakviša @ 2006 06 27, 09:59)
Na, istorija žino vieną nekaltą prasidėjimą  g.gif

zaneta1, nesinervuok. Karščiai, stresas ar dar kažkas. Kadangi aš karščio visiškai netoleruoju (šiomis dienomis vėl esu priversta benrauti intymiai su WC), tai anos dienos atėjo ... dviem savaitėm anksčiau.  g.gif

Atejo tos nelabosios karsta.gif - 5 dienom veliau. Ziuresiu kaip kita menesi. Mat man labai svarbu kad butu reguliariai nes as turiu nors apytiksliai apsiskaiciuot atostogas, mat reikia gryst is uk ir suspet viska padaryt doh.gif ir visada budavo kaip laikrodis ir se tau doh.gif

Darla wub.gif console.gif
Atsakyti
Darla, labai gaila wub.gif laikykis.
Atsakyti